Santa Marina: Θέα και πολυτέλεια στην Αράχωβα

Χτισμένο στην πλαγιά του παραδοσιακού χωριού της Αράχωβας, το Santa Marina Arachova Resort & Spa ανοίγει τις πύλες του στις γιορτές των Χριστουγέννων και σας προσκαλεί να ζήσετε μοναδικές στιγμές απολαμβάνοντας τη μοναδική αισθητική του χώρου, την εκπληκτική του θέα και κυρίως... τις πολυτελείς υπηρεσίες του. Χωρίς καμία ενοχή...

Για αρκετούς σήμερα ξεκινά η τελευταία άδεια του έτους αν και οι περισσότεροι δηλώνουν ότι πρόκειται να παραμείνουν στο ”κλείνον άστυ” για τις ημέρες των γιορτών.

Ίσως να φταίει το γεγονός ότι οι ημέρες της άδειας δεν συμπίπτουν με εκείνες του έταιρου ήμισυ. Ίσως πάλι κάποιοι να μην έχουν καν άδεια αυτές τις ημέρες. Ίσως όμως να μην έχει βρεθεί ο ”κατάλληλος” προορισμός...

Το in2life ανακάλυψε το Santa Marina Arachova Resort & Spa σε έναν αγαπημένο προορισμό, την Αράχωβα, που ανοίγει τις πύλες του στις γιορτές των Χριστουγέννων προσφέροντας στιγμές βγαλμένες από παραμύθι.

Χτισμένο από πέτρα και ξύλο, διατηρώντας την αρχιτεκτονική του παραδοσιακού οικισμού και με ιδιαίτερη έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια το Santa Marina Arachova Resort & Spa προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες, πολυτέλεια και συγκαταλέγεται πλέον σε ”must” προορισμό κάθε εποχή του χρόνου.

Για τη διαμονή σας μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 41 δωμάτια και 2 νέες σουίτες. Πολυτελή υφάσματα, ιδιαίτερη διακόσμηση και υψηλή αισθητική είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν τη διακόσμηση των χώρων.

Η έμφαση στη λεπτομέρεια είναι εμφανής στο κάθετι, σε όλους τους χώρους, ενώ προτεραιότητα των ιδιοκτητών αποτελεί ο επισκπέπτης και συγκεκριμένα η άνεση και η όσο το δυνατόν ιδανικότερη παραμονή του.

Για αυτό άλλωστε όλα τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση, ραδιόφωνο, κεντρική θέρμανση και air- condition, τηλέφωνο, πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω φορητού υπολογιστή, mini μπαρ, σεσουάρ αλλά και μπουρνούζια και παντόφλες.

Οι σουίτες διαθέτουν κεντρική θέρμανση και air condition, τηλεόραση με επίπεδη οθόνη, playstation, DVD, voice mail, πρόσβαση στο διαδίκτυο, mini bar, σεσουάρ και χρηματοκιβώτιο. Ορισμένες διαθέτουν και το δικό τους τζάκι.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης δύο εστιατόρια και μπαρ, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, Spa με ευρεία γκάμα από υπηρεσίες και θεραπείες, σάουνα, τζακούζι, χαμάμ, spa Jet, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, κλειστό γήπεδο τένις και υπόγειο πάρκινγκ.

Η διαμονή σας στο Santa Marina όχι μόνο θα σας ξεκουράσει και θα σας αναζωογοννήσει αλλά αναμένεται να σας...κακομάθει. Μην στεναχωρηθείτε όταν έρθει η ώρα της αποχώρησης, το επόμενο Σαββατοκύριακο είναι πολύ κοντά.

Οι τιμές ξεκινούν από 120 ευρώ τη χαμηλή περίοδο και φτάνουν μέχρι και τα 550 ευρώ (οι σουίτες) την υψηλή περίοδο, εκτός από τις ημέρες των επίσημων εορτών που διαφοροποιούνται.

* Santa Marina Arachova Resort & Spa, Αράχωβα, τηλ. 22670 31230

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v