Hotel & Congress Hall Du Lac: Το βλέμμα στη λίμνη

Στην πανέμορφη λίμνη των Ιωαννίνων, εκεί που σύμφωνα με την ιστορία, ο Αλή πασάς έπνιξε την κυρά Φρωσύνη, βρίσκεται ένα από τα στολίδια της Ηπείρου, το ξενοδοχείο Du Lac. Επισκεφτείτε το για ονειρεμένες διακοπές ή για εντυπωσιακά επαγγελματικά συνέδρια και θα εκπλαγείτε!

Κάτι ήξερε ο Αλή πασάς, όταν επέλεγε για τελευταίο του καταφύγιο το νησάκι στη Λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων. Το τοπίο είναι μαγευτικό και η λίμνη, στην οποία σύμφωνα με το μύθο έπνιξε τυφλωμένος από το πάθος του την κυρά Φρωσύνη, προσθέτει στη φυσική ομορφιά του τόπου ένα αίσθημα γαλήνης και ηρεμίας.

Το μυστικό του Αλή πασά φαίνεται πως ”μυρίστηκαν” και οι δημιουργοί του Ξενοδοχείου Du Lac, που διάλεξαν τη θέα αυτής της λίμνης για να δημιουργήσουν έναν αριστουργηματικό χώρο διαμονής αλλά και διοργανώσεων συνεδρίων. Το Du Lac ”βλέπει” στο νησάκι απέναντι, ”γέρνει” στο τείχος του αρχαίου Κάστρου, με τα τζαμιά και το επιβλητικό παλάτι του Ασλάν πασά, και έτσι ταξιδεύει τους επισκέπτες του στην ιστορία και την παράδοση των αιώνων.

Η γιαννιώτικη αρχιτεκτονική σε συνδυασμό με τις υπερσύγχρονες ανέσεις, προσφέρουν στον επισκέπτη μοναδικές στιγμές απόλαυσης με κοινό παρανομαστή την ποιότητα και την αρίστη φιλοξενία, για την οποία οι Γιαννιώτες φημίζονται. Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου είναι κλιματιζόμενοι, άνετοι και καλαίσθητα διαμορφωμένοι.

Τα 129 δωμάτια και σουίτες αγγίζουν, ανεξαιρέτως, τα όρια της πολυτέλειας. Είναι πλήρως εξοπλισμένα για να καλύψουν κάθε απαίτηση, τα έπιπλα είναι μεγάλα και άνετα, ενώ στα μαρμάρινα μπάνια μπορεί κανείς να αφεθεί στο χαλαρωτικό μασάζ του τζακούζι και στα μαγευτικά αρώματα των αιθέριων ελαίων.

Αν πάλι επιλέξετε το Du Lac για τη διοργάνωση κάποιου επαγγελματικού συνεδρίου, θα σας εντυπωσιάσουν οι θαυμάσιοι χώροι, εξοπλισμένοι με τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά συστήματα, καθώς και το άρτια ενημερωμένο προσωπικό. Η επιτυχής διοργάνωση κάθε είδους κοινωνικής εκδήλωσης αποτελεί αυτοσκοπό των υπευθύνων.

Η διαμονή σας στο Du Lac θα σας ανταμείψει και όσον αφορά τις γευστικές απολαύσεις. Στο εστιατόριο ”Μυρτάλη”, και πάντα με την εκπληκτική θέα της λίμνης, μπορείτε να δοκιμάσετε μοναδικά παραδοσιακά εδέσματα αλλά και εκλεκτές γεύσεις της διεθνούς κουζίνας. Η βραδιά συνεχίζεται στο κοσμοπολίτικο bar ”Cormoranos”, για εντυπωσιακά κοκτέιλ σε χαλαρωτικούς μουσικούς ρυθμούς.

Μην περάσετε όμως όλες τις μέρες σας κλεισμένοι μέσα. Έξω από το Du Lac σας περιμένουν μέρη απόδρασης, περιπάτου και δραστηριοτήτων για κάθε γούστο. Από τη μία η πόλη των Ιωαννίνων και τα ξακουστά χωριά της (Κόνιτσα, Μέτσοβο, Ζαγοροχώρια) αποτελούν πάντα πόλους έλξης για τον ταξιδιώτη. Από την άλλη, αμέτρητα μνημεία –μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι, π.χ. η Δωδώνη- σας περιμένουν να τα εξερευνήσετε. Ενώ οι νεώτεροι ή οι πιο δραστήριοι θα ενθουσιαστούν με το ψυχαγωγικό πάρκο, λίγα μόνο μέτρα από το Du Lac, για χαλαρωτικές στιγμές παιχνιδιού και ξεφαντώματος στο μπόουλινγκ ή το μπιλιάρδο.

Τι παραπάνω μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα τέτοιο ξενοδοχείο αν όχι πολυτέλεια, άνεση και φιλόξενα, χαμογελαστά πρόσωπα σε ένα τόπο που πραγματικά ”μυρίζει” Ελλάδα.

Οι τιμές του Du Lac μέχρι τέλη Μαρτίου έχουν διαμορφωθεί ως εξής:

Μονόκλινο: 103 ευρώ

Δίκλινο: 150 ευρώ

Τρίκλινο: 180 ευρώ

Σουίτα: 281 ευρώ

Στις τιμές περιλαμβάνεται και πρωινό ενώ υπολογίστε άλλα 26 ευρώ για γεύμα ή δείπνο. Για εταιρίες και αντιπροσώπους ισχύουν ειδικές τιμές.

Hotel & Congress Hall Du Lac: Ακτή Μιαούλη & Ίκκου, 45 221 Ιωάννινα.

Τηλ: +30 2651059100, Fax: +30 2651059200

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v