Antigoni Beach: Ρομαντική Σιθωνία

Ολάνθιστοι κήποι, ρομαντικό ύφος, δωμάτια εμπνευσμένα από την ελληνική μυθολογία. Το Antigoni Beach σίγουρα δεν είναι ένα ακόμη resort της Χαλκιδικής.
Antigoni Beach: Ρομαντική Σιθωνία
Σε ένα από τα λιγότερο «βουλιάζοντα» από τον τουρισμό χωριά της Χαλκιδικής, τον γραφικό Άγιο Νικόλαο, ένα μικρό, ιδιαίτερης αισθητικής ξενοδοχείο, το Antigoni Beach, φωλιάζει στην καρδιά ενός καταπράσινου τοπίου το οποίο συνθέτουν σε έναν ευφάνταστο συνδυασμό πεύκα, ελιές και φοινικόδεντρα. Οι κήποι του πλημμυρίζουν από τοπικές ποικιλίες λουλουδιών, που δημιουργούν ένα περιβάλλον γεμάτο χρώματα κι αρώματα.

Μακράν του να αποτελεί ένα ακόμη all inclusive resort, το Antigoni Beach υιοθετεί την αρχή των διαφορετικών μεταξύ τους δωματίων, το καθένα με το δικό του, ξεχωριστό ύφος, έτσι ώστε όχι μόνο να αποπνέει arty χαρακτήρα, αλλά και να μας βάζει στον πειρασμό να επιστρέφουμε συχνά, για να μείνουμε κάθε φορά σε ένα εντελώς καινούριο περιβάλλον.

Deluxe δωμάτια, σουίτες και junior σουίτες, διακοσμούνται με ψηφιδωτά από βότσαλα και πέτρες στους τοίχους, αέρινες μουσελίνες, χειροποίητους καθρέφτες και κρεβάτια με ρομαντικές δαντέλες, αραχνοΰφαντες κουνουπιέρες και πρωτότυπα κεφαλάρια. Έργα τέχνης και ολόφρεσκα λουλούδια από τον κήπο συμπληρώνουν τη διακόσμηση, την οποία αναλαμβάνει να αναδείξει ο ατμοσφαιρικός φωτισμός.

Ο ιδιαίτερος χαρακτήρας και τα ονόματα των deluxe δωματίων και των σουιτών εμπνέονται από ήρωες της ελληνικής μυθολογίας: Στην Κίρκη πρωταγωνιστούν θαλασσινά μοτίβα, η Αριάδνη στολίζεται με κόκκινες λεπτομέρειες που κάνουν έντονη αντίθεση με το λευκό των σκαλιστών επίπλων, στη Σαπφώ ξεχωρίζει το εντυπωσιακό, κατακόκκινο ψηφιδωτό στο μπάνιο. Στην Αφροδίτη την παράσταση κλέβουν τα γήινα χρώματα, τα αέρινα υφάσματα και τα εντυπωσιακά διακοσμητικά, ενώ στις Μούσες το πλακάκι στην απόχρωση του γραφίτη κάνει εντυπωσιακή αντίθεση –ή μήπως είναι συνδυασμός;– με τις γυάλινες επιφάνειες.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν δορυφορική τηλεόραση, air condition, στεγνωτήρα μαλλιών, mini bar, χρηματοκιβώτιο και μπαλκόνι ή βεράντα, ενώ απολαμβάνουν πανοραμική θέα στον κήπο ή τη θάλασσα. Τα deluxe δωμάτια εξοπλίζονται επιπλέον με υδρομασάζ, μπουρνούζια μπάνιου και πετσέτες θαλάσσης, ενώ έχουν στη διάθεσή τους ομπρέλα και ξαπλώστρες στην παραλία του ξενοδοχείου. Όλα τα δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν από δύο έως τέσσερα άτομα. Οι junior σουίτες διαθέτουν επίσης καθιστικό, ενώ οι μεγαλύτερες περιλαμβάνουν μικρή κουζίνα και τραπεζαρία.

Στις παροχές του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, εστιατόριο με a la carte menu, room service, δύο πισίνες, εκ των οποίων η μία παιδική, parking, παιδότοπος, πρόσβαση στο internet, γήπεδο beach volley και ιδιωτική παραλία. Τακτικά διοργανώνονται βραδιές barbecue και ελληνικής μουσικής.

Το ξενοδοχείο λειτουργεί από Μάιο έως Οκτώβριο. Οι τιμές ξεκινούν από 110 ευρώ για το deluxe δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.

Η.Κ.

Antigoni Beach, Άγιος Νικόλαος Χαλκιδικής, τηλ.: 23750 31809
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v