Τέλεια παιχνίδια για την παρέα

Δεν θα σου προτείνουμε να παίξεις Αλήθεια ή Θάρρος, επειδή ξέρουμε ότι έχεις τραυματικές εμπειρίες. Θα σε τραυματίσουμε αλλιώς.

Τα καλοκαιρινά βράδια με την παρέα γίνονται ακόμα καλύτερα όταν η παρέα αποφασίσει ότι η ζέστη και η σπαρίλα έχουν φτάσει σε τόσο απροχώρητο σημείο, που η μόνη λύση είναι να γίνετε όλοι ξανά έφηβοι. Και όταν είναι να γίνουμε έφηβοι, έρχεται η ώρα να παίξουμε τα πιο βλαμμένα παιχνίδια.

Όχι, όχι το Αλήθεια ή Θάρρος. Αυτό μας έχει τραυματίσει αρκετά, άρα το αποφεύγουμε. Επίσης, δεν αισθανόμαστε άνετα, επειδή κάθε φορά καταλήγει σε ένα σχεδόν όργιο, και τα σχεδόν όργια είναι 10 φορές πιο άβολα από το μετά ενός κανονικού οργίου, άρα δεν θα πάρουμε. Τα παρακάτω παιχνίδια δεν θα σας οδηγήσουν στο να βγάλετε τα ρούχα σας.

Ποτέ δεν
Εξαίσιο για να μάθεις όλες τις κρυφές πληροφορίες που ήθελες να μάθεις για τον οποιονδήποτε, χωρίς την αμεσότητα του Αλήθεια ή Θάρρος. Πολύ καλό, επίσης, για κουτσομπολιό. Και περιλαμβάνει και αλκοόλ, οπότε το αγαπάμε. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πεις ότι ποτέ δεν έχεις κάνει κάτι, και όσοι το έχουν κάνει, πρέπει να πιούν. Καλά κρασιά.

Παντομίμα
Όλοι την ξέρουμε, όλοι την αγαπάμε, όλοι την έχουμε αφήσει πίσω στα σχολικά μας χρόνια για κάποιο λόγο. Δεν θα σας ορίσουμε κανόνες για το πώς δηλώνουμε άρθρα, φύλα και πληθυντικούς, τα αφήνουμε πάνω σας. Ούτως ή άλλως, όταν αρχίζεις να παίζεις Παντομίμα, θα σταματήσεις μόνο όταν έρθει το πρωί.

Παλέρμο
Πέφτει η νύχτα στο Παλέρμο… και μετά λογικά θα πέσουν κεφάλια. 10/10 διασκέδαση για όλη την παρέα, ειδικά αν υπάρχει ο κλασικός τύπος που πάντα όλοι πιστεύουν ότι είναι ο δολοφόνος, απλά και μόνο επειδή “χαχα, μοιάζει ψυχοπαθής”. Αν δεν θυμάστε τους (πολύ απλούς) κανόνες, διαβάστε τους εδώ.

Αναπτήρας
Ακόμα ένα παιχνίδι που θα οδηγήσει σε (πολύ καλά συγκρατημένη) σεξουαλική ένταση, σε κουτσομπολιό αλλά και σε πιθανά μαχαιρώματα, καθώς το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να υποθέσεις τα χειρότερα για τους ανθρώπους γύρω σου. Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε παρέες που δεν τις λες ακριβώς και κολλητές, επειδή μέσα από αυτές τις εμπειρίες, οι άνθρωποι έρχονται κοντά… για να αντιπαθήσουν κάποιον άλλο.

Drinking games
Πολύ απλό concept: Βάζετε να δείτε μια καλτ σειρά ή ταινία που αγαπάτε όλοι, και γνωρίζετε καλά. Κάθε φορά που συμβαίνει κάτι συγκεκριμένο, πίνετε. Στόχος; Να μην λιποθυμήσετε από το αλκοόλ, υποθέτουμε. Για να σας φτιάξουμε, ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη λίστα με πιθανούς κανόνες για να καταστρέψετε το συκώτι σας βλέποντας Game of Thrones.

Θ.Δ.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v