Πρεμιέρες μπλοκμπάστερ που δεν πρέπει να χάσεις!

Συγκινητικές βιογραφίες, ερωτικά θρίλερ και ασταμάτητη δράση έρχονται στην οθόνη σου μέσα από τη νέα πλατφόρμα ΕΟΝ της NOVA. Αντέχεις τόσο θέαμα;
Πρεμιέρες μπλοκμπάστερ που δεν πρέπει να χάσεις!

Είσαι λάτρης του Χόλιγουντ; Θες να βλέπεις πρώτος τα καλύτερα μπλοκμπάστερ; Σου έχουμε καλά νέα, καθώς χάρη στην ΕΟΝ, όλη η λάμψη του στούντιο έρχεται στο σαλόνι σου μέσα από λαμπερές πρεμιέρες αγαπημένων μπλοκμπάστερ.

Περισσότερες από 2.300 ταινίες και επεισόδια σειρών είναι διαθέσιμα on demand, ανά πάσα στιγμή, για θέαση σε οποιαδήποτε συσκευή επιθυμείς (τηλεόραση, tablet, smartphone, PC/laptop).

Ειδικά για αυτήν την περίοδο, η πλατφόρμα της NOVA σου προσφέρει μερικές από τις πιο πολυαναμενόμενες πρεμιέρες. Κι αν δεν πρόλαβες να τις δεις, μην ανησυχείς, συμβαίνει και στους καλύτερους σινεφίλ. Θα τις βρεις διαθέσιμες on demand για να τις απολαύσεις όποτε εσύ θες.

Δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις; Σου έχουμε πέντε πρεμιέρες που πρέπει οπωσδήποτε να τσεκάρεις.

Judas and the Black Messiah

Υποψήφια για έξι Όσκαρ, ανάμεσά τους και αυτό της Καλύτερης Ταινίας, η ταινία του Σάκα Κινγκ βασίζεται σε αληθινά περιστατικά που έλαβαν χώρα το 1968 στις ΗΠΑ, όταν ο «Ιούδας» Γουίλιαμ Ο’Νιλ πέφτει στα δίχτυα του FBI και συμφωνεί να εισχωρήσει στους Μαύρους Πάνθηρες για να συγκεντρώσει πληροφορίες για τον αρχηγό του. Πραγματική αποκάλυψη εδώ ο πρωταγωνιστής του «Τρέξε», Ντάνιελ Καλούγια ως «Ιησούς», πιο ώριμος από ποτέ δίνει νεύρο στην ούτως η άλλως σφιχτοδεμένη αφήγηση μιας ταινίας που «έσκασε» σχεδόν ταυτόχρονα με το κίνημα Black Lives Matter και παραμένει περισσότερο επίκαιρη από ποτέ.



Fatale

Ο Ντέρικ Τάιλερ είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που αγαπά τη σύζυγό του, όμως η ζωή τα φέρνει έτσι και κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Λας Βέγκας την απατά με μια όμορφη άγνωστη (Χίλαρι Σουάνκ). Επιστρέφοντας στο σπίτι πέφτει θύμα διάρρηξης που οδηγεί σε μια απροσδόκητη συνάντηση με το one night stand του από το Λας Βέγκας, γεγονός που θα τον κάνει να μετανιώσει για ό,τι και όσα έκανε. Ένα σέξι αστυνομικό θρίλερ, με γοητευτικό πρωταγωνιστικό δίδυμο στο οποίο πάντα κάτι συμβαίνει και δεν σε κουράζει ούτε στιγμή, αποτίοντας φόρο τιμής στα femme fatale θρίλερ των 90s.



Wonder Woman 1984

H υπέροχη Γκαλ Γκαντό επιστρέφει στον ρόλο που την καθιέρωσε και η Κίρτστν Ουίγκ υποδύεται την κακιά Cheetah, στη νέα ταινία της σειράς κόμικ η οποία ακολουθεί τα βήματα της ηρωίδας τη δεκαετία του '80, όταν θα βρεθεί αντιμέτωπη με έναν άπληστο επιχειρηματία, ο οποίος θέλει να καβατζώσει μια μαγική πέτρα και να αποκτήσει ανεξέλεγκτες υπερδυνάμεις. Στα 150 σχεδόν λεπτά του, το σήκουελ του Wonder Woman προσθέτει αρκετά ενδιαφέροντα έξτρα στο χτίσιμο του χαρακτήρα της πανέμορφης Αμαζόνας, διαθέτει αρκετή δράση και απολαυστικούς β’ ρόλους, όπως ο Μάξουελ Λορντ που το υποδύεται με τσαγανό ο Πέδρο Πασκάλ (Mandalorian).



My Salinger Year

Μια νεαρή φιλόδοξη συγγραφέας πιάνει δουλειά σε εκδοτικό οίκο της Νέας Υόρκης που εκπροσωπεί τον θρυλικό συγγραφέα Τζ. Ντ. Σάλιντζερ. Στην πορεία, θα αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με τον συγγραφέα του «Φύλακα στη σίκαλη» και η ζωή της θα αλλάξει. Ο Καναδός Φιλίπ Φαλαρντό είναι μετρ στο να λέει απλές ιστορίες με τον δικό του ενίοτε μελοδραματικό, αλλά πάντα γλυκό τρόπο. Έτσι κι εδώ, στήνει ένα ανάλαφρο και ανώδυνο φιλμ, χαριτωμένο σαν μια σύγχρονη «Αμελί», βασισμένο στο ομώνυμο αυτοβιογραφικό βιβλίο της Τζοάνα Ράκοφ, την οποία υποδύεται εξαιρετικά η Μάργκαρετ Κουάλι.



Little Fish

Λέτε να μας κάνει η πανδημία να χάσουμε τη μνήμη μας; Ελπίζουμε όχι. Σε αυτήν την πρωτότυπη παραγωγή, μια παγκόσμια πανδημία προκαλεί εγκεφαλικά προβλήματα όπως απώλεια μνήμης και νευρικό κλονισμό, και ο πρωταγωνιστής μας μαζί με την κοπέλα του προσπαθούν να συγκρατήσουν την σχέση τους, ενώ τα πάντα γύρω τους «σβήνουν». Το παράδοξο είναι πως η ταινία του Τσαντ Χάρντιγκαν γυρίστηκε πριν το ξέσπασμα της πανδημίας θέλοντας να μιλήσει για το μέλλον, καταλήγοντας τελικά να μιλά για το δυστοπικό παρόν. Πρωταγωνιστούν οι ταιριαστοί Ολίβια Κουκ («Thoroughbreds») και Τζακ Ο΄Κόνελ («Unbroken»).



Μην περιμένεις λοιπόν άλλο, βάλε άμεσα την ΕΟΝ στη ζωή σου και απόλαυσε αυθεντικό σινεμά στα καλύτερά του, μέσα από άφθονες ταινίες, εύκολα και γρήγορα, όποτε εσύ θέλεις, από την άνεση του καναπέ σου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v