Παγοδρόμια στην Αθήνα: Εορταστικά άξελ για όλους!

Από την Τεχνόπολη μέχρι το Ίλιον και από το Μέγαρο Μουσικής μέχρι το Αιγάλεω, σπάμε τον πάγο στα παγοδρόμια της πόλης.
Παγοδρόμια στην Αθήνα: Εορταστικά άξελ για όλους!
Συνώνυμα της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων τα παγοδρόμια της Αθήνας ανοίγουν για ακόμα μια χρονιά τις παγωμένες τους πύλες σε μικρούς και μεγάλους επίδοξους ice skaters.

Από το κέντρο της πόλης μέχρι τα προάστια, ιδού οι κορυφαίες διευθύνσεις για ασταμάτητα άξελ και τόλουπ. Ενδεχομένως και αρκετές τούμπες.

Christmas Factory

Mουσική, τραγούδι, θεατρικές παραστάσεις, εορταστικά δρώμενα και άφθονο κέφι γεμίζουν για ακόμα μια φορά την Τεχνόπολη στο Γκάζι μέσω του Christmas Factory, από το οποίο δε θα μπορούσε να λείπει φυσικά και ένα τεράστιο παγοδρόμιο, 270 τετραγωνικών μέτρων, στο κέντρο του βιομηχανικού κέντρου. Κόστος εισόδου: 9€ για όση ώρα θέλετε. Το ωράριο λειτουργίας του Christmas Factory είναι από τις 10:00 έως τις 22:00, από 27 Νοεμβρίου 2015 έως 6 Ιανουαρίου. Παραμονή Χριστούγέννων και Πρωτοχρονιάς θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι τις 20.00, ενώ 4/12 και 19/12 θα ανοίξει 11.00 και 12.00 αντίστοιχα. Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο εδώ. 

Παγοδρόμιο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

“Στο Αίθριο του Μεγάρου…στρώσαμε πάγο, ανάψαμε τα φώτα, βάλαμε μουσική και φτιάξαμε το πιο γιορτινό παγοδρόμιο της πόλης”. Με αυτήν την ατάκα μας υποδέχεται το παγοδρόμιο που άλλοτε βρίσκαμε στο Kosmpolis του Αμαρουσίου, το οποίο φέτος θα φιγουράρει στον ιδιαίτερο χώρο του «αιθρίου» του Μεγάρου. Με παγοπίστα έκτασης 375 τ.μ., καλυπτόμενη πλήρως από τέντα έτσι ώστε να πατινάρουμε υπό όλες τις καιρικές συνθήκες, το νέο παγοδρόμιο αναμένεται να ανοίξει αυτές τις ημέρες και θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τα τέλη του Φεβρουαρίου. Το κόστος του εισιτήριου είναι 10€ και ισχύει για απεριόριστη παραμονή στην παγοπίστα. Στην τιμή περιλαμβάνεται η ενοικίαση παγοπεδίλων και ισχύει η ίδια τιμή για όσους έχουν δικά τους παγοπέδιλα. Περισσότερα εδώ

Athens Heart

Το μεγαλύτερο κλειστό παγοδρόμιο της Αθήνας μας περιμένει σε μια συνολική έκταση 1.000 τετραγωνικών μέτρων στο εμπορικό κέντρο Athens Heart να απολαύσουμε άφθονο πατινάζ με τη βοήθεια των εξειδικευμένων προπονητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγοδρομιών. Το παγοδρόμιο λειτουργεί τις καθημερινές από τις 15:00 μέχρι τις 23:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 11:00 μέχρι τις 23:00. Το κόστος για τα τριπλά σας άξελ ανέρχεται στα 10€ ανεξαρτήτως διάρκειας. Περισσότερα εδώ

VILLAGE shopping & more

Στον προαύλιο χώρο του «VILLAGE shopping and more…», δίπλα από τις καφετέριες, τα εστιατόρια και τον παιδότοπο του εμπορικού κέντρου, φιγουράρει το παγοδρόμιο με την παγοπίστα έκτασης 400 τ.μ., καλυπτόμενη πλήρως από τέντα για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Σινεμά, ψώνια και… σλάλομ λοιπόν, καθημερινές από τις 16.00 μέχρι τις 23.00 και Σαββατοκύριακα από τις 11.00 μέχρι τις 24.00. Το κόστος εισόδου ανέρχεται στα 10€, με ενοικίαση παγοπέδιλων, ανεξαρτήτως παραμονής. Περισσότερα εδώ. 

Ice and Skate

To μεγαλύτερο μόνιμο παγοδρόμιο της Αθήνας βρίσκεται στο Αιγάλεω σε έναν πολυχώρο με παγοπίστα, καφέ και κατάστημα με είδη πατινάζ για την περίπτωση που αποφασίσετε να πάρετε το άθλημα πιο… ζεστά. Είναι ανοικτό τις καθημερινές από τις 10:00 μέχρι τις 22:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 14:00 μέχρι τις 23:00. Η είσοδος με απεριόριστο πατινάζ τις καθημερινές ανέρχεται στα 8€ και τα Σαββατοκύριακα στα 9€.

Escape Center

Το υπαίθριο παγοδρόμιο στο εμπορικό κέντρο του Ίλιον είναι ένα από τα πλέον δημοφιλή στα δυτικά προάστια και φέτος ανοίγει τις πύλες του σε γονείς και πιτσιρίκια, τα οποία με την καθοδήγηση του εκπαιδευμένου προσωπικού απολαμβάνουν τα… γλιστρήματά τους στον πάγο. Έχει συνολική έκταση 300 τετραγωνικά μέτρα και λειτουργεί τις καθημερινές από τις 16:00 μέχρι τις 23:00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 11:00 μέχρι τις 23:00. Η είσοδος κοστίζει 10€ για απεριόριστο ice skating.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v