5 όχι και τόσο extreme πράγματα που αξίζει να δοκιμάσεις

Δεν σου λέμε να πέσεις στο κενό για το extreme του θέματος, όμως μπορείς να τολμήσεις μερικές από τα παρακάτω εμπειρίες… αναίμακτα.
5 όχι και τόσο extreme πράγματα που αξίζει να δοκιμάσεις

Κάν’το αν τολμάς.

(αλλιώς θα’σαι ντολμάς).

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί αυτή τη φράση σε κάθε πιθανή και απίθανη ιδέα που πέρασε από το μυαλό σου;

Ε λοιπόν, εμείς σου λέμε να το τολμήσεις, γιατί η ζωή είναι μικρή και υπάρχουν εμπειρίες που αξίζει να ζήσεις, είτε πρόκειται για «πόλεμο» σε πεδία μάχης κοντά σου είτε για την απόλυτη «πορφυρή» εμπειρία οδήγησης όπως η…

Βόλτα με μια Ferrari



Η απόλυτη εμπειρία οδήγησης πίσω από το τιμόνι μιας κατακόκκινης Ferrari δεν είναι τόσο μακρινή όσο νομίζεις. Για την ακρίβεια κλείνοντας αυτό το πακέτο, μπορείς να νιώσεις για δεκαπέντε λεπτά τι εστί να οδηγάς ένα υπερόχημα με 450 ίππους και 3.586 κυβικά, με 78€.

Πτήση με διθέσιο ελικόπτερο



Από τα χαμηλά στα – πολύ – ψηλά. Μια πτήση με ελικόπτερο αναμφίβολα είναι κάτι ακραίο, όμως όχι και απαραίτητα αδύνατο. Και έμπειρος πιλότος να μην είσαι, μπορείς να συμμετέχεις σε μισάωρες πτήσεις όπως αυτή εδώ, οι οποίες σε βάζουν στη θέση του πιλότου για τριάντα ολόκληρα λεπτά, με 210€.

Surf στα κύματα της Αττικής



Καλιφόρνια δεν είναι, ούτε Μαϊάμι, όμως αν πάντα σε γοήτευαν οι σανίδες και το αγκάλιασμα των κυμάτων, τότε δεν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις μια φορά στη ζωή σου την- ομολογουμένως απογειωτική – εμπειρία του να σκίζεις τα κύματα της Αττικής. Το σημείο που ενδείκνυται όταν φυσάν οι αέρηδες είναι η Βουλιαγμένη, ενώ οι ομάδες που δραστηριοποιούνται εκεί με μαθήματα είναι αρκετές. Ενδεικτικά δες αυτήν εδώ.

Μια βόλτα με το σκάφος



Μη σε τρομάζει η ιδέα, μια μονοήμερη εκδρομούλα με ένα ωραιότατο και άρτια εξοπλισμένο σκάφος είναι πολύ πιο προσιτή απ’ όσο νομίζεις. Το κόστος δεν είναι δα και τόσο απαγορευτικό, ενώ οι επιλογές που έχεις είναι μπόλικες για να σεργιανίσεις στην αθηναϊκή ριβιέρα και στα κοντινά νησάκια. Κάνε κλικ εδώ για να δώσεις αέρα στα πανιά σου. 

Πόλεμο με γνήσια αντίγραφα όπλων



Κυνηγητό, αδρεναλίνη, ακριβή αντίγραφα όπλων, χειροβομβίδες, σενάρια βασισμένα σε αληθινές μάχες ή deathmatches. Οι επιλογές που έχεις αν αποφασίσεις να συμμετέχεις σε κάποιο παιχνίδι airsoft είναι δεκάδες, όσες και οι σφαίρες με τις οποίες θα «γαζώσεις» τους αντιπάλους σου. Ο εξοπλισμός είναι κάτι που θα βρεις εύκολα μεταχειρισμένο (ενδεικτικά για όπλο και στολή υπολόγισε περί τα 100€), ενώ οι ομάδες για να συμμετέχεις μπόλικες. Δες εδώ μία η οποία διοργανώνει μάχες εντός και εκτός Αττικής. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v