Διαγωνισμός: Πολυτέλεια 7 ημερών στο Capsis Out of the Blue

Στο εντυπωσιακό, υπερπολυτελές Out of the Blue, Capsis Elite Resort, στο Ηράκλειο Κρήτης, θα βρεθεί ένας τυχερός αναγνώστης για μία ολόκληρη εβδομάδα μετά τις 20 Αυγούστου. Δηλώστε συμμετοχή στον διαγωνισμό και διεκδικήστε αξέχαστες διακοπές.
Διαγωνισμός: Πολυτέλεια 7 ημερών στο Capsis Out of the Blue
Ο τυχερός νικητής του διαγωνισμού του in2life και του Out of the Blue, Capsis Elite Resort, που κερδίζει διαμονή έξι διανυκτερεύσεων σε δίκλινο bungalow (Oasis bungalow garden view) με πρωϊνό είναι ο κ. Δημήτρης Βογιατζής. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας.

To Out of the Blue, Capsis Elite Resort είναι ένα πέντε αστέρων πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, το οποίο βρίσκεται σε μια ιδιωτική χερσόνησο και περιβάλλεται από ένα καταπράσινο βοτανικό κήπο 167.000 τ.μ. που αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις σας με μια μαγευτική θέα στο Αιγαίο. Το ξενοδοχείο βρίσκεται είκοσι λεπτά από την πόλη και το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ηρακλείου και δίπλα στο παραδοσιακό ψαροχώρι της Αγίας Πελαγίας. Είναι επίσης σε ιδανική τοποθεσία, γιατί βρίσκεται κεντρικά παρέχοντας εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλα τα αρχαία μνημεία του νησιού για εκδρομές.

Το ξενοδοχείο έχει βραβευθεί με το Star Diamond Award το 2008, το παγκόσμιο βραβείο Φιλοξενίας του 2002 for “Best Innovation in Terms of Environmental Protection”, το ITMA Incentive Travel & Meetings Association / 5th National Bronze Award το 1999 και είναι μέλος των «ΤΗΕ GREAT HOTELS OF THE WORLD».

Για όσους αναζητούν να συνδυάσουν την ομορφιά των ελληνικών νησιών με τη μέγιστη δυνατή πολυτέλεια, αυτό το συγκρότημα/θέρετρο προσφέρει στους επισκέπτες μια επιλογή από τέσσερα διαφορετικά ξενοδοχεία με διάφορους τύπους καταλυμάτων, από οικογενειακά μπανγκαλόου έως και βίλες με ιδιωτική πισίνα. Το συγκρότημα προσφέρει συνολικά 465 δωμάτια, μεταξύ των οποίων και τρεις μοναδικές βίλες ύψιστης πολυτέλειας με ιδιωτικές πισίνες.

Εγκεκριμένο από το EC Conference Division, το ξενοδοχείο αυτό είναι το ιδανικό θέρετρο στη Μεσόγειο για ταξίδια κινήτρων και VIP συναντήσεις. Διαθέτει δέκα έξι αίθουσες συσκέψεων διαφόρων μεγεθών (από 15 άτομα η μικρότερη, έως 1.000 άτομα η μεγαλύτερη), ένα πλήρως εξοπλισμένο business centre και χώρο στάθμευσης για 100 αυτοκίνητα. Επιπλέον, το συγκρότημα επιλέχθηκε ως το μοναδικό επίσημο ξενοδοχείο για το τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε στο Ηράκλειο κατά την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας του 2004. Παρέχει όλες τις τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας, συστήματα μετάφρασης, τελευταία τεχνολογία σε οπτικοακουστικό εξοπλισμό και διαθέτει εξειδικευμένη ομάδα για την διοργάνωση συνεδρίων.

Το ξενοδοχείο προσφέρει, επίσης, τις παρακάτω υπηρεσίες: spa, γυμναστήριο, σαλόνι ομορφιάς, τρεις παραλίες, επτά πισίνες, δέκα εστιατόρια, οκτώ μπαρ, μαγαζιά, mini market, κοσμηματοπωλείο, δύο ιδιωτικά παρεκκλήσια για γάμους, ιδιωτικό ελικοδρόμιο, κέντρο θαλάσσιων αθλημάτων, Aqua Park, πιστοποιημένο από το PADI κέντρο για scuba-diving, γήπεδο τένις, πινγκ-πονγκ, μπιλιάρδο, virtual μπόουλινγκ, αίθουσα με ηλεκτρονικά παιχνίδια, υπαίθριο σκάκι, προγράμματα animation, καθώς και το Capsis Minoan Park, 4.000 τ.μ. Πρόκειται για το μοναδικό θεματικό πάρκο στην Ελλάδα, το οποίο διαθέτει παιχνίδια και δραστηριότητες που στηρίζονται στην ελληνική μυθολογία και το οποίο συνδυάζει τη διασκέδαση και την εκπαίδευση με διαδραστικά παιχνίδια. Το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμα παιδική πισίνα με νεροτσουλήθρες και ειδικά μενού (για παιδιά, διαβητικούς, kosher, κ.λπ.).

Out of the Blue, Capsis Elite Resort: Αγία Πελαγία, Ηράκλειο, Κρήτη. Τηλ. 2810 811112, 811212.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v