Μήπως να πάμε ένα εξωτερικό το Πάσχα;

Πόσο ακριβό θα μας ερχόταν ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό το Πάσχα; Ρίχνουμε μια ματιά σε αεροπορικά εισιτήρια και πακέτα ταξιδιωτικών γραφείων.
Μήπως να πάμε ένα εξωτερικό το Πάσχα;
Κακά τα ψέματα, πάμφθηνα εισιτήρια σε περιόδους σχολικών αργιών, ή ακόμα χειρότερα επίσημων τετραημέρων, δεν θα βρεις. Εκείνα τα 20€ πήγαινε-έλα Ρώμη, δηλαδή, αποχαιρέτα τα προσωρινά –θα τα ξαναδείς όμως εκεί γύρω στον Μάιο, μη φοβού. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως αν λαχταράς ένα πασχαλινό ταξιδάκι εκτός συνόρων θα πρέπει να πουλήσεις ζωτικά όργανα για να το κάνεις. Για του λόγου μας το αληθές, ρίξαμε μια ματιά σε τιμές αεροπορικών εισιτηρίων και οργανωμένων ταξιδιωτικών πακέτων, και να τι βρήκαμε.

Τα αεροπορικά εισιτήρια…

Κατ’ αρχάς, η μεγάλη έκπληξη ήταν το Βίλνιους της Λιθουανίας, στο οποίο η Ryanair πετάει με 66€ πήγαινε-έλα, για αναχώρηση Μεγάλη Πέμπτη και επιστροφή Τρίτη μετά το Πάσχα.

Μεγάλη Παρασκευή με Δευτέρα του Πάσχα, η Ryanair σε πετάει στην Βιέννη για ένα βαλσάκι πασχαλινό, με συνολικό κόστος 143€ για να πας και να ‘ρθεις.

Για ένα πασχαλινό τετραήμερο στη Ρώμη (Μεγάλη Παρασκευή με Τρίτη του Πάσχα) πάλι με τη Ryanair, δεν θα πληρώσεις περισσότερα από 91€ μετ’ επιστροφής.

Το θρυλικό Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη αν θέλεις να το ζήσεις, φεύγεις Μεγάλη Πέμπτη και επιστρέφεις Δευτέρα ή Τρίτη μετά το Πάσχα, πληρώνοντας 155€ στην Aegean.



Και η Βαρσοβία, όμως, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα: Για τις ίδιες ημερομηνίες, η Aegean θέλει 165€ μετ’ επιστροφής.

Η Wizzair επίσης μας εξέπληξε πολύ ευχάριστα, με ένα ωραιότατο 115€ πήγαινε-έλα για Λονδίνο, Μεγάλη Παρασκευή με Δευτέρα του Πάσχα.

Ακριβώς την ίδια τιμή για το πασχαλινό τετραήμερο έχει η Wizzair και για Λάρνακα (πήγαινε-έλα πάντα) για να κάνεις ένα καλοκαιρινό Πάσχα στην Κύπρο.

Λίγο πιο τσιμπημένη, πάλι με την Wizzair, είναι η Βουδαπέστη, που θα σου κοστίσει 140€ πήγαινε-έλα αν φύγεις Μεγάλη Πέμπτη και γυρίσεις Δευτέρα του Πάσχα.

Και τα πακέτα των ταξιδιωτικών γραφείων…

Ωραία ιδέα είναι η Βαρκελώνη με το Versus Travel που περιλαμβάνει και την πατρίδα του Νταλί, το Φιγκέρες, αλλά και την πανέμορφη Χερόνα. Η τιμή για 5 μέρες το Πάσχα είναι 569€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο, συν 230€ για φόρους, και περιλαμβάνει διαμονή στο Hilton, στο κέντρο της Βαρκελώνης. Λεπτομέρειες εδώ.



Το Παρίσι είναι πάντα καλή ιδέα, και το Imagination Travel έχει ωραιότατο 5ήμερο πασχαλινό πακέτο στα 495€ το άτομο (συν 225€ οι φόροι) ή 655€ αν προτιμάς να μείνεις στο 4άστερο Opera, κέντρο-καράκεντρο. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται ολοήμερη εκδρομή στη Disneyland, και ξενάγηση στο Λούβρο και στην πόλη. Λεπτομέρειες εδώ.

Σούπερ τιμή, και εξαιρετικό ενδιαφέρον, έχει το πακέτο του Pyramis Travel για Κάιρο-Αλεξάνδρεια που ξεκινά από 495€ το άτομο για τετραήμερο ή 550€ για πενθήμερο (συν 200€ για φόρους). Έχει αναχωρήσεις Μεγάλη Πέμπτη, Μεγάλη Παρασκευή και Μεγάλο Σάββατο, ξενοδοχεία 5 αστέρων και ξεναγήσεις τόσο στο Κάιρο όσο και στην Αλεξάνδρεια. Δες αναλυτικά εδώ

Κι ένα φανταστικό πακέτο που θα σε βάλει σε πειρασμό να ζητήσεις μερικές μέρες άδεια: 8 μέρες στην Καππαδοκία και τον Πόντο με το Manessis Travel, με αναχώρηση Μεγάλη Πέμπτη, και κόστος 850€ το άτομο, τελική τιμή, χωρίς έξτρα φόρους. Περιλαμβάνονται οι πτήσεις με Turkish Airlines, διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων, κι ένα πρόγραμμα που κάνει τα σάλια μας να τρέχουν –δες το εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v