Πώς να κάνεις ακόμα πιο συναρπαστικό κάθε ταξίδι

Έξυπνοι τρόποι να κάνεις την εμπειρία κάθε ταξιδιού σου πιο ξεκούραση, πιο διασκεδαστική, πιο συναρπαστική.
Πώς να κάνεις ακόμα πιο συναρπαστικό κάθε ταξίδι
Πάρε μαζί σου βιβλία
Φρόντισε να έχεις στην τσάντα σου τουλάχιστον ένα βιβλίο που θέλεις να διαβάσεις – ιδανικά σε pocket size για να μην πιάνει πολύ χώρο στις αποσκευές σου. Θα σε σώσει στο αεροπλάνο ή στις μεγάλες μετακινήσεις, όταν δεν υπάρχει wifi, εκμηδενίζοντας τους ‘νεκρούς χρόνους’ του ταξιδιού, στους οποίους δεν έχεις να κάνεις τίποτα.

Μην ξεχάσεις το Nova GO
Όπου υπάρχει wi-fi, οι βαρετές αναμονές παίρνουν τέλος. Σκεφτείτε τις ώρες που περιμένετε στο αεροδρόμιο και σας κουράζουν πιο πολύ από καθετί. Ή τα βράδια στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, μετά από μια κουραστική ημέρα, που το μόνο που θα σας χαλάρωνε είναι μια ταινία ή η αγαπημένη σας σειρά. Η υπηρεσία Nova GO προσφέρεται εντελώς δωρεάν στους συνδρομητές Nova και μας επιτρέπει να βλέπουμε παντού τα αγαπημένα μας προγράμματα, live και on demand, αρκεί να είμαστε συνδεδεμένοι με το tablet, το laptop ή το smartphone σε οποιοδήποτε ασύρματο δίκτυο.



Επένδυσε σε επιτραπέζια ταξιδιού
Τα καταστήματα παιχνιδιών διαθέτουν ποικιλία επιτραπεζίων σε μέγεθος κατάλληλο για ταξιδιώτες και μας λύνουν τα χέρια, ιδιαίτερα όταν ταξιδεύουμε με μεγάλη παρέα που δεν θέλει να σταματήσει στιγμή να διασκεδάζει.

Αναζήτησε τις ξεναγήσεις ντόπιων
Είτε οι δωρεάν walking tours είτε οι επί πληρωμή ξεναγήσεις ντόπιων είναι ο καλύτερος και πιο εγγυημένος τρόπος να «πιάσεις» τον πραγματικό παλμό της πόλης και να ξετρυπώσεις τις μη τουριστικές γωνιές κάθε προορισμού, ώστε να κάνεις την εμπειρία του ταξιδιού πιο αυθεντική και πιο συναρπαστική.



Δοκίμασε περίεργες γεύσεις
Οι τοπικές κουζίνες και οι σπεσιαλιτέ κάθε προορισμού είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο… νόστιμους τρόπους να γνωρίσεις ένα μέρος και την κουλτούρα του. Απόφυγε τις τυποποιημένες αλυσίδες που μπορείς να βρεις και στην πόλη σου και φρόνιτσε να δοκιμάσεις ό,τι πιο διαφορετικό, ιδιαίτερο και γευστικό έχει να προσφέρει ο τόπος που επισκέπτεσαι.

Κατέβασε ταξιδιωτικές εφαρμογές στο κινητό σου
Θα κάνουν την καθημερινότητά σου στο ταξίδι πιο εύκολη, με μερικά taps στην οθόνη του smartphone σου. Χωρίς καν να χρειαστεί να έχεις τυπωμένο ταξιδιωτικό οδηγό μαζί σου, μπορείς να έχεις στο κινητό σου χάρτες, προτάσεις για café, μπαράκια και clubs, τα πιο διάσημα αξιοθέατα και σημεία ενδιαφέροντος.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v