Filoxenia: Ένας παράδεισος στην Καλαμάτα

Χτισμένο στους πρόποδες του Ταϋγετου, σε μια καταπράσινη έκταση 40 στρεμμάτων, πάνω στη θάλασσα και σε απόσταση αναπνοής από το Μεσσηνιακό κόλπο, το Filoxenia συνδυάζει την κλασική αρχιτεκτονική με την υψηλή αισθητική και μαγεύει κάθε επισκέπτη. Αφεθείτε στην εκπληκτική θέα, ενώ η παιδική χαρά θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των μικρών που θυμίζουν τη διαφήμιση γνωστής εταιρίας μπαταριών.

Παρασκευή σήμερα και η αντίστροφη μέτρηση για την υποδοχή του Σαββατοκύριακου έχει ήδη αρχίσει για τους περισσότερους. Σε αυτό συμβάλλει άλλωστε και ο καιρός -που δεν θυμίζει σε τίποτα χειμώνα- και ωθεί τη διάθεσή μας για αποδράσεις στο ”κόκκινο”.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναζητούν ”φυγή” από την έδρα τους χωρίς να τους απασχολεί ιδιαίτερα ο προορισμός. Αρκεί εκεί που θα πάνε να χαλαρώσουν, να ξεφύγουν για λίγο από τις σκοτούρες της καθημερινότητας και το άγχος της δουλειάς και κυρίως...να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Το in2life σάς ταξιδεύει στην πανέμορφη πόλη της Καλαμάτας, όπου το διασημότερο ξενοδοχείο της περιοχής, το Filoxenia, υπόσχεται να καλύψει όλες σας τις ανάγκες και να μετατραπεί σε αγαπημένο ”σταθμό”.

Χτισμένο στους πρόποδες του Ταϋγετου, σε μια καταπράσινη έκταση 40 στρεμμάτων, πάνω στη θάλασσα και σε απόσταση αναπνοής από το Μεσσηνιακό κόλπο, το Filoxenia συνδυάζει την κλασική αρχιτεκτονική με την υψηλή αισθητική και μαγεύει κάθε επισκέπτη.

Η έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια είναι έκδηλη όπου και αν κοιτάξει κανείς, ενώ ο κοσμοπολίτικος αέρας που αποπνέει το ξενοδοχείο και η αίγλη του δικαιολογούν απόλυτα τον τίτλο του διασημότερου ξενοδοχείου της Καλαμάτας.

Στο ισόγειο και συγκεκριμένα στο lobby του ξενοδοχείου με το εντυπωσιακό ημικυκλικό μπαρ μπορείτε να πιείτε ένα ζεστό ρόφημα δίπλα στο τζάκι αλλά και να απολαύσετε το ποτό σας υπό το φως των αστεριών που εισέρχονται στο χώρο από τη γυάλινη οροφή του.

Για τη διαμονή σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 180 δωμάτια και 8 σουίτες, όλα με μοναδικές παροχές, ιδιαίτερη διακόσμηση και εκπληκτική θέα.

Τα δωμάτια διαθέτουν a/c, δορυφορική τηλεόραση, τηλέφωνο, cd player, ηλεκτρονικό χρηματοκιβώτιο, ψυγείο, μίνι μπαρ, πλήθος προϊόντων περιποίησης, ενώ οι σουίτες διαθέτουν επιπλέον ιδιωτική βεράντα, τηλεόραση plasma και οτιδήποτε είναι απαραίτητο ώστε να κάνει τη διαμονή σας ”παραμυθένια”.

Οι παροχές του ξενοδοχείου δεν θα μπορούσαν παρά να ανταποκρίνονται στα ίδια υψηλά στάνταρ προσφέροντας 24ωρο room service, baby sitting, πλυντήριο, πρόσβαση στο διαδίκτυο, εστιατόριο, μπαρ, καφετέρια, αίθουσες συσκέψεων και συνεδριάσεων χωρητικότητας 450 ατόμων, πισίνα με jacuzzi, πισίνα για τους μικρούς μας φίλους, κατάστημα με είδη δώρων, ανοικτό πάρκινγκ και υπόγειο γκαράζ.

Το γήπεδο τένις του ξενοδοχείου υπόσχεται να ”κρατήσει σε φόρμα” τους αθλητικούς τύπους, ενώ οι ιδιοκτήτες προνόησαν και για όσους αναζητούν την απόλυτη ηρεμία δημιουργώντας παιδική χαρά για εκείνους τους μπόμπιρες που μοιάζουν με το αρκουδάκι στη διαφήμιση γνωστής εταιρίας με μπαταρίες.

Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε το εστιατόριο του ξενοδοχείου ”Πανδώρα” και να αφεθείτε στις μαγευτικές γεύσεις που ξεφυτρώνουν από το κουτί της καθώς και τα αξιοθέατα της περιοχής. Αν βέβαια ο χρόνος σας το επιτρέπει. Είμαστε σίγουροι ότι θα μείνετε έκπληκτοι.

* Filoxenia, Ναυαρίνου, Καλαμάτα, τηλ.: 27210 84213

Ε. Ρ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v