Game of Thrones: Τα καυτά μυστικά του νέου κύκλου

Ξεψαχνίσαμε τα τρέιλερ, αναλύσαμε τις φήμες και ιδού όσα «μυστικά» και θεωρίες συγκεντρώσαμε εν αναμονή του 7ου κύκλου της αγαπημένης μας σειράς.
Game of Thrones: Τα καυτά μυστικά του νέου κύκλου
Ο Ιούλιος φτάνει, ο καύσωνας μας χτύπησε, αλλά ο… χειμώνας ποτέ δεν υπήρξε πιο κοντά μας. Κι αυτό γιατί η έβδομη σεζόν της πιο δημοφιλούς σειράς της δεκαετίας έρχεται επιτέλους, μετά από πολλή αναμονή. Αν είναι κάτι που περιμέναμε από αυτό το καλοκαίρι, αυτό λοιπόν ήταν σίγουρα τα νέα επεισόδια του Game of Thrones και στήνουμε από τώρα στο μυαλό μας το σκηνικό: Κλιματιστικό, άραγμα στον καναπέ, παγωμένος καφές και τα ολοκαίνουρια επεισόδια, που θα δούμε  αποκλειστικά στη Nova και ταυτόχρονα με την Αμερική από 16/7. Ήδη η ιδέα μας άνοιξε την όρεξη.

Και όχι μόνο την όρεξη, αλλά και την ερευνητική μας διάθεση. Δεν μπορούσαμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια. Θέλετε ο καύσωνας, θέλετε η ανυπομονησία μας, καθίσαμε και "λιώσαμε" στα τρέιλερ και το υλικό που κυκλοφόρησε ήδη και προσπαθήσαμε να «ακτινογραφήσουμε» τις εξελίξεις που μας περιμένουν. Ξεψαχνίσαμε τα teaser, τα behind the scenes βίντεο και τις διαδικτυακές θεωρίες που κυκλοφορούν για τα νέα επεισόδια, και ιδού τι εντοπίσαμε:



Έρχεται η μεγάλη μάχη μεταξύ Daenarys και Cersei
Οι δυνάμεις των Ντοθράκι και Λάνιστερ είναι έτοιμοι να πολεμήσουν και στη μάχη μπαίνει και ο Drogon, όπως βλέπουμε στο πιο εντυπωσιακό ίσως σημείο του τρέιλερ. Απ’ ό,τι όλα δείχνουν, η μεγαλειώδης μάχη δίνεται σε ανοιχτό πεδίο, ενώ ο στρατός των Unsullied κατακτά σημαντικό προπύργιο των Λάνιστερ, είτε το King’s Landing, είτε το Casterly Rock.

Η Cersei κάνει λόγο για εχθρούς «παντού γύρω της»
Προφανώς, οι «εχθροί εξ ανατολής» είναι οι δυνάμεις της Daenerys. Από τα άλλα σημεία του ορίζοντα, μπορούμε να εξάγουμε τα εξής συμπεράσματα: Από τη δύση, η απειλή έρχεται από τον Euron Greyjoy και τον στόλο του που βρίσκεται στα Iron Islands, δυτικά του Westeros. Από τα βόρεια, γνωρίζουμε ότι στο τέλος του 6ου κύκλου στάλθηκε η Μελισάντρα, ενώ από το Νότο, στο τρέιλερ βλέπουμε μόνο ένα σπαθί να ακονίζεται, αλλά μπορούμε να υποθέσουμε ότι υπονοείται η απειλή της Dorne και των Φιδιών του Sand.

Τα μυστικά του making of

Οι φαν της σειράς ξεψάχνισαν ακόμα και το making of video για το ενδυματολογικό κομμάτι του Game of Thrones, βρίσκοντας μικρά σημάδια για τη συνέχεια: Θα δούμε μια αντιπαράθεση μεταξύ Cersei και Ellaria, μια συνάντηση μεταξύ Brienne και Lyanna – ίσως για να συμμαχήσουν; - ενώ ένα σπαθί που εντοπίστηκε στο ίδιο σκηνικό με τη Sansa, μπορεί να είναι αυτό της Arya, και να μαρτυρά επανένωση των δύο αδερφών Stark.

Η Daenerys ίσως μάθει τα νέα του Βορρά
Από τα χείλη του Davos ακούμε στο τρέιλερ πως «αν δεν μπουν στην άκρη οι έχθρες μας, θα πεθάνουμε. Και δε θα έχει σημασία ποιανού ο σκελετός θα κάθεται στον Θρόνο». Δεν βλέπουμε σε ποιον μιλά, αλλά γίνεται όλο και πιο πιθανό η Daenerys να ακούσει κάτι για την υπερφυσική απειλή του Βορρά.



Η Daenerys επιστρέφει στη γενέτειρά της
Το Dragonstone υποδέχεται ξανά την «κόρη» του και η Daenerys, απ’ ό,τι φαίνεται στο trailer, νιώθει μια βαριά σύνδεση και φόρτιση για το μέρος αυτό. Εν τω μεταξύ, η Μελισάντρα γίνεται μάρτυρας της άφιξής της, καθώς φτάνει κι αυτή στο Dragonstone.

Κι αυτή είναι η νέα αίθουσα του θρόνου της Daenerys:


Ενώ αυτή η ανανεωμένη αίθουσα του θρόνου της Cersei:


Ο Jon Snow έχει επισκέπτη-έκπληξη

Ο Jon θα μας «υποδεχτεί» και πάλι στο Winterfell τη νέα σεζόν, με την παρέα που τον αφήσαμε, αλλά αν κρίνουμε από το βλέμμα του στο τρέιλερ, η παρουσία κάποιου τον ταράζει.

Ο Littlefinger «προετοιμάζει» την Sansa
Ο Littlefinger θα συνεχίσει να μουρμουρίζει στη Sansa πως πρέπει να αναλάβει ηγετική δράση. Είναι άλλωστε «η τελευταία, καλύτερη ελπίδα απέναντι στην καταιγίδα που έρχεται».

Θα μάθει την αλήθεια ο Jon Snow;
Στην οικογενειακή κρύπτη των Stark, ο Snow θα έχει μια όχι και τόσο φιλική συζήτηση με τον Littlefinger, ο οποίος ωστόσο γνωρίζει πράγματα για την Lyanna Stark. Λέτε επιτέλους η μητρική αλήθεια να φτάσει στα αυτιά του Jon;

Τα ζευγαρώματα
Οι πόλεμοι, πόλεμοι, αλλά και το σεξ… σεξ – και φυσικά θα υπάρχει άφθονο και αυτή τη σεζόν. Από το τρέιλερ ήδη βλέπουμε καυτές στιγμές μεταξύ των Missandei και Grey Worm και των Yara και Ellaria Sand.

Δείτε παρακάτω ένα συνοπτικό video με τις θεωρίες για τη νέα σεζόν:


Έτοιμοι; Με το ένα χέρι στο κουμπί του κλιματιστικού και με το άλλο στο τηλεχειριστήριο, εμείς ήδη ετοιμαζόμαστε για τον απόλυτο προορισμό για GOT. Δεν είναι άλλος από τη Νova, στην όποια τώρα μπορούμε να απολαύσουμε για 1η φορά όλους τους προηγούμενους κύκλους μαζεμένους σε box set στο Nova On Demand και στο Nova GO, εντελώς δωρεάν, όποτε θελουμε, αλλά, φυσικά, και τον νέο καταιγιστικό 7ο κύκλο του Game of Thrones αποκλειστικά στη Nova και ταυτόχρονα με την Αμερική από 16/7.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v