Παιδικά παιχνίδια σε ενήλικη βερσιόν

Τις βραδιές που μαζεύεστε με την παρέα σπίτι και πίνετε τα κρασάκια σας, είναι η τέλεια ευκαιρία να θυμηθείτε τα παλιά.
Παιδικά παιχνίδια σε ενήλικη βερσιόν
Μας πιάνει μια γλυκιά νοσταλγία όποτε αναπολούμε εκείνες τις στιγμές που τρέχαμε ξέγνοιαστοι σε αλάνες, παίζαμε κρυφτό, μήλα, κουτσό και σε όλες τις φωτογραφίες τα γόνατα μας ήταν κόκκινα από το ιώδιο. Αξέχαστα παιδικά παιχνίδια, αλλά κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα όποιου έχει ενηλικιωθεί χρόνια τώρα.

Είχαμε όμως κι άλλα παιχνίδια, πιο ασφαλή. Είχαμε την μπουκάλα, είχαμε τον αναπτήρα, είχαμε το θάρρος ή αλήθεια. Κι ερωτούμε: Γιατί αυτά τα παιχνίδια να θεωρούνται παιδικά; Γιατί να μην μπορείς να τα παίξεις και ως ενήλικας; Γι’ αυτό κι εμείς, επειδή δε θέλουμε να μπαίνουμε σε κουτάκια, προτείνουμε παιδικά παιχνίδια τα οποίο μπορείτε να παίξετε τώρα και ως ενήλικες.

Τι κάνει ο κύριος στην κυρία;

Ως γνωστόν, τι παιχνίδι αυτό ίσως είναι ένα από τα πιο ντροπιαστικά παιχνίδια που υπήρχαν στα 80s-90s. Η παρέα στοιχιζόταν κι όταν ερχόταν η δική σου η σειρά, οι υπόλοιποι επέλεγαν κάποιον ή κάποια από την παρέα και συγκαλούσαν συμβούλιο για να αποφασίσουν τι θα κάνεις στο πρόσωπο επιλογής τους.

Στο δημοτικό αυτό το παιχνίδι συνήθως ένα πράγμα έκανε ο κύριος στην κυρία ή η κυρία στον κύριο: φιλάκια. Επειδή όμως πλέον είμαστε ενήλικες και έχουμε χορτάσει από φιλιά, μπορούμε να βάλουμε τον κύριο ή την κυρία να κάνει άλλα πράγματα. Δεν ξέρουμε πού πάει ο νους σου, αλλά δεν αναφερόμαστε σε κάτι πονηρό. Μπορεί «ο κύριος» να ζωγραφίσει κάτι πάνω στην κυρία, μπορεί να την λούσει με τεκίλα ή να της κάνει κάτι αηδιαστικό, όπως να της ξύσει τη μύτη. Ναι, σε αυτήν την περίπτωση το αλκοόλ είναι απαραίτητο.

Θάρρος ή αλήθεια

Η ελληνική έκδοση του Never have I ever έχει όλα τα φόντα να γίνει ένα άκρως ενήλικο παιχνίδι. Απλώς σκεφτείτε πόσα μπορείτε να ρωτήσετε τον φίλο ή φίλη σας αν απαντήσει «Αλήθεια» ή τι μπορείτε να τον βάλετε να κάνει αν απαντήσει «Θάρρος». Αν δεν πηγαίνει το μυαλό σας, έχουμε μερικές προτάσεις. Αν απαντήσει «Αλήθεια» μπορείτε να ρωτήσετε πότε ήταν η πρώτη φορά που έκανε σεξ, αν έχουν συγκεκριμένα φετίχ ή πότε ήταν η τελευταία φορά που έπλυνε τα δόντια του.

Στην περίπτωση που απαντήσει «Θάρρος» ένα θα σας πούμε: Facebook. Βάλτε τον-η να ανεβάσει ένα αρκετά ντροπιαστικό ποστ. Σαδιστικό; Ναι. Δε διαφέρει όμως από το αγαπημένο παιχνίδι των παιδικών μας χρόνων.

Αναπτήρας

Το θυμάσαι το παιχνίδι; Ίσως δε θέλεις να το θυμάσαι. Τι γίνεται λοιπόν με τον αναπτήρα; Παίρνει κάποιος την πρωτοβουλία, πλησιάζει κάποιον που έχει αναπτήρα στο χέρι και του του ψιθυρίζει στο αυτί μία ερώτηση όπως «Ποιος από εδώ πιστεύεις ότι έχει συμμετάσχει σε όργιο;» ή «Ποιος από εδώ πιστεύεις ότι έχει ψηφίσει άτομο σε ριάλιτι σόου;». Έπειτα, ο κάτοχος του αναπτήρα πρέπει να δώσει τον αναπτήρα στον φίλο που θεωρεί ότι έκανε κάτι τέτοιο. Μετά από πέντε γύρους αποκαλύπτονται οι ερωτήσεις. Υπέροχο;

Μπουκάλα;

Καταλαβαίνουμε ότι αν παίξετε με την παρέα σου, την κολλητή σου παρέα, μπουκάλα θα είναι σούπερ άβολο να φιλάς ένα πολύ καλό σου φίλο. Αλλά, μπορείς πάντα να παίξεις αυτό το παιχνίδι σε μία πιο ευρύτερη παρέα. Σε ένα σπιτικό πάρτι ίσως.

Μην κλέβετε όμως: Φιλάς αυτόν-ή που έδειξε η μπουκάλα όταν τη γύρισες. Όχι αυτόν-ή που βρίσκεται απέναντί σου.

Κάτι σε στριπ;

Καταλαβαίνουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι και ότι δεν έχεις ούτε ένα ευρώ να ποντάρεις στα φιλικά πόκερ που παίζετε σπίτι. Μπορείς όμως πάντα να ποντάρεις τα ρούχα σου και να σου πάρουν οι άλλοι τα σώβρακα.

Εννοείται πως δεν είστε υποχρεωμένοι να παίξετε στριπ πόκερ. Οποιοδήποτε παιχνίδι στο οποίο υπάρχει η δυνατότητα να ποντάρεις κολλάει ένα στριπ. Ή μπορείτε να παίξετε στριπ μπουκάλα. Όποιος θέλει μπορεί να στοιχηματίσει ποιον θα δείξει η μπουκάλα. Αν δεν πέσει μέσα, βγάζει ρούχο.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v