Οι top σειρές για να παρηγορηθούν τα "ορφανά" του GoT

Πέντε σούπερ σειρές για όλους εμάς που νιώθουμε το στερητικό σύνδρομο να μας χτυπά την πόρτα μετά το τέλος του Game of Thrones.
Οι top σειρές για να παρηγορηθούν τα ορφανά του GoT
Δεν πέρασε καλά καλά ένας μήνας που τελείωσε η έβδομη σαιζόν του Game of Thrones και ήδη έχεις αρχίσει να εκδηλώνεις στερητικά συμπτώματα; Σε νιώθουμε. Και έχουμε πέντε σούπερ σειρές που θα σε παρηγορήσουν, αναπληρώνοντας το κενό που μας άφησε η πιο εθιστική σειρά όλων των εποχών.

The Deuce



Το ολόφρεσκο καμάρι της ΗΒΟ, που χάρισε στην ανθρωπότητα το Game of Thrones, έχει για πρωταγωνιστές τον υπέροχο James Franco και την Maggie Gyllenhaal, και για θέμα τη νομιμοποίηση και την άνοδο της «βιομηχανίας ακατάλληλων ταινιών» στη Νέα Υόρκη των 70s και των 80s, παράλληλα με την εξάπλωση της επιδημίας του HIV και την ταυτόχρονη δράση των κυκλωμάτων των ναρκωτικών. Η σκηνοθεσία και οι ερμηνείες είναι κινηματογραφικού επιπέδου, και η δράση καταιγιστική, όπως μας έχουν συνηθίσει οι σειρές της ΗΒΟ. Το Deuce προβάλλεται στα κανάλια Novacinema, ταυτόχρονα με την Αμερική, και με ελληνικούς υπότιτλους, αλλά και κάθε Δευτέρα σε prime time (22.00 το βράδυ) για όσους δεν θέλουν να ξενυχτάνε.

Lucifer



Ο άρχοντας της κόλασης βαρέθηκε στον κάτω κόσμο, παράτησε το βασίλειό του, άνοιξε club στο Λος Άντζελες και τα περνάει φίνα, μέχρι που γίνεται μάρτυρας μιας δολοφονίας, την οποία αποφασίζει να βοηθήσει την αστυνομία να διαλευκάνει. Απολαυστικοί πρωταγωνιστές, σπαρταριστοί διάλογοι, χιούμορ που… δεν έχει τον θεό του, αστυνομικές υποθέσεις και διαβολικά ανθρώπινες σχέσεις κάνουν την σειρά –ο τρίτος κύκλος της οποίας θα ξεκινήσει αρχές Οκτωβρίου– μια από τις καλύτερες που θα δείτε φέτος.

Black Sails



Βρισκόμαστε στην χρυσή εποχή της πειρατείας, και ο τρομερός Captain Flint επανδρώνει το πλοίο του με ένα νέο μέλος και η περιπέτεια (και οι συνεχείς πόλεμοι εν πλω) ξεκινούν. Το σενάριο γράφτηκε σαν prequel της πειρατικής νουβέλα του Robert Louis Stevenson «Το νησί των θησαυρών» και μας δείχνει τις περιπέτειες του Κάπταιν Flint, του πληρώματός του αλλά και τη ζωή των πειρατών στις Δυτικές Ινδίες. Στην παραγωγή βρίσκεται μεταξύ άλλων ο Michael Bay, ενώ πρωταγωνιστούν οι Toby Stephens, Tom Hopper, Mark Ryan κ.α. Ο τέταρτος κύκλος είναι διαθέσιμος εντελώς δωρεάν μέχρι 30/9 σε Nova on Demand, για να τον δείτε όσες φορές και ό,τι ώρα θέλετε.

Riverdale



Αν διαβάζατε Άρτσι μικροί (εκείνο το κόμικ με τα milk shakes και τα drive in και τα γκομενιλίκια στην Αμερική των 70s) ετοιμαστείτε για μια βουτιά στο παρελθόν… με σκοτεινή ανατροπή. Οι χαρακτήρες από το κλασικό και αγαπημένο κόμικ, ο Archie Andrews, η Betty Cooper, η Veronica Lodge και ο Jughead Jones, καλούνται να εξιχνιάσουν μία πολύ μυστηριώδη δολοφονία. Η δεύτερη σεζόν της σειράς ξεκινά στις 11 Οκτωβρίου, επομένως μέχρι τότε προλαβαίνετε να δείτε –αν δεν έχετε ήδη δει– τα 13 επεισόδια της πρώτης.

Big Little Lies



Η σειρά για την οποία μιλά τελευταία όλος ο κόσμος, και η οποία σάρωσε πριν από λίγες μέρες τα βραβεία Emmy, έχει την υπογραφή του κινηματογραφικού Ζαν Μαρκ Βαλέ και ένα all star cast: Οι Ρις Γουίδερσπουν, Νικόλ Κίντμαν και Αλεξάντρ Σκάρσγκαρντ ζουν τις τέλειες ζωές τους σε μια ήσυχη παραθαλάσσια πόλη της Καλιφόρνια, μέχρι που αποκαλύπτεται ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Οι ανατροπές, οι προκλητικές σκηνές και το κράμα δράματος και μαύρης κωμωδίας χάρισε στη μίνι σειρά δέκα υποψηφιότητες για Emmy. Δείτε την στο Nova On Demand, όσες φορές θέλετε μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v