Τα καλύτερα μέρη στην Αττική για water sports

Θαλάσσιο σκι, windsurf, κουλούρες για τα πιτσιρίκια και ένα σωρό ακόμα θαλάσσια σπορ σε αγαπημένες παραλίες της Αττικής.
Τα καλύτερα μέρη στην Αττική για water sports
Η βουτιά στη θάλασσα αποτελεί από μόνη της λόγο να πάμε παραλία, όμως τα πράγματα γίνονται καλύτερα αν στην παραλία υπάρχουν αφορμές για δράση και παιχνίδι. Οι σχολές θαλάσσιων σπορ έχουν ήδη βγάλει σανίδες και πανιά στην άμμο και μας καλούν να συνδυάσουμε τις βουτιές μας με… σκίσιμο κυμάτων.

Athens Grand Beach Λαγονήσι

Η μεγάλη παραλία μπροστά από το πολυτελές ξενοδοχείο προσφέρεται για ευρεία γκάμα θαλάσσιων σπορ για κάθε γούστο. Θαλάσσιο σκι, wakeboard, windsurf, μπανάνες, rings, jet ski, fly board, κανό και σαμπρέλες είναι μερικά μόνο από τα παρεχόμενα σπορ, ενώ η σχολή που δραστηριοποιείται εδώ προσφέρει και μαθήματα κατάδυσης (60€/2 ώρες). Το κόστος για μάθημα σκι ανέρχεται στα 60€ για 35 λεπτά.

Nissakia Surf Club

Οι «δυνατοί» άνεμοι που πνέουν στην περιοχή της Λούτσας την καθιστούν ιδανική για windsurf, SUP και Kite Surf και τα Nissakia αποτελούν εδώ και χρόνια σταθερή αξία για καφέ, φαγητό με θέα και φυσικά… μάθημα στα κύματα. Τα μαθήματα εδώ ξεκινούν από 30€ για μια γεμάτη ώρα με SUP, Kite Surf ή Windsurf. 

Καράβι 

Στην οργανωμένη παραλία του Σχοινία οι συνθήκες είναι ιδανικές για να επιδοθείτε σε windsurf και SUP, κάνοντας μαθήματα ή νοικιάζοντας εξοπλισμό από τη σχολή που εδρεύει εδώ. Το κόστος μαθημάτων για windsurf είναι 25€/ ώρα ή 200€ για 10 ώρες, και για μαθήματα SUP 15€ για μία ώρα.

Παραλία Αστέρα

H… lux παραλία του Αστέρα στη Βουλιαγμένη ξεκινά για ακόμα μια χρονιά τα μαθήματα water sports, αλλά και τις βόλτες πάνω στα κύματα με φουσκωτά/rings/μπανάνες κ.α. Στον Αστέρα θα κάνετε μαθήματα θαλάσσιου σκι και wake board (40€ για 15 λεπτά), αλλά θα δοκιμάσετε και τις επιδόσεις σας στο Jet Ski με κόστος 60€ για 15 λεπτά.

Water Sports Καβούρι  

Στην παραλία Μικρό Καβούρι της Βουλιαγμένης, μπροστά από το ξενοδοχείο Apollo Divani θα γίνετε… πρώτη μούρη σε θαλάσσια σπορ (σκι, wakeboard, puddle, καγιάκ κ.α.), αλλά και σε fun sports όπως μπανάνα, rings, jet ski κ.α. Το κόστος για ένα μάθημα θαλάσσιου σκι ξεκινά από 30€, ενώ για Jet Ski υπολογίστε 40€ για 15 λεπτά.

Yabanaki

Μόνο για μπανάκι δε θα έρθετε εδώ, αφού για ακόμα μια φορά ο πολυχώρος της Βάρκιζας διατηρεί απαράλλαχτη την water fun διασκέδαση. Εδώ θα δοκιμάσετε ski, wakeboard, wakesurf, windsurf, μπανάνα, κουλούρα, θαλάσσιο ποδήλατο και SUP, σε τιμές που ξεκινούν από 35€ για ένα 15λεπτο μάθημα θαλάσσιου σκι.

N. Γ. 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v