Χειροτέχνικα: Γιορτή χειροτεχνίας στο ΣΕΦ

Η Χειροτέχνικα, η μεγάλη γιορτή της Χειροτεχνίας και του DIY, φιλοξενείται για μια ακόμη χρονιά, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Χειροτέχνικα: Γιορτή χειροτεχνίας στο ΣΕΦ
Από την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 2 Νοεμβρίου, η Χειροτέχνικα, η μεγάλη γιορτή της Χειροτεχνίας και του DIY, θα φιλοξενηθεί για μια ακόμη χρονιά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι φίλοι του crafting θα έχουν την ευκαιρία να να γνωρίσουν και να αγοράσουν υλικά, εργαλεία, βιβλία και εξοπλισμό για τις δημιουργίες τους, να μάθουν για τα διαθέσιμα μαθήματα και σεμινάρια που διοργανώνονται στην πόλη, να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις στον χώρο του χειροποίητου, να συμμετέχουν σε workshops και να παρακολουθήσουν τις δωρεάν παρουσιάσεις που εμπλουτίζουν το πρόγραμμα.

Επίσης θα δουν νέες τεχνικές και ιδέες για κατασκευές από κοντά θα συναντηθούν και θα ανταλλάξουν γνώση και εμπειρίες με άλλους… ομοϊδεάτες και θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν λιανική, αλλά και χονδρική.

Φέτος, η Χειροτέχνικα φιλοξενεί εκπροσώπους από τρεις βασικές ενότητες:

*Εργόχειρο (πλέξιμο, κέντημα, ραπτική κλπ.)
* Hobby (κόσμημα, ζωγραφική, decoupage, χαρτί, ψηφιδωτό, βιτρώ, κερί, σαπούνι, κεραμική κλπ.)
* DIY και Κήπος (μαστορέματα, ξύλο, χρώματα, εργαλεία, φυτώρια κλπ.)

Η κάτοψη της Χειροτέχνικα Αθήνας έχει ήδη ανακοινωθεί και οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες μπορούν να την αναζητήσουν άμεσα, προκειμένου να κλείσουν το δικό τους περίπτερο, αλλά να ενημερωθούν και για εναλλακτικούς τρόπους προβολής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τα: www.xeirotexnika.gr  και www.ftiaxto.gr .

Είσοδος στο χώρο και στα workshop/ παρουσιάσεις: 1 ευρώ/ ημέρα.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v