Έξι Κλειδιά: Πήλιο για honeymooners

Ένα παλιό καρνάγιο στην Άφησσο του Παγασητικού μεταμορφώνεται σε ρομαντικό ξενοδοχείο και περιμένει να φιλοξενήσει τα πιο ιδιαίτερα weekends μας, σε δωμάτια με Jacuzzi και θέα στη θάλασσα.
Έξι Κλειδιά: Πήλιο για honeymooners
Στην παραλία Καλληφτέρη της Αφήσσου, εκεί όπου ο Παγασητικός βρέχει τα πόδια του Πηλίου, ένα παλιό καρνάγιο μεταμορφώνεται σε πολυτελές ξενοδοχείο έξι δωματίων, για να συμπληρώσει την γκάμα των exclusive προτάσεων διαμονής στο Βουνό των Κενταύρων.

Διακοσμημένα σε ρομαντικό ύφος, με αναπάντεχες αποχρώσεις όπως το γκρι του βότσαλου και το κρεμ της άμμου, που αναδεικνύονται από τους ατμοσφαιρικούς φωτισμούς, τα δωμάτια αποπνέουν theatrical chic αισθητική. Βαριές κουρτίνες, κεντητά καλύμματα κρεβατιών και εξίσου δραματικοί πίνακες συμπληρώνουν την εικόνα.

Τρία εκ των έξι δωματίων διαθέτουν υπνοδωμάτιο με τζάκι και χώρο χαλάρωσης με θέα στον κήπο και Jacuzzi δύο ατόμων. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν βεράντα με πρόσβαση στην παραλία, καθώς και όλες τις παροχές που θα περιμένατε από έναν ξενώνα πολυτελείας –περιλαμβανομένων DVD και CD player, πρόσβασης στο internet, mini bar και θυρίδων ασφαλείας.

Αγαπημένες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά είναι, πρώτον, ότι οι τετράποδοι φίλοι σας είναι ευπρόσδεκτοι εδώ, αρκεί να ενημερώσετε εκ των προτέρων την διεύθυνση του ξενοδοχείου, και δεύτερον ότι το πρωινό σερβίρεται ό,τι ώρα θελήσετε, στο σημείο που επιθυμείτε –π.χ. στην βεράντα σας, στην παραλία, στο εστιατόριο του ξενοδοχείου κλπ. Εάν το επιθυμείτε, κατόπιν συνεννόησης, υπάρχει η δυνατότητα διοργάνωσης privé δείπνου στην αμμουδιά.

Το εστιατόριο δημιουργικής κουζίνας Lock al, το μενού του οποίου επιμελούνται οι σεφ Γιάννης Μπαξεβάνης και Ηλίας Γώγος, σερβίρει γευστικά σνακ βασισμένα σε ντόπια υλικά από το πρωί, για να καταλήξει το βράδυ σε γαστρονομικές δημιουργίες, με έμπνευση πάντα από την ελληνική κουζίνα. Ο χώρος που φιλοξενεί το Lock al απολαμβάνει υπέροχη, πανοραμική θέα στη θάλασσα από τη γιγάντια τζαμαρία.

Ακριβώς μπροστά στο ξενοδοχείο, η παραλία εξοπλίζεται με πολυτελή sun beds, επάνω από τα οποία λικνίζονται απαλά στο αεράκι αραχνοΰφαντα υφάσματα για έξτρα δροσιά και αίσθηση ιδιωτικότητας. Εδώ λειτουργεί και ένα all day beach bar, με lounge μουσική και δροσερά κοκτέιλ.

Όταν καταφέρετε να απαρνηθείτε, έστω για λίγο, το εκπληκτικό αυτό περιβάλλον, θα βολτάρετε στα χωριά του Παγασητικού, θα εξερευνήσετε την μικρή, κουκλίστικη Άφησσο ––το χωριό που απέχει μόλις πεντακόσια μέτρα από το ξενοδοχείο– θα βουτήξετε στα γαλήνια, γαλαζοπράσινα νερά του Παγασητικού, ή θα οδηγήσετε μέχρι τα ορεινά χωριά για να περπατήσετε σε λιθόστρωτα καλντερίμια, να διασχίσετε καταπράσινα δάση όλο τρεχούμενα νερά και να δοκιμάσετε εξαίσια πηλιορείτικη κουζίνα.

Το Έξι Κλειδιά λειτουργεί από αρχές Ιουνίου έως τέλη Οκτωβρίου. Οι τιμές αυτήν την περίοδο ξεκινούν από 140 ευρώ για τα δωμάτια χωρίς Jacuzzi, και φτάνουν τα 150 ευρώ για εκείνα με Jacuzzi. Από τις 12 Σεπτεμβρίου, και μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, οι τιμές αυτές πέφτουν στα 110 και 120 ευρώ αντίστοιχα.

Η.Κ.

Έξι Κλειδιά, Άφησσος, Πήλιο, τηλ.: 24230 33720
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v