Pokemon Go στην Αθήνα: Ένας χρήσιμος οδηγός

Βαρέθηκες να πιάνεις μόνο Pidgey kai Meowth σε κάθε γωνιά; Σου έχουν σπάσει τα νεύρα τα Zubat; Ξεκίνα να ψάχνεις, λοιπόν, τα παρακάτω σπάνια Pokemon…
Pokemon Go στην Αθήνα: Ένας χρήσιμος οδηγός
Για όσους παίζουν Pokemon Go, τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ ενοχλητικά. Όχι, το παιχνίδι δεν παγώνει πλέον – τουλάχιστον τόσο συχνά όσο την πρώτη εβδομάδα – και οι servers βρίσκονται σε άριστη κατάσταση. Αλλά κάποιος πρέπει να κάνει κάτι για την κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της κεντρικής Αθήνας. Κάθε φορά που περπατάς και το κινητό σου δονείται, οι πιθανότητες λένε πως θα είναι κάτι από τα παρακάτω:


Και, ναι, εντάξει, τα Meowth είναι χαριτωμένα, και από τις μασκότ της σειράς, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θέλουμε να τα βλέπουμε μπροστά μας κάθε τρεις και λίγο. Και ας μην μιλήσουμε για την παντοτινή γάγγραινα του παιχνιδιού, τις χειρότερες νυχτερίδες που έχουν υπάρξει ποτέ σε μορφή καρτούν, τα Zubat. Πώς, λοιπόν, θα βρούμε κάτι πιο σπάνιο χωρίς να τρώμε τον χρόνο μας με τα (χαριτωμένα) κατακάθια; Ψάξαμε και βρήκαμε μερικές σπέσιαλ εμφανίσεις σπάνιων Pokemon στην Αττική, και σας τις παρουσιάζουμε.

Προσοχή: Ενώ κανένας δεν είναι ακόμα απόλυτα σίγουρος πώς ακριβώς λειτουργεί ο αλγόριθμος του παιχνιδιού σχετικά με το πώς, πού και πότε εμφανίζονται τα Pokemon, φαίνεται πως αν κάποιο ασυνήθιστο είδος κάνει την εμφάνισή του σε κάποια περιοχή, θα εμφανιστεί ξανά. Οπότε, δεν έχετε απολύτως τίποτα να χάσετε—καλό πιάσιμο, λοιπόν, και καλή γυμναστική!

Στον Πειραιά, μέσα στα πολλά και διάφορα Pokemon νερού που μπορείτε να βρείτε, με έναν περίεργο τρόπο εμφανίστηκε το αινιγματικό Porygon, αλλά παίκτες το βρήκαν και στο κέντρο της Καλλιθέας. Και μιλώντας για αινιγματικά Pokemon, το μαγικό Dratini έκανε εμφάνιση στο Κερατσίνι, ενώ η εξέλιξή του, το ίσως πιο όμορφο Pokemon στην ιστορία της σειράς, το Dragonair, βρέθηκε στο Φάληρο, στις προβλήτες.

Είτε διαλέξατε για αρχικό σας Pokemon το Squirtle, είτε όχι, η πλήρως εξελιγμένη του μορφή, το Blastoise βρέθηκε επίσης στο Φάληρο, κοντά στο Πάρκο Φλοίσβου, μαζί με την εξελιγμένη μορφή του Pikachu, τον Raichu. Και, όσοι βρέθηκαν στην συναυλία των Muse, στην Πλατεία Νερού, λογικά έπιασαν το προϊστορικό Aerodactyl.

Ο γλυκούλης Charmander, πάλι, έχει εμφανιστεί στην Καλλιθέα, στον σταθμό του ηλεκτρικού, αλλά και πολύ πρόσφατα κοντά στο μετρό Αμπελοκήπων. Λίγο πιο κάτω, πριν από μερικές ημέρες, στον Άρειο Πάγο, εμφανίστηκε το πολύ σπάνιο Chansey.

Στο κέντρο, από την άλλη μεριά, και συγκεκριμένα στο Μοναστηράκι, πίσω από την πλατεία, μπορούμε να βρούμε Scyther, μα έχει εμφανιστεί και μία από τις τρεις εξελίξεις του Eevee, το Flareon.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v