Κερδίστε διανυκτερεύσεις στον Ξενώνα Μαυροδήμο

Κερδίστε ένα φανταστικό διήμερο με δραστηριότητες στη φύση και μαθήματα μαγειρικής… εκεί ψηλά στις καταπράσινες πλαγιές του Παρνασσού.
Κερδίστε διανυκτερεύσεις στον Ξενώνα Μαυροδήμο

Εκεί ψηλά στον Παρνασσό, σε ένα χωριουδάκι χάρμα οφθαλμών που κλέβει την δόξα από την κοσμοπλημμυρισμένη Αράχωβα, ο γλυκύτατος Ξενώνας Μαυροδήμος είναι ό,τι πρέπει για φθινοπωρινές αποδράσεις στη φύση.

Εδώ θα μείνετε σε ρομαντικά διακοσμημένα, φωτεινά δωμάτια και χουχουλιάρικες σοφίτες με ξύλινα πατώματα, παραδοσιακά έπιπλα, γήινα χρώματα και απαλά υφάσματα να συνθέτουν ένα σκηνικό που ακροβατεί μεταξύ ρουστίκ αισθητικής και pop design. Όλα τους είναι πλήρως εξοπλισμένα με τηλεόραση, κεντρική θέρμανση, στεγνωτήρα μαλλιών, γρήγορο wi-fi και φανταστική θέα στις καταπράσινες πλαγιές του Παρνασσού από τα μπαλκόνια τους.



Οι δραστηριότητες που κάνουν τη διαφορά

Σε σημείο ιδανικό για να εξερευνήσετε τις υπέροχες διαδρομές και τα λιγότερο γνωστά χωριουδάκια του Παρνασσού, ο ξενώνας διοργανώνει πολλές και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που περιλαμβάνουν πεζοπορίες στη φύση με την συνοδεία έμπειρου οδηγού για μικρούς και μεγάλους, ποδηλατάδες μέτριας δυσκολίας σε πανέμορφες διαδρομές, εξορμήσεις στο βουνό για συλλογή βοτάνων και μανιταριών, και μαθήματα παραδοσιακής μαγειρικής: Εδώ θα μάθετε να ζυμώνετε παραδοσιακές χειροποίητες πίτες, θα συλλέξετε λαχανικά από το μποστάνι και αυγά από το κοτέτσι, θα αρμέξετε την κατσίκα για να πιείτε γνήσιο φρέσκο γάλα, θα μαζέψετε κεράσια από το περιβόλι και θα φτιάξετε την καλύτερη μαρμελάδα που έχετε δοκιμάσει.



Η Αγόριανη, ένα από τα ωραιότερα χωριά του Παρνασσού

Πετρόχτιστη και πανέμορφη, φωλιασμένη σε μια καταπράσινη πλαγιά του Παρνασσού, η Αγόριανη με τον καταρράκτη της σχεδόν δίπλα στην πλατεία είναι ένα από τα πιο ανεξερεύνητα χωριά του Παρνασσού. Η δε θέση της είναι ιδανική για να εξερευνήσετε τα μονοπάτια του βουνού, και να επισκεφθείτε αξιοθέατα όπως το Χάνι της Γραβιάς, το Μεταλλευτικό Πάρκο Φωκίδας και τα σπήλαια του Παρνασσού. Οι ιδιοκτήτες του ξενώνα είναι πραγματικά αστείρευτη πηγή πληροφοριών για οτιδήποτε θέλετε να κάνετε στην περιοχή.



Κάντε like στη σελίδα του Ξενώνα Μαυροδήμος στο Facebook και επισκεφθείτε το site του Ξενώνα, εδώ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v