Σούπερ χουχουλιαστοί ξενώνες στα Καλάβρυτα

Επειδή ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς για να κανονίσεις το πρώτο Σ/Κ της χρονιάς, σου βρήκαμε επτά υπέροχους και οικονομικούς ξενώνες στα Καλάβρυτα.
Σούπερ χουχουλιαστοί ξενώνες στα Καλάβρυτα

Βόλτες στα σοκάκια και τσιμπούσια στις παραδοσιακές ταβέρνες τους. Σκι, snowboard και… χιονοτούμπες στο χιονοδρομικό. Ειδυλλιακές διαδρομές στο φαράγγι του Βουραϊκού –που θα τις κάνεις είτε με τον Οδοντωτό είτε, αψηφώντας το κρύο, με τα πόδια. Εξερευνήσεις στις πηγές του Πλανητέρο, στην Αγία Λαύρα και στο φαντασμαγορικό Σπήλαιο των Λιμνών. Οι λόγοι για να πας Καλάβρυτα είναι πολλοί. Οι ξενώνες γύρω τους άλλος ένας.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου.

Ξενώνας Ελευθέριος
5ο χλμ Μαγάλου Σπηλαίου-Καλαβρύτων, τηλ.: 2692 022604
Τιμή: 75€ το δίκλινο με τζάκι και πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ

Πλάι στο φαράγγι του Βουραϊκού, 5 χιλιόμετρα από το κέντρο των Καλαβρύτων –για να είστε ταυτόχρονα εκεί και μακριά– αυτός ο γλυκύτατος ξενώνας προσφέρει ευρύχωρα δωμάτια (των 35 τετραγωνικών μέτρων) με επιπλωμένο αίθριο που απολαμβάνει θέα στο φαράγγι και παροχές που περιλαμβάνουν δορυφορική τηλεόραση και πρωινό που σερβίρεται αν θέλετε και στο δωμάτιό σας.

Λίθος
Πριόλιθος, Καλάβρυτα, τηλ.: 26920 22768
Τιμή: 60€ το διαμέρισμα με τζάκι και πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ

Με πέτρινους τοίχους και ξύλινη οροφή, τα διαμερίσματα του Λίθου απλώνονται σε δύο ξεχωριστά επίπεδα (κάτω το σαλονάκι με το τζάκι, πάνω η κρεβατοκάμαρα) και διαθέτουν επίσης μπαλκόνι με πανοραμική θέα στο βουνό. Το πρωινό περιλαμβάνει νοστιμιές όπως σπιτικό ζυμωτό ψωμί και χειροποίητες μαρμελάδες.

Finday Eco Boutique Hotel
Τηλ.: 2692 024552
Τιμή: από 86€ το δίκλινο, έως 140€ το deluxe διαμέρισμα με τζάκι, πάντα με πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ

Σούπερ ρομαντικά δωμάτια διακοσμημένα με χειροποίητα χαλιά και σφυρήλατα κρεβάτια, και με τα μπαλκονάκια τους να αγναντεύουν τα καταπράσινα τοπία γύρω τους. Χτισμένο σύμφωνα με την τοπική αρχιτεκτονική, το Finday θερμαίνεται αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ενώ το λαχταριστό πρωινό περιλαμβάνει χειροποίητες λιχουδιές και τοπικά πρϊόντα.

Ξενώνας Φαναράς  
Καλάβρυτα, τηλ.: 2692 023665
Τιμή: 72€ το δίκλινο με πρωινό και τζάκι
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ

Φωλιασμένος στην καρδιά ενός καταπράσινου κήπου, μισό χιλιόμετρο έξω από τα Καλάβρυτα, ο Ξενώνας Φαναράς προσφέρει δωμάτια με λεπτομέρειες από πέτρα και ξύλο στη διακόσμηση, τζάκι δίπλα στο κρεβάτι, και μπαλκονάκια που αγναντεύουν τα υπέροχα αυτή την εποχή τοπία του Χελμού. Το πρωινό συγκεντρώνει την αγάπη του κόσμου στα σχόλια του Booking, και τα κατοικίδιά σας είναι επίσης ευπρόσδεκτα εδώ.

Ξενώνας Φαράγγι
Ζαχλωρού, τηλ.: 2692 024100
Τιμή: 74€ το δίκλινο με τζάκι
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ

Ζεστά, ρουστίκ δωμάτια, 400 μέτρα από το κέντρο του χωριού που λέγεται Ζαχλωρού και είναι χτισμένο στην καρδιά του φαραγγιού του Βουραϊκού. Τζάκι να σιγοκαίει δίπλα στο κρεβάτι, διακόσμηση από πέτρα και ξύλο, κουζινάκι για έξτρα οικονομία και μπαλκόνι με θέα στο φαράγγι, είναι τα δυνατά χαρτιά τους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v