Σούπερ δωμάτια έως 45€ για τον Ιούνιο

Ο μήνας των καλοκαιρινών ευκαιριών είναι εδώ, κι εμείς το(ν) γιορτάζουμε κλείνοντας δωμάτια από 24€ το δίκλινο σε Πελοπόννησο, Σαρωνικό και Κυκλάδες.
 

Σούπερ δωμάτια έως 45€ για τον Ιούνιο

της Ηρώς Κουνάδη

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το Σαββατοκύριακο 22-23 Ιουνίου. Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, πιθανότατα θα τις βρεις ελαφρώς (αλλά όχι πολύ) πιο τσιμπημένες.

Στην Πελοπόννησο…

- Το Avra Hotel στο αγαπημένο μας Κυπαρίσσι προσφέρει ευρύχωρα δίκλινα με μπαλκονάκια που αγναντεύουν τις καταπράσινες πλαγιές του Πάρνωνα, στα 34€ το δίκλινο.
- Στο Μαυροβούνι, μια από τις ωραιότερες παραλίες του Γυθείου, και τέλεια βάση για να εξερευνήσετε τη Μάνη, το Ξενοδοχείο Milton έχει περιποιημένα δωμάτια στα 36€ το δίκλινο με θέα θάλασσα.
- Θέλεις να εξερευνήσεις τη μαγική καστροπολιτεία του Μυστρά, και τη δροσιά των χωριών του Ταΰγετου; Το Mystras Castle Town έχει μεγάλα, φωτεινά δωμάτια στα 40€ το δίκλινο.
- Στον Άγιο Ανδρέα της Μεσσηνίας, πολύ κοντά στην Κορώνη, το Angelika διαθέτει ηλιόλουστα δωμάτια, δυο βήματα από την παραλία, στα 33€ το δίκλινο με θέα θάλασσα.
- Στο Σκουτάρι της Μάνης τα δωμάτια του Θαλή δεν ξεπερνούν τα 41€ το δίκλινο.
- Στην Αρχαία Κόρινθο, το Ancient Corinth Guest House (φωτό, κάτω) έχει γλυκύτατα σαλέ σε τιμές που κυμαίνονται στα 43€ το δίκλινο.



Στις Κυκλάδες…

- Στον Προβατά της Μήλου η Άγκυρα απέχει μόλις 400 μέτρα από την παραλία, και προσφέρει πανέμορφα, κυκλαδίτικα δίκλινα στα 46€ με θέα θάλασσα.
- Στην Αγία Άννα της Νάξου, τα Lefteris Studios (φωτό, κάτω) είναι πανέμορφα και ευρύχωρα και σε ασυναγώνιστη τιμή: 28€ το στούντιο με πρωινό.



- Στη δε Πλάκα της Νάξου, το Depis Aqua Beachfront διαθέτει προσεγμένα στούντιο με θέα θάλασσα και τιμή στα 24€ το δίκλινο.
- Στην πανέμορφη Άνω Σύρο, βρήκαμε αυτό το διαμέρισμα των 45 τετραγωνικών, που φιλοξενεί έως και τρία άτομα, στα 27€ ανά διανυκτέρευση.
- Στην Ίο, επάνω στην παραλία του Γιαλού, η Κατερίνα διαθέτει ωραιότατα δωμάτια στα 28€ το δίκλινο.
- Στην Παροικιά της Πάρου τα γλυκύτατα Marisa Rooms δεν θα σας κοστίσουν περισσότερα από 29€ το δίκλινο.
- Στη Νάουσα, επίσης στην Πάρο, η Βίλλα Γαλήνη έχει δωμάτια που ξεκινούν από 30€ το δίκλινο (ή 34€ με μπαλκόνι)
- Στους υπέροχους Μαίνητες της Άνδρου, το Αίολος διαθέτει λιτά αλλά περιποιημένα δίκλινα στα 31€ με πρωινό.

Στον Αργοσαρωνικό…



- Η Αλκυόνη στο Ασκέλι του Πόρου έχει όμορφα, πεντακάθαρα δωμάτια στα 38€ το δίκλινο.
- Επίσης στο Ασκέλι, τα Panos Studios είναι φωτεινά και προσεγμένα, και κοστίζουν 36€ το δίκλινο.
- Στην Αγία Μαρίνα της Αίγινας, τα στούντιο Περικλής είναι φωτεινά και ευρύχωρα, και η τιμή τους στα 37€ το δίκλινο.
- Στην Αγία Μαρίνα βρήκαμε και τα ωραιότατα Sylvia Studios, με 40€ το δίκλινο και το Ξενοδοχείο Ποσειδών, στην ίδια τιμή.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v