Φεστιβάλ Άθλησης και Αναψυχής στην Αθήνα

Ένα τριήμερο γεμάτο άθληση που γίνεται… γιορτή μας περιμένει από τις 23 Οκτωβρίου στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο.
Φεστιβάλ Άθλησης και Αναψυχής στην Αθήνα
Μία τριήμερη γιορτή για όλους για τον Αθλητισμό, την Υγεία και τη Διασκέδαση διοργανώνεται στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο, από τις 23 ως τις 25 Οκτωβρίου 2015, κατά την διάρκεια της οποίας οι πολίτες της Αττικής μπορούν να συμμετάσχουν εντελώς δωρεάν σε περισσότερα από 11 αθλήματα και σε ένα πλούσιο πρόγραμμα παράπλευρων δράσεων για μικρούς και μεγάλους.

Το Φεστιβάλ Άθλησης και Αναψυχής εντάσσεται στο πρόγραμμα «ΕυΚίνησις» της Περιφέρειας Αττικής, το οποίο στοχεύει στην προαγωγή της Υγείας και θέλει να ενημερώσει τους πολίτες για τους κινδύνους που εγκυμονεί η καθιστική ζωή και να τους παρακινήσει προς έναν πιο υγιή, ενεργό και αθλητικό τρόπο ζωής.

Δίνουμε λοιπόν ραντεβού, στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο (Ευελπίδων 2, Αθήνα) όπου για τρεις ημέρες οι πολίτες κάθε ηλικίας, φύλλου και σωματικής κατάστασης μπορούν να συμμετάσχουν στα εξής αθλήματα: Basket, Ποδόσφαιρο, Volley, Tennis, Ping Pong, Yoga, Pilates, Αεροβική Γυμναστική, Στίβο, Χοροθεραπεία, Σκάκι. Στα ομαδικά αθλήματα (Basket, Volley και Ποδόσφαιρο) υπάρχει η δυνατότητα για ατομικές, αλλά και ομαδικές συμμετοχές στα αντίστοιχα ερασιτεχνικά τουρνουά. Παράλληλα, θα διεξάγονται βιωματικά εργαστήρια, όπως «Πρώτες Βοήθειες στο Χώρο Εργασίας» και «Τεχνικές Χαλάρωσης και Σωστής Αναπνοής», αλλά και ομιλίες για θέματα όπως το στρες, τη σωστή διατροφή στην εργασία, τις δυνατότητες άθλησης στην πόλη και άλλα.

Οι μικροί Αθηναίοι μπορούν να συμμετάσχουν στις εξής παιδικές δραστηριότητες: Επίδειξη Ξιφασκίας, Γνωριμία με τα Αθλήματα του Στίβου, Εργαστήρι «Ζω, Κινούμαι, Τρέφομαι Σωστά», Εργαστήρι: «Φτιάχνω το Δικό μου Λαχανόκηπο» και Zumba. Όλα αυτά σε ένα απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον, παρουσία γιατρών, φυσικοθεραπευτών και γυμναστών που θα καθοδηγούν τους συμμετέχοντες και θα εξασφαλίζουν την ομαλή συμμετοχή τους στις αθλητικές δραστηριότητες.

Για το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ και φωτογραφίες μπείτε εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v