Pindos Resort: Ατμοσφαιρική πολυτέλεια στα Γρεβενά

Έξι βίλες που συνδυάζουν την πολυτέλεια με την παράδοση συναποτελούν ένα ατμοσφαιρικό resort από πέτρα και ξύλο, φωλιασμένο σε ένα καταπράσινο τοπίο στην καρδιά της Πίνδου.
Στην καρδιά της Πίνδου, σε ένα κατάφυτο τοπίο που υπόσχεται να μας «αποτοξινώσει» από το overdose άνυδρου τοπίου που κυριαρχεί, ως επί το πλείστον, στους προορισμούς των καλοκαιρινών μας διακοπών, ένα ατμοσφαιρικό resort αποτελούμενο από έξι διώροφες βίλες κτισμένες σύμφωνα με την παραδοσιακή ηπειρωτική αρχιτεκτονική και διαμορφωμένες με γούστο και μεράκι περιμένει να φιλοξενήσει τα πρώτα μας φθινοπωρινά weekends.

Με το ξύλο και την πέτρα να κυριαρχούν στο χώρο, οι έξι βίλες μοιράζονται την καλαίσθητη διακόσμηση, με τα γήινα χρώματα να κυριαρχούν, τον απαλό φωτισμό να δημιουργεί ρομαντική ατμόσφαιρα και τις αντίκες να δίνουν την αίσθηση της πολυτέλειας χωρίς να βαραίνουν το χώρο, διατηρούν, όμως, η καθεμιά το δικό της, ξεχωριστό ύφος.

Στη Gura di Vale κυριαρχούν οι τόνοι του ρομαντικού τιρκουάζ και του αριστοκρατικού λευκού, στη Zinelli επικρατεί το γήινο καφέ, η Ku Sai χαρακτηρίζεται από το χρυσό της πολυτέλειας και το ντεκόρ που παραπέμπει στο Μεσαίωνα, η Valia Calda παίζει με το κλασικό ασπρόμαυρο, η La Badi υιοθετεί το αυτοκρατορικό μπορντό, ενώ η ρομαντική Strania δε θα μπορούσε παρά να κυριαρχείται από την απλή αθωότητα του απόλυτου λευκού. Όλες οι βίλες είναι πλήρως εξοπλισμένες με διπλό κρεβάτι, τζάκι, καναπέ, μπανιέρα, jacuzzi, σεσουάρ, τηλέφωνο, internet, δορυφορική τηλεόραση, στερεοφωνικό, ψυγείο και κουζίνα.

Αν καταφέρετε να αποχωριστείτε, έστω και για λίγο, τη θαλπωρή των δωματίων σας, η περιοχή, πέρα από ατελείωτες βόλτες στις φυσικές ομορφιές της, προσφέρεται για πληθώρα δραστηριοτήτων: σε συνεργασία με την Trekking Hellas, διοργανώνονται rafting στον Βενέτικο, τον Μηλεοπόταμο και τον Αλιάκμονα, πεζοπορία στον Εθνικό Δρυμό Πίνδου Βάλια Κάλντα, διασχίσεις φαραγγιών του Κλέφτη και της Πορτίτσας στο χωριό Σπήλαιο, κανό στη λίμνη πηγών Αώου, ορεινό ποδήλατο στους δασόδρομους της Πίνδου, τοξοβολία και rappel. Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου μπορούν επίσης να σας κανονίσουν εκδρομές και ξεναγήσεις στη Βάλια Κάλντα, την περιφερειακή της ζώνη, τα πέτρινα γεφύρια των Γρεβενών και το Μέτσοβο.

Το Pindos Resort λειτουργεί όλο το χρόνο. Οι τιμές για τις βίλες ξεκινούν από 130 ευρώ για μέχρι τέσσερα άτομα από Δευτέρα έως Πέμπτη, 150 ευρώ από Παρασκευή έως Κυριακή και 200 ευρώ για τις επίσημες γιορτές και αργίες. Για κάθε επιπλέον άτομο υπάρχει χρέωση 15 ευρώ. Οι τιμές περιλαμβάνουν το πρωινό και τη χρήση όλων των εγκαταστάσεων –τζάκι, Jacuzzi κλπ.

Η.Κ.

Pindos Resort, Κρανιά, Γρεβενά, τηλ.: 24620 86200, 6974848346
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v