Σούπερ οικονομικοί ξενώνες έως 2 ώρες από την Αθήνα

Ονειρεύεσαι εκδρομές φθινοπωρινές, αλλά ούτε άδεια έχεις, ούτε budget; Μην σκας. Σου βρήκαμε ξενώνες με λιγότερα από 50€ το δίκλινο, 2 ωρίτσες μακριά το πολύ.

(*) Οι τιμές έχουν υπολογιστεί για το Σαββατοκύριακο 9-10 Νοεμβρίου. Καθημερινές είναι πιθανό να τις βρείτε και χαμηλότερες.

Ξενοδοχείο Βασίλης
Ναύπλιο, τηλ.: 2752 021886
Τιμή: 47€ το δίκλινο με θέα θάλασσα
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ



Σκαρφαλωμένο σε ένα καταπράσινο λοφάκι, κάτι λιγότερο από ένα χιλιόμετρο από την παλιά πόλη του Ναυπλίου, το ξενοδοχείο προσφέρει ευρύχωρα (στα 35 τετραγωνικά) χρωματιστά και πεντακάθαρα δωμάτια με κουζινάκι για έξτρα οικονομία και μπαλκόνια που αγναντεύουν την πόλη του Ναυπλίου και τη θάλασσα.

Ξενώνας Χρισσό
Χρισσό, Παρνασσός, τηλ.: 22650 83220
Τιμή: 48€ το δίκλινο (ή 44€ χωρίς μπαλκόνι)
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ



Έχει ακόμα ο Παρνασσός «άγνωστα» χωριά; Απίστευτο κι όμως αληθινό, το μικρό, γλυκύτατο Χρισσό, που συνδέεται με τους Δελφούς μέσα από ένα υπέροχο μονοπάτι (προφανώς έχει και δρόμο, μην τρομάζετε όσοι δεν είστε λάτρεις της πεζοπορίας) είναι ό,τι πρέπει για να πάρετε… τα βουνά χωρίς να το πληρώσετε ακριβά. Τα δωμάτια του ομώνυμου ξενώνα είναι ζεστά διακοσμημένα με γήινα χρώματα και μπαλκονάκια που αγναντεύουν τις ελατοσκέπαστες πλαγιές του Παρνασσού.

Hotel Galaxy
Λουτράκι, τηλ.: 2744 028715
Τιμή: 41€ το δίκλινο
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ



Μόλις μια ωρίτσα μακριά από την Αθήνα, και ένα δεκάλεπτο από την υπέροχη Λίμνη της Βουλιαγμένης, τον θαλασσινό αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου και τον χιλιοφωτογραφημένο Φάρο Μελαγκάβι, το Galaxy προσφέρει μικρά αλλά ατμοσφαιρικά και σούπερ φροντισμένα δωμάτια που φιλοξενούν ευχαρίστως και τα κατοικίδιά σας.

Pension Villa Eidillis
Βίλια, τηλ.: 2263 023815
Τιμή: 46€ το δίκλινο (συν 5€ το άτομο προαιρετικά για πρωινό)
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ



Φωλιασμένος σε μια καταπράσινη πλαγιά του Κιθαιρώνα, μια ωρίτσα μακριά από την Αθήνα, αυτός ο κουκλίστικος ξενώνας προσφέρει μεγάλα, φωτεινά δωμάτια με μπαλκονάκια που αγναντεύουν το απαράμιλλο φυσικό τοπίο γύρω τους. Η δε θέση του είναι ιδανική για να εξερευνήσετε τόσο τα μονοπάτια και τις κορυφές του Κιθαιρώνα όσο και τα φημισμένα κρεατο-ταβερνάκια στα Βίλια.

Ξενοδοχείο Ορφέας
Δελφοί, τηλ.: 2265 082077
Τιμή: 33€ το δίκλινο με πρωινό (ή 29€ χωρίς)
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ



Μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από τον υπέροχο αρχαιολογικό χώρο και το μουσείο των Δελφών, προσφέρει λιτά αλλά ευρύχωρα και προσεγμένα δωμάτια με μπαλκονάκια που αγναντεύουν το καταπράσινο τοπίο γύρω τους, αφήνοντας το βλέμμα να περιπλανηθεί μέχρι τη θάλασσα. Τα κατοικίδιά σας είναι επίσης ευπρόσδεκτα εδώ.

Nikky’s Place
Λιβάδι Αράχωβας, τηλ.: 2267 031140
Τιμή: από 46€ το δίκλινο (ή 57€ με πρωινό)
Κρατήσεις και μέσω του Booking από εδώ



Στο Λιβάδι του Παρνασσού, 7 χιλιόμετρα από την Αράχωβα και δυο βήματα από το χιονοδρομικό κέντρο, το Nikky’s Place διαθέτει μεγάλα, χουχουλιαστά διαμερίσματα με μπαλκόνια που βλέπουν στις κορυφές του Παρνασσού, και lounge με τραπέζια για μπιλιάρδο και πινγκ-πονγκ. Το πεντανόστιμο, σπιτικό πρωινό αξίζει να δώσετε το κάτι παραπάνω για να το τιμήσετε.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v