Skiathos Palace: Το παλάτι των Σποράδων

Πεντάστερη θέα και όχι μόνο προσφέρει αυτό το πολυτελές ξενοδοχείο που δεσπόζει στον κόλπο των περίφημων Κουκουναριών, αποτελώντας την επιβλητική βάση σας για ξεκούραση αλλά και εξορμήσεις στην όμορφη Σκιάθο.
Skiathos Palace: Το παλάτι των Σποράδων
Σε απόσταση αναπνοής από τις Κουκουναριές, μία από τις ομορφότερες παραλίες της Ευρώπης όπως έχει χαρακτηριστεί, σας περιμένει το «Παλάτι της Σκιάθου». Το επιβλητικό ξενοδοχείο που έχει γίνει μέρος του τοπίου αυτής της πλευράς του νησιού, σέβεται τους επισκέπτες που αποζητούν διαμονή επιπέδου και σας περιμένει σε κάποιο από τα αμέτρητα δωμάτια του.

Από κλασικά δωμάτια ως υπερπολυτελείς σουίτες, οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου ανακαινίζονται συνεχώς για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα στους πελάτες. Μόλις βρεθείτε μέσα στους χώρους του αμφιθεατρικά χτισμένου Skiathos Palace, θα σας γαληνέψουν τα διακριτικά αλλά φωτεινά χρώματα στα οποία κινείται η διακόσμηση. Άλλωστε, πέρα από το λευκό που κυριαρχεί στα δωμάτια, το γαλάζιο του Αιγαίου που λάμπει και αντανακλά από την θέα των μπαλκονιών, θα σας προσκαλέσει για βουτιές στην παραλία του ξενοδοχείου «Μάραθα».

Το Skiathos Palace απέχει μόλις δέκα χιλιόμετρα από τη χώρα του νησιού και προσφέρει μετακίνηση προς αυτή ή ακόμη και εκδρομές στις γύρω τοποθεσίες. Τολμήστε έναν γύρο του νησιού με καράβι, για να δείτε τα περίφημα «Λαλάρια», την παραλία με την τρύπια πέτρα που αναδύεται από τη θάλασσα.

Μην παραλείψετε να εντάξετε στις βόλτες σας στη χώρα το σπίτι του «αγίου των ελληνικών γραμμάτων» Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, που έχει μετατραπεί σε μουσείο. Επίσης, ανάμεσα στους ωραίους μεζέδες και στα βραδινά κοκτέιλς, βρείτε τον χρόνο να επισκεφτείτε τα μοναστήρια της Παναγίας που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην Ελληνική Επανάσταση.

Αν πάλι θέλετε να απολαύσετε το φαγητό σας με ηρεμία και ανεμπόδιστη θέα, το Skiathos Palace σας έχει μια φρέσκια πρόταση στο roof garden του, το οποίο μετέτρεψε πρόσφατα σε ελληνική ταβέρνα με όνομα “White View” και το εξόπλισε με παραδοσιακές γευστικές προτάσεις.

Αν ανήκετε στους πιο δραστήριους τύπους, η περιοχή προσφέρεται για θαλάσσια σπορ στις Κουκουναριές, όπως jet ski, αλεξίπτωτο θάλασσας, μπανάνα και κουλούρες. Αν πάλι προτιμάτε να «αράζετε», πάρτε ένα δροσιστικό χυμό από το pool bar και επιδοθείτε με τις ώρες σε ηλιοθεραπεία στην πισίνα του ξενοδοχείου.

Οι τιμές για τα classic δωμάτια ξεκινούν από 180€ τη βραδιά και φθάνουν τα 920€ για τις υπερπολυτελείς σουίτες. Αν προπληρώσετε το ποσό της διαμονής σας, μπορείτε να επωφεληθείτε της ειδικής προσφοράς του ξενοδοχείου, με μειωμένη τιμή κατά 20%.

Skiathos Palace, Κόλπος Κουκουναριών, τηλ.24270 49700
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v