10 σελίδες για… κάψιμο στο Facebook

Χιούμορ, σάτιρα, κακά λογοπαίγνια, ξεκαρδιστικά memes και πολύ ακόμα διαδικτυακό «κάψιμο», χορηγία δέκα αγαπημένων σελιδών στο Facebook.
10 σελίδες για… κάψιμο στο Facebook
Βαρεθήκατε τις απλές ατάκες από το Twitter που μεταμορφώνονται σε λεκτικά memes στο Facebook; Σας έχουμε δέκα εναλλακτικές πηγές καθημερινού γέλιου, μέσα από σελίδες που γεμίζουν το newsfeed μας με καμένα λογοπαίγνια, αρχαία memes, πρωτότυπα νέα και απίστευτες κι όμως αληθινές φωτογραφίες ελληνικής τρέλας.

Ancient Memes

Όλη η αρχαία και αναγεννησιακή τέχνη «μιλά» τη γλώσσα του 21ου αιώνα μέσα από απίστευτης έμπνευσης παντρέματα έργων τέχνης με tweets και ατάκες.

ΠΣΙΤ 

Πώς θα ήταν τα κουτσομπολίστικα περιοδικά με τους κραυγαλέους τίτλους αν υπήρχαν στην αρχαιότητα. Το ΠΣΙΤ ξέρει, και κυκλοφορεί με νέο τεύχος κάθε Δευτέρα στο Facebook.

Ερχόμαστε

Παράξενες ειδήσεις, περίεργες δηλώσεις, καμένα φωτολογοπαίγνια και παραλογισμός made in Greece, μέσα από σπαρταριστά ποστ.

Internet Explorer: Τα τελευταία νέα 

Σατιρίζοντας την ταχύτητα του γνωστού browser, αυτή η σελίδα μας παραθέτει «φρέσκα νέα», ήτοι ειδήσεις από παλιές δεκαετίες, σαν να συνέβησαν μόλις τώρα.

Μέτριοι 

Ένας φίλος των «Μετρίων» σε κάθε ποστ γράφει για κάτι μέτριο, με εμπεριστατωμένο λόγο και αναρτήσεις που προκαλούν… μέτριο γέλιο.

Σαν σήμερα

Ένα almanac χωρίς budget ή προσωπικό με γνώσεις θα βασιζόταν σε κακές αναζητήσεις στο Google για να συνοδεύσει ένα «σαν-σήμερα» γεγονός με μια ταιριαστή φωτογραφία. Και κάθε φορά, το να ψάχνεις τη σύνδεση της φωτογραφίας με το γεγονός είναι μια μικρή απόλαυση.

Biennale Αυθαιρέτων

Τα πιο ‘τι σκέφτονταν’ κτίρια και αρχιτεκτονήματα ανά την Ελλάδα ή τον κόσμο βρίσκονται εδώ.

Όχι άλλα λογοπαίγνια

Μη σας ξεγελά ο τίτλος: Θέλουμε κι άλλα λογοπαίγνια. Και η σελίδα αυτή μας τα χαρίζει απλόχερα.

Memeψίμοιροι

Περισσότερο κάψιμο, κάψιμο, κάψιμο, κάθε είδους…

Depressed Pasok

“Ελάτε να πάμε ξανά την Ελλάδα ψηλά. Θα'ρθείτε ε;”, καλεί αυτή η σελίδα με… ποστ από το κοντινό παρελθόν που θέλουν να ξαναφέρουν το ΠΑΣΟΚ κοντά στον λαό του Facebook.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v