Bushmans Kloof Wilderness Reserve: Το καλύτερο ξενοδοχείο για το 2009

Σύμφωνα με ψηφοφορία της ιστοσελίδας του Travel + Leisure, το πολυτελέστατο ξενοδοχείο Bushmans Kloof Wilderness Reserve στην Νότιο Αφρική αναδείχτηκε το καλύτερο στον κόσμο για το έτος 2009.
Bushmans Kloof Wilderness Reserve: Το καλύτερο ξενοδοχείο για το 2009
Τελικά, παρά την πολυσυζητημένη οικονομική κρίση, η πολυτέλεια θα βρίσκει πάντα τρόπο να κάνει αισθητή την «παρουσία» της. Στην καθιερωμένη λοιπόν, ετήσια ψηφοφορία της ιστοσελίδας του Travel + leisure για την ανακήρυξη των πεντακοσίων καλύτερων ξενοδοχείων του κόσμου, το Bushmans Kloof Wilderness Reserve αναδείχτηκε πρώτο με βαθμολογία 98.67 στα εκατό.

Το πολυτελές και εντυπωσιακό ξενοδοχείο βρίσκεται στην περιοχή των βουνών Cenderberg, τρεις ώρες από το Cape Town και η διαμονή σε ένα από τα δίκλινα δωμάτιά του ξεκινάει από 600€ το άτομο. Διαθέτει δεκατρία δωμάτια, τρεις σουίτες, τρία εστιατόρια και ένα μπαρ, ενώ το Highlight του είναι οι σουίτες στο Manor House, που κρατούν ακόμα την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του 1843. Το Oberoi Vanyavilas στο Rajasthan της Ινδίας, κατέλαβε την δεύτερη θέση στην λίστα, στην τρίτη θέση βρίσκεται το Jade Mountain στο νησί της Καραϊβικής St. Lucia. Το Earth Lodge, επίσης στην Νότιο Αφρική βρίσκεται στην τέταρτη θέση, ενώ το Canada’s Inn στο Οντάριο ολοκληρώνει το Top 5 των καλύτερων ξενοδοχείων του κόσμου.



Σύμφωνα με την ιστοσελίδα πάντως, για το 66 τοις εκατό των πεντακοσίων καλύτερων ξενοδοχείων για το 2009, η διαμονή σε ένα δίκλινο κοστίζει λιγότερο από 200€ την βραδιά, γεγονός που φανερώνει ότι η πολυτέλεια δεν είναι απλησίαστη.

«Τι ανακαλύψαμε το 2009; Ότι σε μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, οι αναγνώστες μας συνεχίζουν να προτιμούν ξενοδοχεία που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες και έχουν άριστο σέρβις. Ιδιαίτερα αν οι τιμές είναι λογικές», αναφέρει η ιστοσελίδα.

Πηγή: Reuters
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v