Αυτά τα καφέ είναι η χαρά του παιχνιδιού

Μονομαχίες, γέλιο και παρεΐστικη ψυχαγωγία σε αγαπημένα αθηναϊκά καφέ για επιτραπέζια παιχνίδια.
Αυτά τα καφέ είναι η χαρά του παιχνιδιού
Toy Stories
Ηροδότου 32, Περιστέρι, τηλ: 21 0578 0215

Από τους πρώτους διδάξαντες του είδους, το Toy Stories έδωσε αέρα παιχνιδιού στο Περιστέρι πρώτη φορά το 2003 και συνεχίζει ακάθεκτο έχοντας εκατοντάδες τίτλους στα ράφια του για κάθε διάθεση και γούστο. Το απεριόριστο παιχνίδι κοστίζει 0,50€, ενώ ο καφές το απόγευμα 2,80€ και τα πρωινά 2€.

Playce
Λογοθετίδη 14, Αμπελόκηποι, τηλ: 2106990753 / Λ. Παπάγου 120, Ζωγράφου, τηλ: 2107755060

Δύο διαφορετικούς αλλά εξίσου πολύχρωμους, χαρούμενους και παρεΐστικους χώρους διαθέτει το Playce, στην πιάτσα της Πανόρμου και στη γειτονιά του Παπάγου. Στις δύο φοιτητογειτονιές, τα τραπεζάκια και οι καναπέδες γεμίζουν με παρέες που παίζουν απεριόριστα με 1€ το άτομο και απολαμβάνουν καφέδες, μπύρες, παγωτά, γλυκά ή και ζεστά σνακ αν πεινάσουν. Εδώ θα βρείτε πάνω από 300 διαφορετικούς τίτλους επιτραπεζίων για να επιλέξετε. Οι καφέδες ξεκινούν από 3€.

Playstories
Αριστοφάνους 34, Χαλάνδρι, τηλ: 21 0681 3918

Aγαπά τα επιτραπέζια και τα... ποδήλατα, είναι ζεστό και χαρούμενο και μας προσφέρει περισσότερους από 400 τίτλους επιτραπεζίων για να λιώσουμε με την παρέα. Παράλληλα σερβίρει ωραιότατα χειροποίητα γλυκάκια – σούπερ η μηλόπιτα. Το κόστος για απεριόριστο παιχνίδι ανά άτομο είναι 1€, ενώ συγκεκριμένες ημέρες της εβδομάδας παίζουν προσφορές σε διάφορα παιχνίδια. Τα καφεδάκια ξεκινούν από 2,20€.

This house rules
Δημητρίου Ράλλη 4, Μαρούσι, τηλ. 211 2126196

Αυτό το σπίτι... μετράει εκατοντάδες τίτλους επιτραπεζίων με νέους να προστιθενται σε σταθερή βάση και είναι άνετο, φωτεινό και πλούσιο σε νόστιμα καλούδια (burgers, sandwich κ.α.) και σπιτικές λεμονάδες, ποτά και αναψυκτικά για να συνοδεύσουμε τις παρτίδες μας. Στο μαρουσιώτικο καφέ, το κόστος ανά άτομο είναι 1,50€ για non stop επιτραπέζια. Συχνά πυκνά διοργανώνουν και τουρνουά με έπαθλα δωροεπιταγές και άλλες εκπλήξεις.

Κάισσα Café
Μεσογείων 12, Αμπελόκηποι, τηλ: 2114110320

Η Κάισσα των Αμπελοκήπων λειτουργεί κανονικά ως κατάστημα λιανικής ως μέρος της μεγάλης αλυσίδας επιτραπεζίων, όμως σταδιακά μεταμορφώνεται σε χώρο για καφεδάκι και επιτραπέζια, με αμέτρητους τίτλους. Οι πιο “ψαγμενοι” εξ' υμών μπορείτε να συμμετέχετε σε τουρνούα, παρουσιάσεις και θεματικές βραδιές. Το κόστος για απεριόριστο παιχνίδι κατ' άτομο είναι 2€, ενώ αν πάρετε και κάτι από το μπαρ πέφτει στο 1€. Τα καφεδάκια ξεκινούν από 2€.

Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v