The Flatmates.gr: Η πρώτη ελληνική σειρά στο… διαδίκτυο

Η διαδικτυακή νεανική σειρά The Flatmates είναι ήδη "στον αέρα" με ένα πρώτο αναγνωριστικό επεισόδιο, το οποίο χάρη στις πολλά υποσχόμενες προδιαγραφές του, προϋποθέτει την αρχή μιας νέας εποχής για τις -μέχρι πρότινος τηλεοπτικές- ελληνικές σειρές.
The Flatmates.gr: Η πρώτη ελληνική σειρά στο… διαδίκτυο
Μία νέα ελληνική σειρά, η οποία προορίζεται αποκλειστικά για web και mobile TV, ξεκίνησε στις 17 Φεβρουαρίου στο διαδίκτυο από την Digiviews σε συνεργασία με την CL Productions. Πρόκειται για μια σειρά που απεικονίζει την γεμάτη περιπέτειες ζωή τριών φοιτητών από την επαρχία, οι οποίοι έρχονται στην πρωτεύουσα και γνωρίζονται στην προσπάθειά τους να βρουν ένα σπίτι.

Μέσα από τα τετράλεπτα επεισόδια, ο χρήστης εισχωρεί στην καθημερινότητα των παιδιών και μοιράζεται τις ανησυχίες τους, τις προσωπικές τους σχέσεις και τα προβλήματα που δημιουργούνται από τη συμβίωσή τους. Η σειρά δίνει πρόσβαση σε αυτό το μικρόκοσμο των εικοσάχρονων που ορίζεται από την ταχύτητα της καθημερινότητας και την παρουσία των νέων εφαρμογών της τεχνολογίας, καθώς ο χρήστης συμμετέχει σε διαγωνισμούς, social networks, μηνιαία parties και events.

Η σειρά ‘The Flatmates’ βασίζεται στο επιτυχημένο πορτογαλικό μοντέλο ‘T2Para3’, το οποίο σημειώνει ήδη μεγάλη επιτυχία για δεύτερη χρονιά στην Πορτογαλία. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Portugal telecom, τα εκατόν τριάντα επεισόδια του πρώτου χρόνου (2008-9) παρακολούθησαν περισσότερα από πέντε εκατομμύρια άτομα σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες.

Ο πρώτος κύκλος στην Ελλάδα, περιλαμβάνει σαράντα τρία επεισόδια τα οποία διανέμονται δωρεάν από την επίσημη ιστοσελίδα www.theflatmates.gr και από τα media & distribution partner sites.

Κάθε βδομάδα θα βγαίνουν Online δύο με τρία νέα επεισόδια και ένα περιληπτικό επεισόδιο διάρκειας 10 λεπτών το Σαββατοκύριακο. Όλα τα προηγούμενα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στον χρήστη ‘on demand’.

Νέα πρόσωπα, διασκεδαστική ιστορία με σύγχρονη θεματολογία και όλα αυτά διαθέσιμα ανά πάσα στιγμή μέσω της οθόνης του υπολογιστή μας. Λέτε να πιάσει;

Δείτε το πρώτο επεισόδιο της σειράς The Flatmates στο www.theflatmates.gr.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v