Κατοικίες Μάνης: Country chic στην καρδιά της Καρδαμύλης

Χτισμένες αμφιθεατρικά, με υπέροχη θέα και άμεση πρόσβαση στην θάλασσα, πνιγμένες στο πράσινο και διακοσμημένες με κομψές λεπτομέρειες που κερδίζουν τον επισκέπτη, οι Κατοικίες Μάνης υπόσχονται αξέχαστα σαββατοκύριακα χαλάρωσης.
Κατοικίες Μάνης: Country chic στην καρδιά της Καρδαμύλης
Κάτι από παράδοση, κάτι από belle époque, κάτι από φυσική διαμονή στην ύπαιθρο: Οι Κατοικίες Μάνης, το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα της Καρδαμύλης που δύο χρόνια τώρα προσφέρει τις υπηρεσίες του στους λάτρεις της λιτής πολυτέλειας, έχει παραπάνω από έναν λόγους να μας προσκαλεί να απολαύσουμε εκεί ένα από τα επόμενα σαββατοκύριακα.

Το ξύλο δένεται αρμονικά με την πέτρα στο αρχιτεκτονικό κομψοτέχνημα του κτιρίου, το φυσικό περιβάλλον της γύρω περιοχής δημιουργεί ιδανικές συνθήκες χαλάρωσης και αναζωογόνησης, ενώ η διαμονή στα δωμάτια, τα οποία συνδυάζουν design και πολυτέλεια, προσφέρει την απαραίτητη ηρεμία που ταιριάζει στο τοπίο. Στις Κατοικίες Μάνης ο χρόνος σταματά για να αφήσει τον τόπο να αναλάβει το ταξίδι μας από την στιγμή που θα φτάσουμε μέχρι την ώρα της αναχώρησης.

Για την διαμονή σας εκεί έχετε τρεις εναλλακτικές ανάλογα με το αν σκέφτεστε να επισκεφθείτε το ξενοδοχείο με μικρή ή μεγάλη παρέα. Έτσι, η Superior Κατοικία, μία ενιαίου χώρου κατοικία με απλή διακόσμηση και στοιχεία country, προσφέρεται για δύο άτομα. Πρόκειται για έναν από τους πιο ρομαντικούς χώρους του ξενοδοχείου, χάρη στην υπερυψωμένη κρεβατοκάμαρα, αλλά και την κομψή τραπεζαρία δίπλα στην κουζίνα, και το καθιστικό με το τζάκι που διαθέτει. Επιπλέον, από την ιδιωτική βεράντα μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει τη θέα στη θάλασσα.

Για τρία άτομα προτείνεται η Deluxe Katikia, με την απλή διακόσμηση και τα στοιχεία country. Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, ευρύχωρο καθιστικό με τζάκι, κουζίνα με τραπεζαρία σε ενιαίο χώρο και μπάνιο με μπανιέρα. Και αυτή διαθέτει ιδιωτική βεράντα με εντυπωσιακή θέα στη θάλασσα.

Τέλος, για μεγάλη παρέα που μπορεί να φτάσει και τα 7 άτομα, η VIP Katikia είναι η ιδανική λύση για να κρατήσει την συντροφιά ενωμένη. Χωρίς να διαφέρει διακοσμητικά από τα άλλα δύο δωμάτια, διαθέτει δύο υπνοδωμάτια με εσωτερικό μπάνιο, αλλά και μεγάλο καθιστικό χώρο με τζάκι, σαλόνι, κουζίνα και μεγάλη τραπεζαρία. Φυσικά, όσο ο καιρός ακόμα το επιτρέπει, η συντροφιά μπορεί να συγκεντρώνεται στην μεγάλη ιδιωτική βεράντα του δωματίου για να απολαύσει την καταγάλανη θέα.

Ανεξάρτητα από το μέγεθός τους, σε όλα τα δωμάτια ο επισκέπτης έχει στην διάθεσή του μεγάλους καναπέδες που γίνονται κρεβάτια, ενώ στις επιπλέον παροχές αυτών περιλαμβάνονται ο κλιματισμός, η τηλεόραση, η σύνδεση στο internet, το CD/DVD player, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθώς και στεγνωτήρας μαλλιών και προϊόντα μπάνιου / περιποίησης.

Κατά την διαμονή σας στις Κατοικίες Μάνης αξίζει να αφιερώσετε μέρος του χρόνου σας για να περιηγηθείτε στο μεγάλο κτήμα με τα πλούσια ελαιόδεντρα, στον κήπο με το barbeque και το υπαίθριο καθιστικό. Αν, μάλιστα, πετύχετε τον καιρό στα… κέφια του, μην διστάσετε να δοκιμάσετε μία βουτιά στην θάλασσα, καθώς υπάρχει άμεση πρόσβαση σε αυτήν μέσα από το κτήμα.

Άλλωστε, η Mεσσηνιακή Μάνη, και δη το παραθαλάσσιο χωριό Καρδαμύλη, με την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και το ιδιαίτερο φυσικό κάλλος, είναι μέρη γνωστά για τα αξιοθέατά τους, χωρίς αυτά να περιορίζονται στις παραλίες ή τα ιδιαίτερα πυργόσπιτα. Στα Σχετικά Άρθρα θα δείτε περισσότερες πληροφορίες για την περιοχή.

Η τιμή αυτήν την εποχή για ένα δίκλινο στις Κατοικίες Μάνης είναι 110 ευρώ για την Deluxe Katikia, ενώ για την VIP είναι 170 ευρώ. Στο ξενοδοχείο δεν προσφέρεται πρωινό, αλλά η κουζίνα του κάθε δωματίου είναι πλήρως εξοπλισμένη με τρόφιμα (π.χ. κέικ, φρυγανιές, μαρμελάδες κ.λ.π.) και συσκευές για να φτιάξετε μόνοι σας το πρωινό σας εκεί.

Κατοικίες Μάνης - Exclusive Living: Καρδαμύλη, Μάνη Μεσσηνίας, Πελοπόννησος. Τηλ: +30 27210 79012, Φαξ: +30 27210 78001, Κιν: +30 6933441106.

Ε.Μ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v