10 ταινίες για να δείτε... ό,τι ώρα θέλετε

Δέκα σούπερ ταινίες για κάθε γούστο και διάθεση, που μπορείτε να δείτε ό,τι ώρα θέλετε στην άνεση του σπιτιού σας.
10 ταινίες για να δείτε... ό,τι ώρα θέλετε
Σας έχει τύχει κι εσάς να γυρνάτε στο σπίτι αργά το βράδυ και το μόνο που θέλετε είναι να δείτε μια καλή ταινία, αλλά η τηλεόραση να μην έχει τίποτα ενδιαφέρον ή μόλις να έχετε χάσει την πρεμιέρα που θέλατε οπωσδήποτε να δείτε;

Των φρονίμων τα παιδιά, έχουν… τον τρόπο τους να παρακάμπτουν το πρόγραμμα της μικρής οθόνης και να προσαρμόζουν τις προβολές που θέλουν στο δικό τους πρόγραμμα. Πώς; Είτε νοικιάζοντας μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες της τελευταίας χρονιάς σε DVD, είτε με την βοήθεια της υπηρεσίας Nova On Demand, που τώρα μας επιτρέπει να βλέπουμε ταινίες, πρεμιέρες και ολόκληρους κύκλους σειρών των καναλιών Novacinema όποτε το θέλουμε, όσες φορές θέλουμε, αφού είναι διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή και χωρίς καμία επιπλέον χρέωση. 

Συγκεκριμένα, σας έχουμε παρακάτω δέκα προτάσεις για σούπερ ταινίες που αξίζει να παρακολουθήσετε, όχι όποτε τις έχουν στο πρόγραμμά τους τα κανάλια, αλλά όποτε τραβάει η όρεξή σας.

Αν έχετε όρεξη για κατασκοπικό δράμα: Η Γέφυρα των Κατασκόπων

Ο Στίβεν Σπίλμπεργκ σκηνοθετεί αυτή την ατμοσφαιρική κατασκοπική περιπέτεια που εκτυλίσσεται την ψυχροπολεμική εποχή. Ένας αμερικανός δικηγόρος (Τομ Χανκς) καλείται να υπερασπιστεί έναν σοβιετικό κατάσκοπο και να πραγματοποιήσει την ανταλλαγή του με έναν αμερικανό κρατούμενο των σοβιετικών. Εξαιρετικές ερμηνείες, όχι μόνο από τον Χανκς, αλλά και από τους Έιμι Ράιαν, Μαρκ Ράιλανς και Σεμπάστιαν Κοχ. Μπορείτε να δείτε την ταινία όποτε και όσες φορές θέλετε μέσω της υπηρεσίας Nova on Demand

Αν έχετε όρεξη για κομιξική δράση: Captain America - Civil War

Η Marvel κάνει πάλι το θαύμα της και παρουσιάζει μία επική περιπέτεια, στην οποία η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποφασίζει να βάλει χαλινάρι στην δράση των Εκδικητών. Παράλληλα όμως εκείνοι καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν νέο καταχθόνιο εχθρό που απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο. Με τους Πολ Ραντ, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Σκάρλετ Γιόχανσον, Κρις Έβανς και Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Αν έχετε όρεξη για φανταστική περιπέτεια: Mockingjay

Το τέλος της σειράς περιπετειών που μετέφεραν τους «Αγώνες Πείνας» στη μεγάλη οθόνη είναι επικό και άκρως χορταστικό. Η Τζένιφερ Λόρενς επιστρέφει στον ρόλο της Κοτσυφόκισσας για να γίνει το σύμβολο της Επανάστασης απέναντι στην απολυταρχική πρωτεύουσα και η περιπέτεια κορυφώνεται. Ζήστε την όποτε το θέλετε μέσω της υπηρεσίας Nova On Demand

Αν έχετε όρεξη για κοινωνική ταινία: Το Δωμάτιο

Η μεγάλη έκπληξη των τελευταίων Όσκαρ ήταν «το Δωμάτιο», ένα δράμα… δωματίου με την πραγματική ιστορία μιας γυναίκας που απήχθη, βιάστηκε και κρατήθηκε κλεισμένη σε ένα δωμάτιο με τον γιο της για πολλά χρόνια. Το δράμα κορυφώνεται όταν καταφέρνουν να αποδράσουν και μάνα και γιος βλέπουν πώς είναι ο πραγματικός κόσμος. Εξαιρετικές ερμηνείες από τους Μπρι Λάρσον και Τζέικομπ Τρέμπλι.

Αν έχετε όρεξη για κοινωνική ταινία: Όλα στο Φως

Στην εφημερίδα Boston Globe υπάρχει μια φοβερή δημοσιογραφική ομάδα που δεν διστάζει να τα βάλει ακόμα και με την πανίσχυρη Εκκλησία. Το σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών γίνεται μία κοινωνική ταινία - "βόμβα" που κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας – και μια θέση στις προς παρακολούθηση ταινίες μέσω της υπηρεσίας Nova on Demand

Αν έχετε όρεξη για animation: Kung Fu Panda 3

Ο Πο το πάντα επιστρέφει με τους Υπέροχους Πέντε για την τρίτη ξεκαρδιστική συνέχεια των περιπετειών του. Ιδανική για γέλιο με τα παιδιά στο σπίτι, η ταινία μας μεταφέρει στο μυστικό χωριό που ανακαλύπτει ο Πο, στο οποίο καλείται να εκπαιδεύσει ένα… στρατό από αξιαγάπητα αρκουδάκια για να νικήσουν τον μεγάλο εχθρό της τέχνης του κουνγκ-φου.

Αν έχετε όρεξη για σκοτεινή περιπέτεια φαντασίας: The Last Witch Hunter

Υπάρχει ένα σκοτεινό μυστικό στον σημερινό κόσμο: Οι μάγισσες ζουν ακόμα ανάμεσά μας. Και ο Βιν Ντίζελ με τον Μάικλ Κέιν πρωταγωνιστούν σε αυτή την περιπέτεια φαντασίας, συνοδεύουν... στρατιές από κυνηγούς μαγισσών για να νικήσουν τις δυνάμεις του κακού. Δείτε το όσες φορές θέλετε – δεν χορταίνεται – στο Nova on Demand.  

Αν έχετε όρεξη για «weird» σινεμά: Anomalisa

Ο Τσάρλι Κάουφμαν, από τους πιο ιδιαίτερους σεναριογράφους του πλανήτη, επιστρέφει με μία παράξενη ταινία σε τεχνική stop motion. Ένας συγγραφέας επισκέπτεται μια πόλη για να μιλήσει σε ένα συνέδριο, αλλά εξαιτίας της γνωριμίας του με την Λίζα, ξεκινά ένα σουρεαλιστικό ταξίδι μέσα στο μυαλό του και μπλέκεται σε έναν αριστοτεχνικό, καφκικό λαβύρινθο που θα σας βάλει να σκεφτείτε.

Αν έχετε όρεξη για ταινία φαντασίας για όλη την οικογένεια: PAN

Ο κόσμος της φαντασίας δε θα σταματήσει ποτέ να γοητεύει μικρούς και μεγάλους. Όπως συμβαίνει με αυτό το prequel του Πήτερ Παν, σκηνοθετημένο από τον Joe Wright, με τους Hugh Jackman και Rooney Mara. Δείτε την ταινία όποτε και όσες φορές το επιθυμείτε μέσω της υπηρεσίας Nova On Demand

Αν έχετε όρεξη για νοσταλγικό ελληνικό σινεμά: Νοτιάς

Ο Τάσος Μπουλμέτης, πολλά χρόνια μετά την Πολίτικη Κουζίνα, επέστρεψε με μια νοσταλγική ταινία που μας μεταφέρει στις δεκαετίες του ’60, του ’70 και του ’80, σε ένα παιχνίδι με τον χρόνο και την ελληνική κουλτούρα που θα σας κάνει να χαμογελάσετε πολλές φορές, αλλά και σε ένα «φλερτ» με την ίδια την τέχνη του κινηματογράφου που πρωταγωνιστεί με τον τρόπο της. Με τους Όμηρο Πουλάκη, Ερρίκο Λίτση, Αργύρη Ξάφη, Ταξιάρχη Χάνο, Μελισσάνθη Μάχουτ κ.α.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v