Τα πέτρινα της Ελάτης: Σαν στο σπίτι σας!

Στην Ελάτη Τρικάλων, οι μοναδικές κατοικίες της κ. Εφης Μπακάση, εντυπωσιάζουν τόσο με την αρχιτεκτονική τους όσο και με τις παροχές τους, χαρίζοντάς σας την ιδανικότερη ”ευκαιρία” για μια σύντομη εξόρμηση. Πλησίαζει άλλωστε και η γιορτή των ερωτευμένων....

Η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και η αγαπημένη σας έχει αρχίσει ήδη να σας...”ρωτά” για το πώς θα γιορτάσετε αυτή την ημέρα, ενώ εσείς δεν έχετε καμιά όρεξη για γιορτές και λουλούδια παρά αναζητάτε τρόπο να ξεκουραστείτε και να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας;

Υπάρχει τρόπος να συνδυάσετε και τα δύο, να κάνετε κάτι το διαφορετικό και να μείνετε και οι δύο εξίσου ικανοποιημένοι. Πώς; Με μια σύντομη απόδραση στην Ελάτη Τρικάλων!

Σε υψόμετρο 950μ. μέσα σε πυκνό ελατόδασος της νότιας Πίνδου, σε ένα περιβάλλον μοναδικής φυσικής ομορφιάς, τα ”πέτρινα της Ελάτης” θα σας αφήσουν άφωνους και θα μετατραπούν εφεξής σε σταθμό για κάθε εξόρμησή σας.

Οι μοναδικές πέτρινες κατοικίες, που λειτουργούν φέτος για πρώτη χρονιά, έχουν ήδη μετατραπεί σε πόλο έλξης για πολλούς, καθώς εντυπωσιάζουν τόσο με την αρχιτεκτονική τους όσο και με τις παροχές τους (με αποτέλεσμα η εξεύρεση δωματίου να χρειάζεται κάποιο στοιχειώδη προγραμματισμό).

Η ιδιοκτήτρια, Έφη Μπακάση, έβαλε όλο της το μεράκι και το γούστο και δημιούργησε 4 αυτόνομες κατοικίες και 2 μεζονέτες, που υπόσχονται να σας αφήσουν με τις καλύτερες εντυπώσεις και ταυτόχρονα να σας κάνουν να νιώσετε...σαν στο σπίτι σας!

Το στοιχείο του ξύλου και της πέτρας κυριαρχεί τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό των κατοικιών προσδίδοντας την αίσθηση του οικείου και ταυτόχρονα της ”αρχοντιάς”.

Οι ιδιαίτερες πινελιές στη λιτή, κατά άλλα διακόσμηση, όπως στοιχεία από δέρμα, χαλιά σε γήινα χρώματα και μοναδικός φωτισμός δίνουν ένα τόνο ”πολυτέλειας” που θα ικανοποιήσουν και τα πιο δύσκολα γούστα.

Τόσο οι κατοικίες όσο και οι μεζονέτες διαθέτουν το δικό τους τζάκι, αυτόνομη θέρμανση, τηλεόραση, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, καθιστικό, μπάνιο και μπαλκόνια με θέα που θα σας καθηλώσει...

Όσοι είστε φαν της παρέας, μπορείτε να διαλέξετε για τη διαμονή σας μία από τις μεζονέτες που μπορούν να φιλοξενήσουν μέχρι και 5 άτομα!

Όσοι πάλι αντιμετωπίζετε πρόβλημα για το πού θα αφήσετε το σκύλο ή τη γάτα σας δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, καθώς η κ. Έφη προέβλεψε δημιουργώντας ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον οποίο μπορούν τα αγαπημένα σας κατοικίδια να κάνουν...τις διακοπές τους, ξεφεύγοντας κι αυτά από τους τοίχους του διαμερίσματος!

Οι τιμές ξεκινούν από 80 ευρώ και φτάνουν μέχρι και τα 100 ευρώ για την υψηλή περίοδο.

* Τα πέτρινα της Ελάτης, Ελάτη, Τρίκαλα, τηλ.: 24310- 31227, 24340- 71712

Ε.Ρ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v