Erofili Beach Hotel: "Χαλαρά" στην Ικαρία

Στον γραφικό Αρμενιστή δίπλα από τις μαγευτικές παραλίες Λιβάδι και Μεσακτή, βρίσκουμε ένα σχετικά απλό αλλά συνάμα γοητευτικό ξενοδοχείο που ακούει στο όνομα «Ερωφίλη» και αποτελεί ένα μικρό διαμάντι στην πανέμορφη Ικαρία.
Erofili Beach Hotel: Χαλαρά στην Ικαρία
Η Ικαρία είναι ένα πανέμορφο νησί του Ανατολικού Αιγαίου αναδυόμενο απ'το γαλάζιο χρώμα της θάλασσας, λουσμένο στο φως και με τη δική του ξεχωριστή φυσιογνωμία. Προσφέρει ονειρεμένες παραλίες και ονομαστά πανηγύρια, αρκεί να έχετε εξερευνητική διάθεση και όχημα. Κοντά σε δύο από αυτές, στο Λιβάδι και την Μεσακτή, μέσα στο γραφικό ψαροχώρι εν ονόματι Αρμενιστή βρίσκεται το «Erofili Beach Hotel».

Χτισμένο με μεράκι και με έμφαση στην παράδοση το «Erofili» προσφέρει όλες τις ανέσεις που θα ήθελε κάποιος για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή του είναι ντόπια, οικολογικά προϊόντα με χαρακτηριστικότερα όλων το ξύλο και την Ικαριώτικη πλάκα. Όλα τα παραπάνω δημιουργούν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, για όλους εσάς που επιθυμείτε ήρεμες και χαλαρωτικές διακοπές στο κατ’εξοχήν «χαλαρό» νησί του Ανατολικού Αιγαίου.

Τα δωμάτια είναι άνετα, με αιγαιοπελαγίτικη ατμόσφαιρα και υπέροχη θέα στην θάλασσα. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το μπλε της θάλασσας, το άσπρο και το κίτρινο του καλοκαιριάτικου ήλιου. Όλα τους διαθέτουν κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, μίνι μπαρ, μουσική, τηλέφωνο, στεγνωτήρα μαλλιών και διακριτικό room service. Για τους... πεινασμένους ο πρωινός μπουφές είναι κάτι παραπάνω από πλήρης. Δεκάδες γευστικές επιλογές και μεγάλη ποικιλία σε ντόπιες παραδοσιακές γεύσεις δεν θα σας αφήσουν παραπονεμένους! Το πρωινό σας μπορείτε να το απολαύσετε είτε στον χώρο του ξενοδοχείου είτε στο μπαλκόνι σας δίπλα στο κύμα.

Από τις επιπλέον παροχές του ξενοδοχείου, πέρα από την χαλαρωτική σάουνα και την όμορφη εξωτερική πισίνα, δοκιμάσαμε και ενθουσιαστήκαμε με την αίθουσα θαλασσοθεραπείας. Είναι πραγματικά θετικό να βλέπουμε ότι ολοένα και περισσότερα ξενοδοχεία στα ελληνικά νησιά φιλοξενούν πλέον τέτοιου είδους αίθουσες. Σας συνιστούμε λοιπόν, να μην αμελήσετε να την επισκεφτείτε και να δοκιμάσετε τις ευεργετικές ιδιότητες του θαλασσινού νερού. Θυμηθείτε μας! Επιπλέον, το ξενοδοχείο παρέχει μεγάλες κλιματιζόμενες αίθουσες για εκδηλώσεις και πάσης φύσεως συνέδρια.

Για το βράδυ, προτείνουμε το υπέροχο μπαλκόνι του μπαρ, με την μαγευτική θέα στην θάλασσα, όπου μπορείτε να απολαύσετε το πότο σας, ένα ελαφρύ γεύμα, ή ακόμα και ένα γλυκό. Αν πάλι σας αρέσει η εξερεύνηση, μπορείτε να επισκεφτείτε τα γραφικά ταβερνάκια του χωριού, τα καφενεία και τα τοπικά μπαράκια που απέχουν μόλις δυο βήματα από τον χώρο του ξενοδοχείου.

Το«Erofili» παραμένει ανοικτό από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο και οι τιμές των δωματίων τη high season κυμαίνονται από 90 μέχρι 130 ευρώ, ανάλογα με τον όροφο του δωματίου, συμπεριλαμβανομένου του πρωινού.

Info: Αρμενιστής, Ικαρία
Τηλ. Ικαρία: 2275071058-9
Τηλ. Αθήνα: 210982-3214

N. Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v