Κέως Κατοικίες: Διαμονή με θέα το ηλιοβασίλεμα

Ένα πέτρινο συγκρότημα με παραδοσιακή αισθητική, άνετους χώρους και μεγάλες βεράντες μας καλεί να απολαύσουμε τις καλοκαιρινές διακοπές με το ηλιοβασίλεμα στο... πιάτο.
Η εγγύτητά της στην Αθήνα, οι πανέμορφες παραλίες της, η "περατζάδα" και οι αστακομακαρονάδες στο Βούρκαρι όπου αράζουν τα ιστιοπλοϊκά, η απόλυτη ηρεμία της είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που η Τζια παραμένει σταθερή αξία για τις διήμερες αποδράσεις του Σαββατοκύριακου – και όχι μόνο – χρόνια τώρα. Εδώ λοιπόν, σε κομβικό σημείο μόλις επτακόσια μέτρα από το εμπορικό της λιμάνι, την Κορρυσία και πεντακόσια μέτρα από το Βούρκαρι, βρίσκουμε το «Κέως Κατοικίες».

Το πέτρινο συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων, είναι γνωστό στους ντόπιους για το «διάσημο» café του, στο οποίο μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα ή τον καφέ σας με το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, την Κορρησία και τον κόλπο του Αγίου Νικολάου κυριολεκτικά στο... πιάτο. Φυσικά, προσφέρει και υψηλές υπηρεσίες διαμονής που θα ικανοποιήσουν τον οποιονδήποτε επισκέπτη αναζητά λίγες ημέρες χαλάρωσης.

Τα δωμάτιά του είναι λιτά διακοσμημένα, με ξύλινες οροφές και διακριτικά χρώματα, χωρίς να ξεφεύγουν από την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Κυρίαρχο στοιχείο εδώ είναι η πέτρα, τόσο στον εξωτερικό χώρο του συγκροτήματος, όσο και στο εσωτερικό των δωματίων.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκόνι ή άνετη βεράντα με θέα την θάλασσα ή τον κήπο. Οι παροχές τους περιλαμβάνουν κλιματισμό, ψυγείο, τηλεόραση plasma, τηλέφωνο, ασύρματο Internet, καθημερινή καθαριότητα, ενώ μπορείτε να ζητήσετε και παιδικό κρεβάτι, το οποίο παρέχεται κατόπιν συνεννόησης με την reception.

Στο café bar του ξενοδοχέιου σερβίρεται καθημερινά πρωινό με φρεσκοψημένα κρουασάν, πεντανόστιμες σπιτικές μαρμελάδες και ζυμωτό ψωμί, το οποίο μάλιστα παρασκευάζεται κάθε μέρα στον χώρο του ξενοδοχείου. Το café bar λειτουργεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ και για πελάτες εκτός ξενοδοχείου, ενώ το πρωινό σερβίρεται καθημερινά από τις 9:00 μέχρι τις 11:00.

Όσο δελεαστική και αν είναι η μοναδική θέα από τα δωμάτια του «Κέως Κατοικίες» μην αρκεστείτε μόνο σε αυτήν. Κανονίστε βραδινή βολτίτσα στο κοσμοπολίτικο Βούρκαρι, επισκεφτείτε την περιοχή Κούνδουρος στο νότιο μέρος του νησιού και δροσιστείτε στον «Όρμο της Καρδιας», ο οποίος φέτος διαθέτει ομπρέλες και ξαπλώστρες.

Εναλλακτικά, επισκεφτείτε την παραλία της Κορρησίας (400 μέτρα από το ξενοδοχείο), την παραλία στο Γιαλισκάρι (500 μέτρα) και φυσικά την παραλία του Οτζιά, περίπου πέντε χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο στα βόρεια του νησιού.

Η τιμή για ένα δίκλινο με θέα την θάλασσα ή τον κήπο είναι 130€ με πρωινό.

Info: Κέως Κατοικίες, Κορησσία, Κέα (Τζια). Τηλ: 22880.21661-3.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v