Φτηνά δωμάτια σε υπέροχους ελληνικούς προορισμούς

Από τη Βόρεια Εύβοια μέχρι τη Μάνη, και από το Πήλιο ως τα Χανιά, βρήκαμε δίκλινα δωμάτια από μόλις 30€ για τον Σεπτέμβρη.
 

Φτηνά δωμάτια σε υπέροχους ελληνικούς προορισμούς

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου (8/9 και 9/9). Αν έχετε τη δυνατότητα να φύγετε καθημερινές, είναι πιθανό να τις βρείτε χαμηλότερες.

Iliotropio Art
Παλιά Πόλη Χανίων, τηλ.: 697 382 2423
Τιμή: από 49,50€ το δίκλινο (ή 63€ με μπαλκόνι)
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ



Σε μια από τις ομορφότερες παλιές πόλεις της Ελλάδας, το Ηλιοτρόπιο προσφέρει φωτεινά, ευρύχωρα δωμάτια σε απόσταση… βημάτων από το ενετικό λιμάνι, το αρχαιολογικό μουσείο και μερικά από τα καλύτερα ταβερνάκια της γειτονιάς του.

Leonidas
Ξινόβρυση, Πήλιο, τηλ.: 2423 054591
Τιμή: 38€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Στην ορεινή, καταπράσινη και ήσυχη Ξινόβρυση του Πηλίου, μακριά απ’ όλους και απ’ όλα, θα έχετε ένα ολόδικό σας σπιτάκι 40 τετραγωνικών μέτρων, με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, αίθριο και καθιστικό. Το συγκρότημα διαθέτει εστιατόριο και εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου, τα δε ζωάκια σας μένουν μαζί σας δωρεάν.

Δωμάτια Θαλής
Σκουτάρι, Μάνη, τηλ.: 2733 093595
Τιμή: 45€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Στο γραφικό και ήσυχο Σκουτάρι, σε απόσταση αναπνοής από μερικές εκ των ωραιότερων παραλιών της Μάνης, ο Θαλής προσφέρει όμορφα, ευρύχωρα δωμάτια (των 30 τ.μ.) με μικρή κουζίνα και μπαλκονάκια με θέα στο χωριό.

Ξενοδοχείο Νίκη
Ναύπακτος, τηλ.: 26340 28901
Τιμή: 35€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Εκατό μέτρα μακριά από το πανέμορφο ενετικό λιμάνι της Ναυπάκτου, και την παραλία Γρίμποβο, το Ξενοδοχείο Νίκη προσφέρει όμορφα, στιλάτα δωμάτια με μπαλκόνια που αγναντεύουν τα χρωματιστά δρομάκια της πόλης και αποτελεί ιδανική βάση για να εξερευνήσετε τόσο τις παραλίες του Κορινθιακού όσο και τα παραμυθένια τοπία της Ορεινής Ναυπακτίας.

Santa Xenia
Γαλαξίδι, τηλ.: 697 333 9263
Τιμή: 40€ το δίκλινο στούντιο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Σκαρφαλωμένο σε μια πλαγιά λίγο έξω από το Γαλαξίδι, τόσο όσο χρειάζεται για να απολαμβάνει την τέλεια θέα στις κόκκινες κεραμιδοσκεπές του και στη θάλασσα, το Santa Xenia προσφέρει ευρύχωρα, περιποιημένα στούντιο με μεγάλα μπαλκόνια ή δική τους αυλή και παροχές που περιλαμβάνουν καλά εξοπλισμένη κουζίνα, για έξτρα οικονομία.

Το Αρμενάκι
Σαμπατική (κοντά στο Λεωνίδιο), τηλ.: 27570 61040
Τιμή: 40€ το δίκλινο με θέα θάλασσα
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Απέχει ελάχιστα βήματα από την παραλία, την οποία αγναντεύουν τα υπέροχα μπαλκονάκια των δωματίων του, και είναι ό,τι πρέπει για να εξερευνήσετε την εν πολλοίς άγνωστη ανατολική ακτή της Πελοποννήσου. Προσφέρει ευρύχωρα δωμάτια, των 40 τ.μ., με καλά εξοπλισμένα κουζινάκια και φιλοξενεί δωρεάν και τα κατοικίδιά σας.

Ξενοδοχείο Ζάγκας
Ροβιές, Βόρεια Εύβοια, τηλ.: 22270 71012
Τιμή: 30€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ



Λιτά αλλά περιποιημένα δωμάτια σε απόσταση 50 μόλις μέτρων από την θάλασσα, με κουζινάκι και μπαλκόνι, στις γλυκύτατες Ροβιές που αποτελούν ιδανική βάση για τις εξερευνήσεις σας στη Βόρεια Εύβοια και τις φανταστικές της παραλίες.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v