Μοτέλ Νατάσσα: Άνεση και πολυτέλεια στην Ξάνθη

Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Απόκρεων κορυφώνονται με πόλεις όπως την Ξάνθη να έχουν την τιμητική τους. Φορέστε το πιο τρελό σας κουστούμι, εξοπλιστείτε με διάθεση και ελάτε να πάμε στο Μοτέλ Νατάσσα όπου η φιλοξενία και οι δημιουργίες του γνωστού αρχιτέκτονα Τσίτσιου θα κλέψουν τις καρδιές σας. Μην εκπλαγείτε αν χάσετε το καρναβάλι!

Οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό των Απόκρεων κορυφώνονται αυτό το Σαββατοκύριακο με τους ταξιδιώτες να έχουν αρχίσει ήδη να εγκαταλείπουν το κλεινόν άστυ…ή έστω…να μετράνε αντίστροφα την ώρα μέχρι τη στιγμή της αναχώρησης.

Οι περιοχές όπου παρατηρείται κοσμοσυρροή είναι πολλές και κυρίως εκείνες με ιδιαίτερα ήθη και έθιμα για τα Κούλουμα ή παρελάσεις την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, με την Ξάνθη και την Πάτρα να έχουν φυσικά την τιμητική τους και τις πόλεις να ζουν στους ξέφρενους ρυθμούς της διασκέδασης και της γιορτής.

Στην Ξάνθη ταξιδεύουμε κι εμείς για αυτό το τριήμερο και συγκεκριμένα στο ”Μοτέλ Νατάσσα” που υπόσχεται να σας προσφέρει μοναδική φιλοξενία σε ένα ιδιαίτερο περιβάλλον.

Μην παραπλανήστε από τη λέξη. Πρόκειται για ένα σύγχρονο ξενοδοχείο με όλες τις παροχές και τις ανέσεις που αναζητά κάθε επισκέπτης και τον αρχιτέκτονα – σχεδιαστή Τσίτσιο να έχει επιμεληθεί τη διακόσμησή του.

Η διακριτική πολυτέλεια και η φινέτσα χαρακτηρίζουν όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, μαρτυρώντας τόσο τη φροντίδα των ιδιοκτητών που επιθυμούν να παράσχουν ό,τι είναι δυνατό στους επισκέπτες όσο και τις μοναδικές δημιουργίες του αρχιτέκτονα.

Ψηλοτάβανες και επιβλητικές αίθουσες, γήινα, ζεστά χρώματα, εντυπωσιακοί και αναπαυτικοί καναπέδες, ιδιαίτερες ”πινελιές” και κυρίως χαμογελαστό προσωπικό είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά του μοτέλ.

Το Μοτέλ Νατάσσα διαθέτει 151 δωμάτια που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες καθώς όλα είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, κλιματισμό, θέρμανση, τηλέφωνο, μίνι μπαρ και διακοσμημένα με ζεστά χρώματα και απαλά υφάσματα που πιθανόν θα ξυπνήσουν τη…σπιτόγατα μέσα σας.

Στο εστιατόριο του ξενοδοχείου το οποίο χωρίζεται σε τρεις αίθουσες, το Λεύκιπο, τη Μανόλια και την Πορφύρα, μπορείτε να απολαύσετε τις τοπικές συνταγές πριν πάρετε το πρώτο σας ποτό στην καφετέρια του ξενοδοχείο,υ κάνοντας ”προθέρμανση” για το ξέφρενο γλέντι που έπεται στους δρόμους της παλιάς πόλης.

Το Μοτέλ Νατάσσα διαθέτει επίσης αίθουσα συνεδριάσεων πλήρως εξοπλισμένη (μέχρι και γραμματειακή υποστήριξη), χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων χωρητικότητας 200 οχημάτων και σταθμό ανεφοδιασμού.

Οι τιμές κυμαίνονται από 74 ευρώ συμπεριλαμβανομένου πρωινού μέχρι 220 ευρώ.

* Μοτέλ Νατάσσα, 1ο χλμ Εθν. Οδού Ξάνθης- Καβάλας, τηλ. 25410 21521

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v