Τέλειοι και δωρεάν τρόποι να περάσεις την καραντίνα στο σπίτι σου

Νιώθεις ότι το σπίτι σε πνίγει; Έχουμε αρκετούς δωρεάν τρόπους να περάσεις καλά μέχρι να τελειώσει όλη αυτή η ταλαιπωρία.
Τέλειοι και δωρεάν τρόποι να περάσεις την καραντίνα στο σπίτι σου

Ξυπνάς, τρως, κοιμάσαι και νιώθεις τον χρόνο να περνά χωρίς να περνάς εσύ καλά. Σε καταλαβαίνουμε. Όλοι στο ίδιο λούκι βρισκόμαστε, όμως υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις μέσα στο σπίτι και να γεμίσεις όμορφα, ψυχαγωγικά και δημιουργικά τις μέρες σου.

Λιώσε στις σειρές και τις ταινίες

Υπάρχει καλύτερη διασκέδαση από το να βυθίζεσαι στον καναπέ και να απολαμβάνεις τις κορυφαίες σειρές και ταινίες, αλλά και εντυπωσιακά αφιερώματα, από οποιαδήποτε συσκευή έχεις διαθέσιμη; Αν μας ρωτάς, δεν υπάρχει. Και ευτυχώς για σένα, χάρη στο ανανεωμένο Novaflix, μπορείς να παρακολουθήσεις μια μεγάλη ποικιλία από δημοφιλείς ταινίες και σειρές διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή on demand, καθως και το πλούσιο θέαμα των τεσσάρων καναλιών Novacinema, του Novalife και των FOX και Fox Life. 

Μάλιστα τώρα, με τη νέα Android TV εφαρμογή για τηλεοράσεις και media players έχεις τη δυνατότητα να απολαμβάνεις το μοναδικό του περιεχόμενο μέσα από μια ξεχωριστή εμπειρία στην οθόνη της τηλεόρασής σου!



Η υπηρεσία διαθέτει εκατοντάδες πρεμιέρες ανά έτος, 1 χρόνο πριν την προβολή τους σε οποιοδήποτε άλλο κανάλι, χωρίς επιπλέον χρεώσεις, με τον πρώτο μήνα δωρεάν. Τι καλύτερο από αυτό;

Σημείωσε στα «οπωσδήποτε» του on demand τo Angry Birds 2, το Skyfall και το Spectre με τον Ντάνιελ Κρέιγκ, την τριλογία του Hobbit, το οσκαρικό Once Upon a Time in Holywood, το αφιέρωμα Nova masterclass by Tarantino, με όλες τις ταινίες που τον ενέπνευσαν για το Once Upon a Time in Holywood, το καταιγιστικό John Wick 3 και φυσικά το τεράστιο αφιέρωμα στον πράκτορα 007. Γιατί μπορεί η νέα του ταινία να καθυστερήσει προς το παρόν, όμως χάρη στο Novaflix μπορείς να δεις πολλές παλαιότερες James Bond, σε ένα μοναδικό αφιέρωμα

Και αν έχεις πιτσιρίκια, τότε ποιος στη χάρη τους! Αυτόν τον μήνα, χάρη στο Easter Kids Fantasy, που είναι διαθέσιμο και on demand και σε live tv, μπορείτε να δείτε όλοι μαζί μερικές από τις πιο αγαπημένες παιδικές μεταγλωττισμένες ταινίες, οπως τη "Μάγια τη μέλισσα", το "Top Cat Begins", τον "Snowflake", τις "Επικίνδυνες Ψαρικές Αποστολές" και τα "Φανταστικά Ζώα 2".



Παίξε online παιχνίδια

Άπειρες ώρες δράσης και γέλιου, online μάχες με παίκτες από όλον τον κόσμο και δυνατές συγκινήσεις. Το Online Gaming έχει πάρει τα πάνω του αυτήν την περίοδο και εσύ δεν έχεις παρά να κατεβάσεις παιχνίδια όπως το League of Legends, το Warframe και το Dead by Daylight. Αρκεί μια αναζήτηση στο Google των παραπάνω τίτλων και σε ελάχιστο χρόνο θα βρίσκονται στην οθόνη σου.



Διάβασε βιβλία

Όσο… αρχάριος και αν είσαι στο θέμα βιβλίο, δεν υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει στη βιβλιοθήκη σου ή σε κάποιο ράφι ξεχασμένο ΕΝΑ βιβλίο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Μπορεί να ήταν εκείνο το βιβλίο που είχες ξεκινήσει από τις καλοκαιρινές διακοπές και άφησες στη μέση ή κάποιο που σου έκαναν δώρο και έχει μείνει ακόμα με το περιτύλιγμα. Κάνε τον κόπο και άνοιξέ το. Όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους. Σημείωσε επίσης πως αρκετές ελληνικές εκδόσεις προσφέρουν ελεύθερα e-books και audio-books. 

Γυμνάσου

Τι πιο εύκολο, τι πιο δωρεάν και τι πιο αποτελεσματικό για να νιώσεις καλύτερα ψυχολογικά και σωματικά από τη γυμναστική; Μην πεις, η ζυγαριά είναι αμείλικτος κριτής! Αρκούν 30 λεπτά την ημέρα για να ξεδώσεις και να δώσεις στο σώμα και στο πνεύμα σου την ευεξία που χαρίζει η γυμναστική. Ξεκίνα κάνοντας 10 ασκήσεις στη σειρά σε έναν κύκλο, όπως δείχνει το παρακάτω διάγραμμα:



Ασχολήσου με το σπίτι και τη βεράντα σου

Πότε θα κρεμάσεις επιτέλους εκείνο το κάδρο που σου πήραν δώρο; Δεν έχεις κουραστεί να αναβάλλεις συνέχεια το ξεσκαρτάρισμα στην ντουλάπα σου; Μήπως ήρθε η στιγμή να περιποιηθείς τις γλάστρες στο μπαλκόνι σου; Η ενασχόληση με τις δουλειές του σπιτιού πέρα από την αγχολυτική τους δράση, θα βελτιώσει σημαντικά το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεσαι, και θα βρίσκεσαι για αρκετό καιρό ακόμα. Όσον αφορά την κηπουρική, πολλοί την χαρακτηρίζουν ως ψυχοθεραπεία – και δεν έχουν άδικο.



Μαγείρεψε

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τελειοποιήσεις τις μαγειρικές σου δεξιότητες ή να μάθεις να ετοιμάζεις βασικές συνταγές. Μην φοβάσαι το μαγείρεμα, αρκεί μόνο να πάρεις το εναρκτήριο λάκτισμα βάζοντας, για παράδειγμα, νερό στην κατσαρόλα για να βράσεις μακαρόνια και να ζεστάνεις μια έτοιμη σάλτσα. Με τον καιρό, θα δοκιμάσεις να φτιάξεις και κάτι πιο σύνθετο, βλ. γεμιστά. Συνταγές θα βρεις άπειρες στο Ίντερνετ, χρόνο έχεις. Τι περιμένεις;

Περιποιήσου τον εαυτό σου

Μην αφήνεις την ενυδατική κρέμα που σου πήραν δώρο να σκονίζεται. Τιθάσευσε επιτέλους το μούσι σου και δώσε στο σώμα σου μια δόση χαλάρωσης γεμίζοντας την μπανιέρα με αφρόλουτρο και λιώνοντας με τις ώρες με ένα ποτήρι κρασί ανά χείρας και την αγαπημένη σου μουσική στα ηχεία. Δεν έχει σημασία αν είσαι άνδρας ή γυναίκα, ένα… σπα στο σπίτι όλοι το έχουμε ανάγκη.

«Πήγαινε» θέατρο

Για την ακρίβεια, το θέατρο έρχεται σπίτι σου μέσα από παραστάσεις που ανεβαίνουν online. Μια σύντομη αναζήτηση στο Youtube με τίτλο «θεατρική παράσταση» θα σου βγάλει δεκάδες αποτελέσματα για online παρακολούθηση. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπες στην κατηγορία του In2life Τέχνες >  Θέατρο-Χορός. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v