Grace Hotels: Δωρεάν διανυκτερεύσεις μόνο για εσάς

Δύο luxury boutique hotels σε δύο από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας υπόσχονται να σας κάνουν να αναθεωρήσετε την άποψή σας περί του τι σημαίνει απόλυτη πολυτέλεια. Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και άνετη διαμονή σε ένα εμπνευσμένο, απόλυτα ζεν περιβάλλον, ιδανικό για να φιλοξενήσει τις καλύτερες στιγμές του φετινού καλοκαιριού.
Grace Hotels: Δωρεάν διανυκτερεύσεις μόνο για εσάς
Ο διαγωνισμός των Grace Hotels ολοκληρώθηκε -ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή σας. Οι νικητές του διαγωνισμού έχουν ως εξής:
Για Santorini Grace ο νικητής είναι ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος
Για Mykonos Grace ο νικητής είναι ο
Ιωάννης Αντάκης
Οι δύο νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό e-mail για την παραλαβή του δώρου τους.

Δύο luxury boutique hotels σε δύο από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά υπόσχονται να σας κάνουν να ξεχάσετε όσα ξέρατε για την πολυτελή διαμονή. Συνδυάζοντας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, ιδανικούς χώρους απόδρασης, άνετη διαμονή, εκλεκτές γεύσεις και ποτά σε ένα σύγχρονο περιβάλλον όπου κυριαρχούν η πολυτέλεια και η ηρεμία, τα Mykonos και Santorini Grace, αφού κατέκτησαν διεθνή βραβεία και διακρίσεις ήδη από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας τους, φιλοδοξούν τώρα να γίνουν οι αγαπημένοι μας προορισμοί. Βάζετε στοίχημα;

Mykonos Grace

Στη βόρεια πλευρά της Χώρας, στην αμμώδη παραλία του Αγίου Στεφάνου, το Mykonos Grace είναι το αποτέλεσμα της ανακαίνισης και του ριζικού ανασχεδιασμού του προηγούμενου ξενοδοχείου που βρισκόταν στην ίδια τοποθεσία. Μέρος της μεταμόρφωσης των κτιρίων ήταν και η μείωση των αριθμών των δωματίων από 45 σε 31 ώστε να ενσωματωθούν ευρύχωρες και πολυτελείς σουίτες.

Πέραν της μοναδικής εμπειρίας που προσφέρει το ίδιο το νησί, το Mykonos Grace υπόσχεται, μέσα από ένα ειδυλλιακό περιβάλλον υπερπολυτελών εγκαταστάσεων και ζεστής φιλοξενίας, την άνεση των υπέρκομψων δωματίων με επίπλωση και εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών, ευρύχωρα μπάνια, πολυτελή κρεβάτια και την πιο εξελιγμένη τεχνολογική υποδομή, τη χαλάρωση στο υδρομασάζ της ιδιωτικής βεράντας τους, μια μαγευτική πισίνα με φόντο το μπλε χρώμα του Αιγαίου με king size ξαπλώστρες και εξυπηρετικό προσωπικό αλλά και την αξεπέραστη νοστιμιά των εδεσμάτων του και τον γλυκό πειρασμό των επιδορπίων του εστιατορίου The Restaurant.

Από τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, το Mykonos Grace κέρδισε σημαντικές διακρίσεις (2007 European Hotel Design Award, Morpheas award, Condé Nast Traveller 2008 Hot list UK & Condé Nast Traveler 2008 USA) και δίκαια αναδεικνύεται στο πιο ψαγμένο ξενοδοχείο του νησιού. Κι αυτό γιατί το Mykonos Grace είναι κάτι περισσότερο από ένα avant garde συγκρότημα. Η διαμονή εκεί ισοδυναμεί με ένα μαγευτικό ταξίδι στον κόσμο των απολαύσεων.

Στιγμιότυπα από την ελληνική φύση ξεδιπλώνονται σε μια μαγική διαδρομή, με το μεγαλείο του βυθού να σας υποδέχεται στη reception, ένα εικονικό δάσος να αντικατοπτρίζεται στο spa και τη γραμμή του ορίζοντα να επαναπροσδιορίζεται στην εντυπωσιακή πισίνα. Το παραδοσιακό λευκό της μυκονιάτικης αρχιτεκτονικής περιβάλλει με χάρη και απλότητα την άρρητη πολυτέλεια του Mykonos Grace που είναι αισθητή σε κάθε δωμάτιο, με τα ιδιαίτερης αισθητικής έπιπλα και τα τελευταίας τεχνολογίας gadgets.

Εδώ, όλα εγγυώνται μια μοναδική εμπειρία: από το υδρομασάζ της ιδιωτικής σας βεράντας -με το ηλιοβασίλεμα να σβήνει πίσω από το μυστηριακό νησί της Δήλου-, τις king size ξαπλώστρες της κεντρικής πισίνας, μέχρι τις γευστικές δημιουργίες του chef, εμπνευσμένες από την τοπική και μεσογειακή κουζίνα που σίγουρα θα σας κάνουν να περάσετε μια βόλτα από το Grace Restaurant. Κι ένα σύντομο διάλειμμα στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο, The Gym, ή στο The Spa και την αίθουσα γυμναστικής του ξενοδοχείου, αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για να συνδυαστούν όλα χωρίς τύψεις.
 
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε την μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά του Mykonos Grace: Επτά διανυκτερεύσεις στην τιμή των πέντε και τέσσερις στην τιμή των τριών. Η προσφορά ισχύει για το χρονικό διάστημα από 1 έως 15 Ιουλίου 2009.

Info:
Mykonos Grace, Άγιος Στέφανος Μύκονος, τηλ.: 22890 26690
Τοποθεσία: 1,5 χλμ. από το νέο λιμάνι, 3 χλμ. από τη Χώρα, 50 μ. από την παραλία, 5 χλμ. από το αεροδρόμιο
Διαμονή: 12 Deluxe Rooms, 6 Junior Suites, 4 Superior Doubles, 3 Family Suites, 3 Superior Suites, 3 VIP Suites
Παροχές Δωματίων: Α/C, τηλέφωνο, δορυφορική TV, DVD player, mini bar, σεσουάρ, CD player & laptop (στις superior suites & VIP suites), ιδιωτικά εξωτερικά jacuzzi (superior doubles, superior suites & VIP suites & family suites)
Παροχές: Πισίνα, ασύρματο Internet σε όλους τους χώρους, κομμωτήριο (on request), baby sitting (on request), μικρά κατοικίδια δεκτά (on request), champagne breakfast, πρωινό μέχρι αργά (on request), fitness center, spa, δωρεάν μεταφορά από/προς το λιμάνι/αεροδρόμιο, early check-in/late check out facilities
Τιμές: €180-950

Santorini Grace

Σκαρφαλωμένο στο βραχώδες Ημεροβίγλι, το Santorini Grace αιωρείται σε ύψος 300 μέτρων πάνω από το Αιγαίο φλερτάροντας με την άγρια ομορφιά της Καλντέρας. Φέτος σας υποδέχεται ανανεωμένο και πιο γοητευτικό, έχοντας πλέον 17 δωμάτια και 2 πισίνες. Με ανεπιτήδευτο design, το Santorini Grace είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στην Ελλάδα που συμπεριλαμβάνεται στην Hot List του Condé Nast Traveller UK για το 2009.

Η μοναδική εξυπηρέτηση και η προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια είναι έκδηλες σε όλους του χώρους του ξενοδοχείου, από τα υπέρκομψα, ήσυχα δωμάτια και τις σουίτες με την απέριττη διακόσμηση μέχρι το state-of-the-art γυμναστήριο και το ξεχωριστό περιβάλλον του εστιατορίου με την υπέροχη θέα. Μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που απογειώνουν τη φιλοξενία των ξενοδοχείων Grace είναι οι δροσερές πετσέτες για όσους αγαπούν την ηλιοθεραπεία, το ιδιαίτερα εξυπηρετικό προσωπικό και το Champagne breakfast που σερβίρεται καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Τα δωμάτια και οι σουίτες στο Santorini Grace ξεχωρίζουν για τον κομψό σχεδιασμό τους, που είναι διαφορετικός για το καθένα από αυτά, με ήρεμες αποχρώσεις, συσκευές τελευταίας τεχνολογίας όπως iPod speakers και παροχές όπως Pillow Menus με επτά διαφορετικές επιλογές μαξιλαριών. Τα περισσότερα διαθέτουν ιδιωτικές βεράντες με τζακούζι και όλα προσφέρουν ανεπανάληπτη, πανοραμική θέα στην Καλντέρα.

Στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνεται πλέον η πληθωρική Grace Suite δύο δωματίων, με ιδιωτικό spa/hammam, ένα εσωτερικό και δύο εξωτερικά jacuzzi. Τα υπερσύγχρονα αρχοντικά δωμάτιά του αποπλανούν τις αισθήσεις με αρωματικά έλαια, king-size κρεβάτια και αέρινα πουπουλένια παπλώματα.

Για τους «αθλητικούς» τύπους, το state-of-the-art γυμναστήριο προσφέρει αναζωογόνηση, ενώ το Champagne breakfast που σερβίρεται όλη μέρα σίγουρα θα σας βάλει σε πειρασμούς. Στο εστιατόριο θα απολαύσετε à la carte dining και απολαυστικά snack & cocktails στο Pool Bar. Ό,τι έχετε ονειρευτεί μπορεί να μεταμορφωθεί στο Santorini Grace, «με χάρη και απλότητα» στο πιο αληθινό παραμύθι με πρωταγωνιστές εσάς.

Info:
Santorini Grace, Ημεροβίγλι, Σαντορίνη, τηλ.: 22860 21300
Τοποθεσία: 10 χλμ. από το λιμάνι, 8 χλμ. από το αεροδρόμιο
Διαμονή: 6 Deluxe Rooms, 4 Junior Suites, 3 Honeymoon Suites, 2 Superior Suites, 1 VIP Suite, 1 Grace Suite
Παροχές Δωματίων: A/C, δορυφορική TV, μουσικά κανάλια, CD/DVD player, i-pod speaker, τηλέφωνο, mini bar, σεσουάρ, all day room service, pillow menu, ιδιωτικά εξωτερικά jacuzzi (στα περισσότερα δωμάτια)
Παροχές: 2 εξωτερικές πισίνες, ασύρματο Internet σε όλους τους χώρους, champagne breakfast, πρωινό μέχρι αργά (on request), γυμναστήριο, διοργάνωση γάμων και δεξιώσεων, δωρεάν μεταφορά από/προς το λιμάνι/αεροδρόμιο, early check-in/late check out facilities με επιπλέον χρέωση
Τιμές: €250-1.000
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v