7 λόγοι που η 7η σεζόν του GoΤ θα είναι η καλύτερη

Αν δεν το διαπιστώσατε ήδη από τις πρώτες της στιγμές, έχουμε επτά λόγους που αυτή η σαιζόν του Game of Thrones θα είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής.
7 λόγοι που η 7η σεζόν του GoΤ θα είναι η καλύτερη
Επιτέλους! Η αναμονή τελείωσε, ενάμισης χρόνος σχεδόν πέρασε από το τελευταίο επεισόδιο της έκτης σαιζόν, και η 7η σαιζόν του Game of Thrones είναι εδώ, έτοιμη να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Να μας εξοργίσει με θανάτους που κανείς δεν είχε δει να έρχονται, να μας αφήσει με ανοιχτό το στόμα, να μας βάλει να τσακωνόμαστε Δευτέρα πρωί στο γραφείο για το ποιος αξίζει περισσότερο να καθίσει επιτέλους στον ρημάδι τον σιδερένιο θρόνο.

Κάθε Κυριακή βράδυ για τις επόμενες έξι εβδομάδες λοιπόν, μαζεύουμε μετά τη θάλασσα την παρέα σπίτι, και βλέπουμε το καινούριο επεισόδιο αποκλειστικά στη Nova, ταυτόχρονα με την Αμερική. Κι έχει να γίνει χαμός, γιατί η έβδομη σαιζόν θα είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής…

…Επειδή είναι η προτελευταία σαιζόν. Και αν κρίνουμε από το ιστορικό των προτελευταίων επεισοδίων όλων των προηγούμενων σαιζόν (στο 9ο επεισόδιο της πρώτης σαιζόν χάσαμε τον Νεντ Σταρκ, στο 9ο επεισόδιο της τρίτης σαιζόν έγινε ο Κόκκινος Γάμος και πάει λέγοντας) όλοι υποψιαζόμαστε τι έχει να γίνει.

…Επειδή θα είναι μικρότερη σε διάρκεια (επτά επεισόδια αντί για τα συνηθισμένα δέκα) πράγμα που σημαίνει λιγότερο μπλα-μπλα και περισσότερη δράση.

…Επειδή σε μια από τις ελάχιστες φωτογραφίες της 7ης σαιζόν που έχουν διαρρεύσει από την παραγωγή, ο Tormund ρίχνει στην Brienne αυτό το πολύ ενδιαφέρον βλέμμα.


(Όλοι περιμένουμε να γίνει κάτι μεταξύ τους –και όχι μόνο για το comic relief του πράγματος)

…Επειδή ξέρουμε ότι ο Hound θα επιστρέψει –ελπίζουμε προς το Westeros, για να τα βάλει επιτέλους με τον αδερφό του.



…Και ο Varys δείχνει να μηχανορραφεί ξανά –καιρός ήταν.



…Επειδή η Daenerys, με τη νέα της συμμαχία, θα περάσει επιτέλους την θάλασσα.



…Για να φτάσει, ίσως, ως τον Σιδηρού Θρόνο, όπου βλέπουμε σε ένα ακόμα στιγμιότυπο από την 7η σαιζόν καθισμένη την –ορφανή πια από παιδιά– Cersei, με τον Jamie στο πλευρό της.



Και μην ξεχνάτε: Κάθε Κυριακή έχουμε ολοκαίνουριο επεισόδιο Game of Thrones, αποκλειστικά στη Nova, ταυτόχρονα με την Αμερική. Αν, πάλι, χρειάζεστε μια επανάληψη, να θυμίσουμε ότι όλοι οι προηγούμενοι κύκλοι είναι μαζεμένοι σε box set στο Nova On Demand, και στο Nova GO, για να τους απολαύσουμε εντελώς δωρεάν, όποτε θελουμε.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v