Elies Resorts: Κυκλαδίτικο feeling 5 αστέρων

Στο Βαθύ της Σίφνου, ένα αρχιτεκτονικά εντυπωσιακό ξενοδοχείο αποπνέει αέρα πεντάστερης πολυτέλειας, την οποία συνδυάζει αρμονικά με την αίσθηση αυθεντικής φιλοξενίας και κυκλαδίτικης παράδοσης.
Elies Resorts: Κυκλαδίτικο feeling 5 αστέρων
Το λευκό που αντανακλά το φως του ήλιου των Κυκλάδων εκτείνεται μέχρι εκεί που αρχίζει το βαθυγάλαζο των νερών του Αιγαίου, στα πόδια του Elies Resorts στο Βαθύ της Σίφνου. Ένα εντυπωσιακό από αρχιτεκτονικής απόψεως συγκρότημα, σχεδιασμένο για να δένει αρμονικά με το περιβάλλον αλλά και για να προσφέρει την πολυτέλεια εκείνη που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες του.

Σε μια καταπράσινη έκταση 50.000 τετραγωνικών μέτρων, σε απόσταση αναπνοής από τη χρυσαφένια αμμουδιά του Βαθιού, ανάμεσα σε –τι άλλο;– ελιές και λουλούδια, το resort εκτείνεται γύρω από το κεντρικό του δρομάκι, που σχεδιάστηκε σύμφωνα με την παράδοση που ήθελε το δρόμο να είναι το κέντρο κάθε γειτονιάς. Οι αυλές και οι βεράντες των μικρών, κατάλευκων κτιρίων που συναποτελούν το resort διακόπτουν τη ροή του δρόμου, και το αποτέλεσμα θυμίζει μικρό χωριό με σαφείς αναφορές στην τοπική αρχιτεκτονική.

Το λευκό χρώμα κυριαρχεί στο χώρο, αποπνέοντας γαλήνη και αρμονία, οι καθαρές γραμμές τόσο των εξωτερικών όσο και των εσωτερικών χώρων συνάδουν στη δημιουργία οικείου περιβάλλοντος και οι λεπτομέρειες από πέτρα και κυκλαδίτικες πλάκες προσδίδουν το στοιχείο της παράδοσης σε μικρές αλλά σίγουρες πινελιές. Προσεκτικά επιλεγμένα υλικά που δε σπάνε την αρμονία του χώρου, έργα τέχνης που συμπληρώνουν την εικόνα χωρίς να τη φορτώνουν και άπλετο φως που φτάνει μέχρι την τελευταία γωνία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των εσωτερικών χώρων.

Από τα superior rooms μέχρι τις σουίτες, τις pool villas και την executive pool villa, όλες ανεξαιρέτως οι επιλογές διαμονής στο Elies Resorts ανταποκρίνονται στα υψηλότερα standards. Μένοντας σε κάποιο από τα superior rooms του κεντρικού κτιρίου έχετε στη διάθεσή σας κρεβατοκάμαρα με καθιστικό, μεγάλο μπάνιο με μπανιέρα και ιδιωτική βεράντα με θέα στη θάλασσα –όπως επίσης και αν επιλέξετε να μείνετε σε σουίτα, η οποία διαθέτει επιπλέον σαλόνι. Κορυφαία επιλογή η executive pool villa, η οποία προσφέρει δύο κρεβατοκάμαρες, μικρή κουζίνα, μεγάλο σαλόνι, τραπεζαρία, δύο μεγάλα μπάνια με Jacuzzi, μεγάλη ιδιωτική βεράντα με θέα στη θάλασσα και ιδιωτική πισίνα με αίθριο.

Όλα τα δωμάτια, οι σουίτες και οι βίλες παρέχουν κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, DVD player, τηλέφωνο, πρόσβαση στο internet, mini bar, θυρίδα, stereo με CD-player, γραφική ύλη, στεγνωτήρα μαλλιών, πετσέτες πισίνας και παραλίας, μπουρνούζια και είδη μπάνιου (Σαπούνι Χεριών, Σαπούνι Σώματος, Σαμπουάν, Κρέμα Μαλλιών, Αφρόλουτρο, Shower Gel, Κρέμα Σώματος, Shower Cup). Στις υπηρεσίες περιλαμβάνονται room service από τις 8.00 έως τις 23.00, υπηρεσίες καθαρισμού ρούχων, γραμματειακή υποστήριξη και 24ωρο θυρωρείο, που αναλαμβάνει τη διοργάνωση εκδρομών και κρουαζιέρων στο νησί, την παροχή πληροφοριών, μεταφορά με ταξί, κρατήσεις εισιτηρίων, παρακολούθηση τοπικών φεστιβάλ, μεταφορά με ελικόπτερο κλπ.

Στα εστιατόρια του ξενοδοχείου θα δοκιμάσετε μοναδικές γεύσεις, βασισμένες σε τοπικές συνταγές και παρασκευασμένες με αγνά προϊόντα της σιφνέικης γης, αλλά και gourmet δημιουργίες βασισμένες στις μεσογειακές γεύσεις. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε στη δοκιμή οίνου και ελαιόλαδου που διοργανώνεται καθημερινά κάτω από την 200 ετών ελιά του ξενοδοχείου, δοκιμάζοντας ορισμένες από τις καλύτερες ελληνικές ποικιλίες λαδιού μαζί με φρεσκοζυμωμένο ψωμί όπως και περίπου 10 διαφορετικές ελληνικές ετικέτες κρασιών.

Για τη νυχτερινή σας διασκέδαση, μέσα στο εστιατόριο και δίπλα στη πισίνα, υπάρχουν δύο εξαιρετικά bar, τα οποία σερβίρουν κλασσικά cocktails, ποτά και ποικιλία Ελληνικών οινοπνευματωδών ποτών τα οποία αξίζει να δοκιμάσετε. Ένας μοναδικά σχεδιασμένος χώρος για εκείνους που επιθυμούν να παρατείνουν τη νύχτα τους με χαβιάρι από το Ιράκ και τη Ρωσία, εξαιρετικές σαμπάνιες, σπάνια κονιάκ και Armagniacs που συνοδεύονται από μια εκλεκτή συλλογή κουβανέζικων πούρων.

Στο ειδικά σχεδιασμένο spa του ξενοδοχείου, που λειτουργεί σε συνεργασία με το γνωστό και αγαπημένο Cocoon Urban Spa, θα χαλαρώσετε και θα αναζωογονηθείτε με συνεδρίες μασάζ, Jacuzzi, αρωματοθεραπεία, μανικιούρ, πεντικιούρ και τούρκικο μπάνιο, ενώ στο γυμναστήριο και το γήπεδο tennis θα κρατηθείτε σε φόρμα –και αν χρειαστείτε βοήθεια ή… παρακίνηση, το εξειδικευμένο προσωπικό μπορεί να οργανώσει supervised session, κατόπιν απαίτησης.

Το Elies Resorts λειτουργεί από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο. Οι τιμές αυτήν την περίοδο, μέχρι τις 30 Ιουνίου, ξεκινούν από 220 ευρώ για το superior room και φτάνουν μέχρι 850 ευρώ για τη senior pool villa.

Η.Κ.

Elies Resorts, Βαθύ, Σίφνος, τηλ.: 22840 34000
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v