8 πολύ καλοί λόγοι για να βάλεις την ΕΟΝ στο σπίτι σου

Κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις, χιλιάδες τίτλοι live και on demand, δυνατότητα Catch up, μοντέρνο interface. Ακόμα να βάλεις την ΕΟΝ στο σαλόνι σου;
8 πολύ καλοί λόγοι για να βάλεις την ΕΟΝ στο σπίτι σου

NOVA και συνδρομητική τηλεόραση πάνε πακέτο εδώ και χρόνια, με την εταιρεία να βελτιώνεται χρόνο με το χρόνο προσφέροντας ολοένα και πιο πλούσιο περιεχόμενο στους συνδρομητές της.

Η νέα, ολοκαίνουργια πλατφόρμα που λανσάρει βρίθει καινοτομιών και προσφέρει ένα άκρως ελκυστικό πακέτο θέασης για όλη την οικογένεια.

Απλό και χρηστικό interface

Με λειτουργικό σύστημα Android TV, η ΕΟΝ δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου στην πλοήγηση. Είναι άκρως εύχρηστη και διαθέτει το ίδιο interface σε όλες τις συσκευές, είτε πρόκειται για EON Smart Box, εφαρμογή Smart TV, browser, smartphone ή tablet. Θα τη λατρέψεις!

Κάνεις catch up όποτε θες

Δεν πρόλαβες να δεις κάτι; Κανένα πρόβλημα. Η ΕΟΝ σου δίνει τη δυνατότητα να «γυρίσεις» πίσω το χρόνο με την επιλογή Catch up 7 ημερών και να παρακολουθήσεις το αγαπημένο σου τηλεοπτικό πρόγραμμα. Και όχι μόνο: Μπορείς να ξεκινήσεις από την αρχή, να γυρίσεις προς τα πίσω ή να το διακόψεις και να συνεχίσεις την παρακολούθηση αργότερα, επειδή άνθρωποι είμαστε κάτι μπορεί να συμβεί.

Καμία στιγμή δεν πάει χαμένη στα live

Είσαι από εκείνους που νευριάζουν κάθε φορά που σε ζωντανή μετάδοση κάτι συμβαίνει και πρέπει να φύγεις για λίγο από την οθόνη; Με την ΕΟΝ η ζωή σου γίνεται πιο ήρεμη αφού έχεις την δυνατότητα να διακόψεις οποιαδήποτε στιγμή ακόμα και το live περιεχόμενο και να ασχοληθείς με ό,τι προέκυψε, χωρίς να χάσεις στιγμή από το αγαπημένο σου πρόγραμμα.


Όλη η λάμψη του Χόλυγουντ στο σαλόνι σου

Ο κινηματογράφος είναι έρωτας και η ΕΟΝ φρόντισε ώστε να μην μείνεις παραπονεμένος ούτε εδώ. Έχοντας εξασφαλίσει αποκλειστικές συνεργασίες με τα 4 μεγαλύτερα στούντιο του Χόλυγουντ (UNIVERSAL, SONY PICTURES, MGM, WARNER BROS), σου προσφέρει περισσότερους από 2.300 τίτλους on demand με περισσότερες από 300 πρεμιέρες ταινιών ετησίως. Θα νιώθεις σαν να περπατάς σε κόκκινο χαλί.

Παίζεις δυνατή μπάλα

Με την ΕΟΝ δεν θα χάσεις ούτε λεπτό από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές και μπασκετικές οργανώσεις. Παλιά καραβάνα του είδους η NOVA άλλωστε, φέρνει πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο με 9 αθλητικά κανάλια και περισσότερους από 3.000 live αγώνες σε πάνω από 40 διοργανώσεις και τουρνουά ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, γκολφ, βόλεϊ, ποδηλασίας κ.α. Συγκεκριμένα για τους φαν της στρογγυλής θεάς, η ΕΟΝ φέρνει τη La Liga, την Bundesliga, τη Ligue 1, καθώς και όλα τα εντός έδρας παιχνίδια Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, Άρη, Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητου και ΠΑΣ Γιάννινα.



Και έχεις 100% επιτυχία

Αν είσαι κολλημένος με τα στατιστικά των αγώνων και θες να ξέρεις τα πάντα για τους αγαπημένους σου παίκτες και ομάδες, τότε η ΕΟΝ σου δίνει την δυνατότητα να έχεις πρόσβαση σε Live στατιστικά κατά την διάρκεια προβολής αγώνων άμεσα και εύκολα, με το πάτημα ενός κουμπιού στο EON remote control.

Η ΕΟΝ αγκαλιάζει όλη την οικογένεια

Κανένας τσακωμός, καμία ταλαιπωρία. Χάρη στην ΕΟΝ, κάθε μέλος της οικογένειας έχει την δυνατότητα να δημιουργήσει το δικό του προσωπικό προφίλ, εύκολα και γρήγορα. Στο κάθε προφίλ τα μέλη μπορούν να αποθηκεύσουν λίστες με αγαπημένα κανάλια και να λαμβάνουν προσωποποιημένες προτάσεις για θέαση περιεχομένου βάσει των προηγούμενων αναζητήσεών τους.

Τα παιδία βλέπει (με προσοχή)

Τα παιδιά δεν μένουν απέξω από τις νέες δυνατότητες της πλατφόρμας, και απολαμβάνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο σε ένα 100% ασφαλές περιβάλλον και με ολοδικό τους, παιδικό tv control. Μπορούν να δημιουργήσουν επίσης προσωποποιημένο προφίλ, το οποίο χάρη στη δυνατότητα γονικού ελέγχου, δεν θα έχει πρόσβαση σε υλικό που δεν ταιριάζει στην ηλικία τους.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v