Lemnos Village Resort: Άνετη διαμονή στο νησί του Ηφαίστου

Στην παραλία Πλατύ, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κύριο λιμάνι της Λήμνου, βρίσκουμε το Lemnos Village Resort. Ένα ξενοδοχείο άνετο και οικογενειακό σε ένα γαλήνιο περιβάλλον που δεν έχει καταφέρει να αγγίξει ακόμα ο μαζικός τουρισμός.
Lemnos Village Resort: Άνετη διαμονή στο νησί του Ηφαίστου
"Λήμνος γαιάων πολύ φιλτάτη απασέων" γράφει ο Όμηρος, δηλαδή "Λήμνος, η πιο αγαπημένη απ' όλες τις στεριές." για να περιγράψει το νησί με τις χρυσές αμμουδιές, τις πεντακάθαρες θάλασσες, τους χαμηλούς λόφους, τους παραδοσιακούς οικισμούς και τους αρχαιολογικούς χώρους. Η Λήμνος είναι από τα λίγα νησιά του Αιγαίου που προσφέρονται για πραγματικά ήρεμες και χαλαρωτικές διακοπές, γεγονός που την καθιστά τον νούμερο ένα οικογενειακό προορισμό. Η Λήμνος υπήρξε σπουδαίο αστικό κέντρο κατά τους προϊστορικούς χρόνους και την αρχαιότητα, ενώ είναι συνδεδεμένη με τον Ολύμπιο θεό Ήφαιστο. Εκεί λοιπόν, λίγα χιλιόμετρα μακριά από την Μύρινα, την πρωτεύουσα του νησιού, βρίσκεται το ξενοδοχείο Lemnos Village Resort.

Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο συγκρότημα από δωμάτια και σουίτες, το οποίο προσφέρει μαγευτική θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου. Αποτελείται από 134 μονόκλινα και δίκλινα δωμάτια, αλλά και σουίτες για 4 άτομα. Όλα τα δωμάτια έχουν μοντέρνα διακόσμηση με ιδιαίτερο γούστο και είναι ιδιαίτερα ευρύχωρα και άνετα. Στις υπόλοιπες εγκασταστάσεις του ξενοδοχείου θα βρείτε γήπεδα τένις, πισίνες, εστιατόρια κι αίθουσα συνεδριάσεων,ενώ μεγάλη ποικιλία παρουσιάζουν οι προσφερόμενες υπηρεσίες.

Πιο συγκεκριμένα, στην παραλία Πλατύ, η οποία βρίσκεται μόλις 50 μ από το ξενοδοχείο, θα βρείτε ξαπλώστρες, ομπρέλες και σχολή κατάδυσης, ενώ προσφέρονται σκάφη που διαθέτουν γυάλινο πάτο για εκδρομές, αλλά και σκάφη για ψάρεμα. Επίσης, το ξενοδοχείο διαθέτει υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο και το λιμάνι με  mini-bus δωρεάν, υπηρεσίες συναλλάγματος, ενοικίαση αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, DSL ασύρματη πρόσβαση στο internet στο χώρο υποδοχής, διοργάνωση εκδρομών και διαθέσιμο γιατρό όλο το 24ωρο.

Στις μεγάλες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου βρίσκουμε 2 πισίνες (μία παιδική και μία κανονική), 4 ολόκληρα γήπεδα του τένις (2 με plexi - cushion – 2 με astroturf ), καθώς και εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ της προτίμησής σας. Δεν λείπουν επίσης τα καταστήματα και τα μίνι μάρκετ, αλλά και τα μπαρ τόσο στον χώρο της πισίνας, όσο και στην παραλία.

Τέλος, όπως κάθε μεγάλο ξενοδοχείο που σέβεται τον εαυτό του, το Lemnos Village Resort, διαθέτει και αίθουσα συνεδριάσεων χωρητικότητας 100 ατόμων.

Οι τιμές αυτήν την περίοδο είναι 112€ το απλό δίκλινο δωμάτιο και 215€ η σουίτα. Κρατήσεις μπορείτε να κάνετε και online από την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου.

Ξενοδοχείο Lemnos Village Resort
Διεύθυνση:
Πλατύ, 81400, Λήμνος, Νησιά ΒΑ Αιγαίου
Τηλέφωνο: 22540 23500
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v