Elounda Ilion: Ονειρική διαμονή στο μινωικό παλάτι

Το Elounda Ilion Hotel, στην γραφική Ελούντα της Κρήτης, καταφέρνει να διατηρεί αναλλοίωτη την πολυτέλεια και την αρχοντιά του, προσφέροντας συνεχώς ανανεωμένες υπηρεσίες και ονειρικές διακοπές. Και περιμένει έναν τυχερό αναγνώστη του In2life να τις απολαύσει.
Elounda Ilion: Ονειρική διαμονή στο μινωικό παλάτι
* Η νικήτρια του διαγωνισμού για το Elounda Ilion, προσφορά του Visit Hotels.gr, είναι η ΙΖΑΜΠΕΛ ΔΕΛΑΣΟΥΔΑ. Η τυχερή έχει ήδη ενημερωθεί με προσωπικό e-mail. Ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας στον διαγωνισμό. *

Σε έναν λόφο με πανοραμική θέα στον υπέροχο κόλπο της Ελούντας βρίσκεται εδώ και είκοσι περίπου χρόνια το υπέροχο ξενοδοχειακό συγκρότημα Elounda Ilion. Η περιοχή έχει χαρακτηριστεί σαν τόπος ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα και ήσυχα θέρετρα της Μεσογείου. Η θάλασσα είναι πεντακάθαρη και γαλήνια, ιδανική για κάθε είδους θαλάσσια σπορ. Σε αυτόν τον δημοφιλή προορισμό, όπου το γαλάζιο της θάλασσας συναντά το πράσινο των οπωροφόρων δέντρων, το Elounda Ilion προσφέρει χρόνια τώρα απλόχερα την φιλοξενία του.

Κι όμως, ο επισκέπτης εκεί θα νιώσει σα να βρίσκεται σε έναν ολοκαίνουργιο χώρο, με εγκαταστάσεις νέας τεχνολογίας, χάρη στις συνεχείς ανακαινίσεις, με τελευταία αυτήν του 2009. Στις εγκαταστάσεις αυτές περιλαμβάνονται, πέρα από το κύριο εστιατόριο, το σνακ μπαρ και το κύριο bar, εξωτερικοί και εσωτερικοί χώροι ψυχαγωγίας και πισίνες για μικρούς και μεγάλους. Ενδεικτικά, οι μεγαλύτεροι μπορούν να επιδοθούν στο μπιλιάρδο, το mini golf, το τένις, ενώ οι μικρότεροι θα ενθουσιαστούν με παιχνίδια όπως darts, τη μονάδα play station και την παιδική χαρά.

Τα δωμάτια του Elounda Ilion είναι με τέτοιον τρόπο διαμορφωμένα ώστε να εξυπηρετούν τις ανάγκες κάθε επισκέπτη. Έτσι, χωρίζονται σε standard δωμάτια δύο ατόμων, με θέα στον κήπο ή την θάλασσα, μεγαλύτερα δωμάτια δύο ή τριών ατόμων με θέα στην θάλασσα, bungalows για δύο ή τρία άτομα με θέα στην θάλασσα, superior bungalows επίσης για δύο ή τρία άτομα με μεγαλύτερο υπνοδωμάτιο, οικογενειακά δωμάτια δύο έως τεσσάρων ατόμων με μία χωριστή κρεβατοκάμαρα και καθιστικό με καναπέ-κρεβάτι, superior οικογενειακά δωμάτια για δύο με τέσσερα άτομα και μεγαλύτερους χώρους από το προηγούμενο και μία οικογενειακή superior σουίτα, για δύο έως πέντε άτομα, με δύο υπνοδωμάτια και θέα στην θάλασσα.

Σε όλα τα δωμάτια ο επισκέπτης απολαμβάνει παροχές όπως: Mini bar, ατομική μονάδα κλιματισμού, απευθείας τηλεφωνική σύνδεση, θυρίδα ασφαλείας, στεγνωτήρα μαλλιών, δορυφορική τηλεόραση, ενώ τα περισσότερα δωμάτια, από το μπαλκόνι ή την βεράντα τους, προσφέρουν πανοραμική θέα στην θάλασσα.

Κατά την διαμονή σας στο Elounda Ilion, δύσκολα θα πάρετε απόφαση να βγείτε έξω από τις τεράστιες και πλούσιες εγκαταστάσεις του. Ο σεφ του κεντρικού εστιατορίου του ξενοδοχείου φροντίζει να ετοιμάζει γεύματα βασισμένα στην ελληνική διατροφή και παρασκευασμένα με αγνά κρητικά προϊόντα, ενώ για τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας μπορείτε να απολαύσετε σνακ δίπλα στην πισίνα ή κοκτέιλ στο μπαρ του ξενοδοχείου. Επιπλέον, τους θερινούς μήνες το Elounda Ilion διοργανώνει τακτικά βραδιές μπάρμπεκιου στην πισίνα ή τους εξωτερικούς χώρους, οι οποίες συχνά συνοδεύονται με ζωντανή μουσική. Αν πάντως επιθυμείτε να γνωρίσετε την γύρω περιοχή, η ζωντανή πόλη του Αγ. Νικολάου απέχει μόνο έξι χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο, ενώ μόνο δύο χιλιόμετρα απέχει το γραφικό ψαροχώρι της Ελούντας.

Επιπλέον, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου μπορούν να σας βοηθήσουν να οργανώσετε εκδρομές στα αμέτρητα αξιοθέατα της Κρήτης, όπως το παλάτι της Κνωσού και το αρχαιολογικό μουσείο Ηρακλείου, το νησί Σπιναλόγκα με το μεσαιωνικό του κάστρο, η παραλία Βάι με το Φοινικόδασος, το νησί Χρυσή με τις άσπρες παραλίες και τη σμαραγδένια θάλασσά του. Αρκεί μόνο να τους ρωτήσετε.

Σχετικά με τις τιμές του ξενοδοχείου, για αυτή την εποχή, ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ένα δίκλινο δωμάτιο συμπεριλαμβανομένου πρωινού κοστίζει από 95 ευρώ.

Elounda Ilion: Ελούντα, Κρήτη, τηλ. 28410 41703.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v