Aldemar Royal Olympian: Design bungalows με θέα στο Ιόνιο

Γαλήνιο, πολυτελές και φιλόξενο, το Aldemar Royal Olympian περιμένει να σας κακομάθει σε υψηλής αισθητικής σουίτες και design bungalows που ακουμπούν στη θάλασσα, με exlusive υπηρεσίες και ένα από τα κορυφαία κέντρα θαλασσοθεραπείας της Ευρώπης.
Στη δυτική ακτή της Πελοποννήσου, κοντά στην κοιλάδα του Αλφειού και την ιερή γη της Ολυμπίας που γέννησε μύθους, φιλοξένησε θεούς κι έγινε το συμβολικό κέντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, μέσα σ’ ένα γαλήνιο καταπράσινο τοπίο και πάνω στη μεγαλύτερη σε μήκος αμμουδερή παραλία της Ελλάδας, υπάρχει ένας πανέμορφος οικισμός που αναπνέει τη δροσερή αύρα του Ιονίου: το πολυτελέστατο Aldemar Royal Olympian γαλήνιο, πολυτελές και φιλόξενο, σας καλωσορίζει πανέτοιμο να κάνει αληθινές τις προσδοκίες σας για ένα μαγικό καλοκαίρι.

Μπανγκαλόους, σουίτες και δωμάτια μοναδικής αισθητικής προσεγμένα ως την τελευταία λεπτομέρεια, παραταγμένα πάνω στη χρυσή άμμο και πλαισιωμένα από πισίνες που ξεφυτρώνουν σαν γαλάζιες πινελιές μέσα από καταπράσινους κήπους, συνθέτουν ένα μικρό βασίλειο αρμονίας και ομορφιάς.

143 δωμάτια και πολλές διαφορετικές σουίτες, πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, μοναδικής αισθητικής διακόσμηση και πολυτελείς παροχές που θα σας κακομάθουν. Ειδικότερα, στις ανέσεις των σουιτών περιλαμβάνονται air condition, μπάνιο με Jacuzzi, στεγνωτήρας μαλλιών, μεγεθυντικός καθρέφτης, εξωτερικά ντους (σε όλους τους τύπους σουιτών με μοιραζόμενη και ιδιωτική πισίνα), δορυφορική τηλεόρασημε μουσικά κανάλια, home cinema, DVD και CD player (στις σουίτες Olympia και Phaidra), ψυγείο/ Mini bar, πλήρες σετ παρασκευής καφέ και τσαγιού, τηλέφωνο με απευθείας εξωτερική γραμμή, δυνατότητα σύνδεσης στο Internet, θυρίδα ασφαλείας και επιπλωμένο μπαλκόνι ή βεράντα.

Όλες οι σουίτες διαθέτουν δυνατότητα εγκατάστασης DVD- player και PC, ενώ οι προσφερόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν προσωπική υπηρεσία εξυπηρέτησης επισκεπτών (guest relations), express check-in, late check out, πλυντήριο - καθαριστήριο (με χρέωση/παράδοση σε 24 ώρες), καθημερινή εφημερίδα, προτεραιότητα κράτησης σε ειδικές βραδιές και εκδηλώσεις και VIP πρωινό σε ξεχωριστό εστιατόριο.

Με την άφιξή σας σε κάποια από τις σουίτες, σας προσφέρονται νερό, λουλούδια, VIP σετ μπάνιου (σαμπουάν, μαλακτικό μαλλιών, αφρόλουτρο, λοσιόν σώματος, σαπούνι, λίμα, αδιάβροχο σκουφάκι, σετ ραπτικής και μπατονέττες), μπουρνούζι, παντόφλες και πετσέτες παραλίας και ένα δώρο καλωσορίσματος, ενώ καθημερινά έχετε φρούτα, νερό και απογευματινή υπηρεσία καμαριέρας.

Στο exclusive resort θα έχετε την ευκαιρία να αναζωογονηθείτε στο φημισμένο κέντρο θαλασσοθεραπείας, να χαρείτε τα παιχνίδια του νερού στην απέραντη παραλία και στις διάφανες πισίνες, να ζήσετε την ένταση των σπορ στις άρτιες εγκαταστάσεις και, πάνω απ’ όλα, να αφεθείτε στις γευστικές ηδονές που σας περιμένουν «στο πιάτο», πρωί, μεσημέρι και βράδυ.

Το κέντρο θαλασσοθεραπείας Royal Olympian Spa & Thalasso θεωρείται ένα από τα πλέον σύγχρονα spa της Ευρώπης. Με φόντο την πρωτόγνωρη φυσική ομορφιά της Δυτικής Πελοποννήσου, πάνω στη θάλασσα του Ιονίου και με τη σφραγίδα της τεχνογνωσίας στο χώρο της θαλασσοθεραπείας, φιλοξενείται σε ένα χώρο διαμορφωμένο σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον. Με επαγγελματισμό, εξειδικευμένη γνώση και ζεστή φιλοξενία, η ομάδα του Royal Olympian Spa καλωσορίζει τον επισκέπτη σε ένα νέο ταξίδι στην αρμονία. Η εξαιρετική ποιότητα των θεραπειών, τα γήινα υλικά και η αισθητική του χώρου συνθέτουν ένα ψηφιδωτό από μικρές, πολύτιμες στιγμές απόλαυσης.

Όπως και αν επιλέξετε να αξιοποιήσετε το χρόνο σας στο Aldemar Royal Olympian, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα βαρεθείτε. Οι παρεχόμενες υπηρεσίες κι δραστηριότητες είναι προσεκτικά σχεδιασμένες για να καλύπτουν όλα ανεξαιρέτως τα γούστα –από των παιδιών μέχρι των ενηλίκων, και από των φανατικών της άθλησης και της περιπέτειας μέχρι όσων αναζητούν την απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση στις διακοπές τους.

Οι τιμές των δωματίων και των σουιτών ποικίλλουν, ανάλογα με την περίοδο και τον τύπο του δωματίου. Κατά περιόδους πραγματοποιούνται προσφορές που περιλαμβάνουν διαμονή και προγράμματα θαλασσοθεραπείας, ενώ ισχύουν ειδικές τιμές για κρατήσεις μέσω internet. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι εκτός υψηλής περιόδου, οι τιμές για τα δίκλινα δωμάτια με θέα στη θάλασσα ξεκινούν από 130 ευρώ, ενώ για τις σουίτες από 440 ευρώ.

Aldemar Royal Olympian, Σκαφιδιά, Ηλεία, τηλ.: 26210 82 000 & 54 640
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v