Το in2life και το Game Rules σας χαρίζουν επιτραπέζια

Κερδίστε τέσσερα απίθανα επιτραπέζια παιχνίδια για ατελείωτες βραδιές με την παρέα, από το in2life και το κατάστημα Game Rules.
Το in2life και το Game Rules σας χαρίζουν επιτραπέζια
Την αγαπημένη μας γωνιά έχουμε βρει στο Περιστέρι όσοι αγαπάμε τα επιτραπέζια. Στο Game Rules βρίσκουμε τεράστια ποικιλία παιχνιδιών, τα οποία μπορούμε όχι μόνο να αγοράσουμε, αλλά και να νοικιάσουμε σε χαμηλές τιμές, για να τα δοκιμάσουμε προτού τα αποκτήσουμε. 

Διαθέσιμοι από το πρωί ως και τα μεσάνυχτα τις περισσότερες ημέρες, οι άνθρωποι του Game Rules μας ενημερώνουν για νέες αφίξεις και μας διαφωτίζουν για κάθε επιτραπέζιο. Τέσσερα από τα καλύτερα που δοκιμάσαμε τελευταία είναι και αυτά που… σας χαρίζουμε.

Το in2life σε συνεργασία με το Game Rules, σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια στρατηγικής, δράσης και οικογενειακής ή παρεΐστικης διασκέδασης για κάθε γούστο και ηλικία, απλώς συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην φόρμα του διαγωνισμού.

Δείτε παρακάτω τα επιτραπέζια, διαβάστε τις περιγραφές τους και σημειώστε στην φόρμα του διαγωνισμού ποιο θέλετε να γίνει δικό σας. Για περισσότερα παιχνίδια, επισκεφθείτε τον φιλόξενο χώρο του Game Rules (Αίαντος 10, Περιστέρι, τηλ: 2105766029)

Colt Express
Το ημερολόγιο γράφει 11 Ιουλίου 1899 και το ρολόι, 10 π.μ. Το Union Pacific Express ξεκινά από το Folsom του New Mexico με 47 επιβάτες. Μετά από λίγα λεπτά, βήματα ακούγονται στην οροφή του τραίνου και αρχίζουν να πέφτουν πυροβολισμοί. Ληστεία! Κάπως έτσι ξεκινά αυτό το παιχνίδι δράσης και στρατηγικής, στο οποίο πρέπει να «ζυγίζετε» κάθε σας κίνηση.
Για 2-6 παίκτες, ηλικίες 10+, μέση διάρκεια παιχνιδιού 30’
Τιμή: 34,90€


Sheriff of Nottingham
Ο Πρίγκιπας Τζον καταφθάνει στο Νότιγχαμ, και εσείς ως παίκτες έχετε την ευκαιρία να ξεπουλήσετε την πραμάτεια σας στην κατάμεστη πόλη κατά την διάρκεια της επίσκεψής του. Ωστόσο, πρέπει πρώτα να φτάσετε με τα εμπορεύματά σας στην πύλη της πόλης, την οποία φυλά ο Σερίφης. Θα δοκιμάσετε την ασφαλή οδό με νόμιμα καλούδια ή θα προσπαθήσετε να περάσετε λαθραίο εμπόρευμα κάτω από τη μύτη του; Τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα, καθώς σε κάθε γύρο, ένας από τους παίκτες γίνεται ο Σερίφης και μπορεί να ανακαλύψεις τους «ψεύτες» και να κατασχέσει την πραμάτεια τους.
Για 3-5 παίκτες, ηλικίες 12+, μέση διάρκεια παιχνιδιού 60’
Τιμή: 32,90€

Garden Dice
Το Garden Dice είναι ένα οικογενειακό παιχνίδι στρατηγικής που συνδυάζει ρίξιμο ζαριών, τοποθέτηση πλακιδίων και συλλογή. Το ταμπλό είναι ένας κήπος οποίο οι παίκτες μπορούν να τοποθετήσουν πλακίδια σπόρων και λαχανικών με διαφορετικούς πόντους το καθένα, από το ταπεινό σκουός μέχρι την ισχυρή μελιτζάνα. Μπορούν επίσης να… φάνε τους σπόρους των άλλων παικτών με την βοήθεια πουλιών και κουνελιών, ή να τοποθετήσουν σκιάχτρα και ηλιακά ρολόγια. Η επέκταση Gnome δίνει στους παίκτες την δυνατότητα να αγοράσουν, να ποτίσουν και να μαζέψουν τα λαχανικά τους. Κερδίζει ο παίκτης με τους περισσότερους βαθμούς τη στιγμή που κάποιος παίκτης παίρνει το τελευταίο πλακίδιο.
Για 2-4 παίκτες, ηλικίες 13+, μέση διάρκεια παιχνιδιού 60’
Τιμή: 31,90€

Escape: the curse of the temple
Βασικός στόχος αυτού του συνεργατικού παιχνιδιού είναι να ξεφύγουν οι παίχτες από έναν ναό που καταρρέει. Τα πάντα στο παιχνίδι γίνονται με ζάρια και σε πραγματικό χρόνο, δεν υπάρχει σειρά, πρώτος παίκτης, δεύτερος κλπ όλοι παίζουν ταυτόχρονα. Ο ναός ξεδιπλώνεται ένα δωμάτιο κάθε φορά τραβώντας τυχαία πλακίδια από το σωρό. Οι… Indiana Jones-παίκτες καλούνται να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον καθώς αν χάσει ένας, χάνουν όλοι. Οι κανόνες είναι λίγοι και εύκολοι, οι παρτίδες σύντομες και απολαυστικές και η αγωνία και ο ιδρώτας… άφθονος.
Για 2-5 παίκτες, ηλικίες 8+, μέση διάρκεια παιχνιδιού 10’
Τιμή: 37,90€


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v