Πρωτομαγιάτικη απόδραση

Αν η ανάπαυλα του Πάσχα σας... άνοιξε την όρεξη για εξορμήσεις, το τριήμερο της Πρωτομαγιάς προσφέρεται για ”follow up”. Δείτε δύο προτάσεις εξορμήσεων πέριξ της Αττικής. Όσοι πέρασαν πολλές- πολλές ώρες στο αυτοκίνητο κατά την πασχαλινή τους επιστροφή καταλαβαίνουν το γιατί...

Ποιος... καλόμαθε από το τετραήμερο του Πάσχα; Πολύς κόσμος, είναι η απάντηση. Δεν είναι μάλιστα λίγοι αυτοί που το ”πήγαν σερί” ζητώντας άδεια για τις τέσσερις εργάσιμες ημέρες που μεσολαβούν ανάμεσα στις αργίες.

Αν δεν ανήκετε στη συμπαθή αυτή κατηγορία, ίσως θελήσετε να οργανώσετε μια εκδρομούλα για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς που φέτος μας ”ξεπληρώνει” με το να συμπέσει με τη Δευτέρα.

Αν πάλι ανήκετε στην κατηγορία αυτών που ταλαιπωρήθηκαν κατά την έξοδο και την επιστροφή τους με ατελείωτες αυτοκινητοώρες, ίσως θελήσετε η εξόρμησή σας αυτή να είναι κοντινή. Εμείς σας προτείνουμε δύο ξενοδοχεία κοντά στην πρωτεύουσα: Το Club Hotel Loutraki και το Αλκυών στο Βραχάτι Κορινθίας που και τα δύο έχουν προγραμματίσει προσφορές για το τριήμερο.

Λίγο μακρύτερα από την αρχαία Κόρινθο, προσβάσιμο ακόμη και με τον προαστιακό (από όπου όμως θα χρειαστεί να πάρετε ταξί για περίπου 15 λεπτά) βρίσκεται το Alkyon Resort Hotel.Το Alkyon, πέραν της επαρκούς πολυτέλειας που προσφέρει, μπορεί να χρησιμεύσει ως βάση για εκδρομές στη γύρω περιοχή: η αρχαία Σικυώνα, η Νεμέα και το καταφύγιο ορειβατών στη Ζήρεια, το Ξυλόκαστρο, η Καστανιά, τα Τρίκαλα, ο Φεναιός, η Στυμφαλία, η λίμνη Δόξα, η Επίδαυρος, η αρχαία Ολυμπία και οι Μυκήνες είναι μερικά μόνο από τα αξιοθέατα όπου μπορείτε να υποδεχτείτε την άνοιξη.

Οι τιμές για το standard δίκλινο ξεκινούν από 52 ευρώ το άτομο (για δύο διανυκτερεύσεις και 46 ευρώ για τρεις), φτάνουν τα 60 και 5 ευρώ αντίστοιχα για το superior δίκλινο. Η μεζονέτα για τέσσερα άτομα κοστίζει 36 ευρώ κατ’ άτομο για δύο διανυκτερεύσεις και 35 ευρώ για τρεις.

Στην ίδια προσφορά για το τριήμερο της Πρωτομαγιάς περιλαμβάνεται Πλούσιο πρόγευμα μπουφέ, δείπνο μπουφέ, ενώ το Σάββατο 29/03 το δείπνο θα συνοδευτεί από Dj με ελληνικές και διεθνείς επιτυχίες. Κάθε επιπλέον άτομο θα πρέπει να πληρώσει 30 ευρώ ενώ τα παιδιά έως 6 ετών στα δίκλινα δωμάτια είναι δωρεάν.

Alkyon Resort Hotel: Βραχάτι Κορινθίας, 27410 52010

Περισσότερο γνωστή και περισσότερο πολυτελής, είναι η άλλη πρόταση για κοντινή απόδραση. Το Club Hotel Loutraki δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις.

Η πρωτομαγιάτικη προσφορά του περιλαμβάνει διαμονή δύο διανυκτερεύσεων και μία επιπλέον νύχτα δωρεάν, την Κυριακή 30 Απριλίου, αμερικανικό πρωινό σε μπουφέ ανά διανυκτέρευση και τρία δωρεάν δείπνα στο εστιατόριο deep blue, δωρεάν χρήση της θερμαινόμενης πισίνας με jacuzzi, Sauna, Hammam και του γυμναστηρίου

Κατόπιν συνεννόησης, αντί του δείπνου μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν το γεύμα σας, ενώ το επιπλέον γεύμα ή δείπνο θα σας κοστίσει 23 ευρώ/ άτομο με τα παιδιά έως 6 ετών να μην πληρώνουν και αυτά από 7- 12 ετών να πληρώνουν 12 ευρώ. Ρωτήστε στη ρεσεψιόν για τους τύπους δωματίων που περιλαμβάνει η δωρεάν διαμονή.

Το executive δίκλινο δωμάτιο τιμάται στα 540 ευρώ, εάν έχει θέα στα Γεράνια όρη και 615 ευρώ εάν έχει θέα στη θάλασσα, ενώ το τρίκλινο είναι στα 702 στην πρώτη περίπτωση και στα 798 ευρώ στη δεύτερη.

Club Hotel Loutraki: Ποσειδώνος 48, 20300 Λουτράκι, 2744060300.

Αλλη καλή λύση, είναι η Ερέτρια. Μόνο μια ώρα έξω από την Αθήνα, θα απολαύσετε αξέχαστες μίνι διακοπές με όλες τις … τιμές στο πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων ”Negroponte Resort Eretria” αλλά και στο ξεχωριστό ”Miramare”

Το Negroponte Resort Eretria σας υποδέχεται το τρίμερο της Πρωτομαγιάς με ελκυστικές προτάσεις. Οι τιμές αρχίζουν από 135 ευρώ την ημέρα το δίκλινο. Για παραμονή 2 ημερών και περισσότερο στην τιμή του δωματίου περιλαμβάνεται και ημιδιατροφή. Στο ”Miramare” οι τιμές ξεκινούν από 70 ευρώ την ημέρα για το δίκλινο με πρωινό.

Το Negroponte Resort Eretria διαθέτει κήπο με ανοιχτή και παιδική πισίνα, κλειστή πισίνα, Λόμπι Μπαρ, Εστιατόριο με show kitchen και βεράντα με πανοραμική θέα, γυμναστήριο και σάουνα. Τα δωμάτια διαθέτουν ευρύχωρα μπαλκόνια, mini bar, δορυφορική τηλεόραση, data port, αυτόματα ανοιγόμενες κουρτίνες, κεντρική κονσόλα ελέγχου. Επίσης υπάρχουν σουίτες ή junior suites με τζάκι και Jacuzzi. Όλα τα λουτρά είναι επενδυμένα με το περίφημο μάρμαρο Σκύρου σε εντυπωσιακούς χρωματισμούς.

Negroponte Resort Eretria, 17ο χλμ. Ε.Ο. Χαλκίδας - Κύμης, Μαλακώντα. Τηλ.: 22290 61935.

Λίγα χιλιόμετρα από την Ερέτρια και μέσα σε ένα κατάφυτο περιβάλλον, βρίσκεται επίσης το ξενοδοχειακό συγκρότημα Miramare. Αποτελείται από 90 δωμάτια από τα οποία 75 με θέα τη θάλασσα και 15 με θέα στον κήπο ή στην πισίνα. Όλα τα δωμάτια έχουν δικό τους μπαλκόνι με καταπράσινες ζαρντινιέρες. Πανοραμικό εστιατόριο με 100 m2 βεράντα και θέα τον Ευβοϊκό.

Διαθέτει εστιατόριο γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου κάτω από μία καταπράσινη πέργολα, αίθουσα γυμναστηρίου και σάουνα, γήπεδα τένις, βόλεϊ και μπάσκετ με φωτισμό για νυχτερινό παιχνίδι, μεγάλη ανοιχτή πισίνα με γλυκό νερό και ξεχωριστή θερμαινόμενη πισίνα 200 m2, παιδική χαρά και τραπέζι πινγκ- πονγκ, πιάνο εστιατόριο, Nτίσκο με κλιματισμό, μπιλιάρδο, Internet Corner ενώ έχει τη δυνατότητα και για baby sitting, Στο ξενοδοχείο υπάρχει Μίνι μάρκετ, και η δυνατότητα για στεγνό καθάρισμα.

Η ενοικίαση αυτοκινήτων γίνεται μέσα στο ξενοδοχείο, ενώ διατίθενται δωρεάν ξαπλώστρες στην πισίνα, πετσέτες για την παραλία και την πισίνα ενώ λειτουργεί αναψυκτήριο στην παράλια. Υπάρχει ακόμη, Δωρεάν Parking και προσωπικές χρηματοθυρίδες.

Miramare Τηλέφωνο 22290/ 61112,61134.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v