Τα καλύτερα μέρη για water sports στην Αττική

Δαμάστε τα κύματα και ζήστε την αδρεναλίνη μαθαίνοντας τα μυστικά των πιο εντυπωσιακών water sports στις παραλίες της Αττικής.
Τα καλύτερα μέρη για water sports στην Αττική

Οι παραλίες άνοιξαν, και δε λέμε ωραίες οι βουτιές, η ηλιοθεραπεία και τα πλατσουρίσματα όμως αν θέλουμε να ζήσουμε σωστά τη μαγεία της θάλασσας, μια σανίδα ή ένα ski χρειάζονται.

Κάτι ακόμα που χρειάζεται είναι να μάθουμε σωστά, δίπλα σε έμπειρους δασκάλους τα μυστικά των πιο εντυπωσιακών water sports. Αν λοιπόν είστε στη φάση να δαμάσετε τα κύματα, τότε δεν έχετε παρά να βάλετε πλώρη για τους παρακάτω παραθαλάσσιους προορισμούς.

Shark Water Sports Varkiza  



Στην παραλία Varkiza Resort, λέγε με «Yabanaki», το Shark Water Sports προσφέρει πληθώρα επιλογών για να λιώσετε με τις ώρες στο κύμα και στον ήλιο: Water Ski, Wakeboard, Wakesurf, Windsurf, Barefoot, SUP, ενοικίαση κανό αλλά και tubing και water sofa για παρεΐστικη ψυχαγωγία. Στον ίδιο χώρο του Varkiza Resort λειτουργεί και το Yasurfaki, με εξειδίκευση στο Windsurf. Οι τιμές κυμαίνονται στα 30-40€ για ένα ατομικό μάθημα. H είσοδος στο Varkiza Resort κοστίζει 5€ τις καθημερινές και 6€ τα Σαββατοκύριακα.

Greek Surfing Academy

Όταν η πρόγνωση δείχνει κύμα στην Αττική, η σχολή διοργανώνει μαθήματα surf στις παραλίες της Αττικής, τα οποία ανακοινώνει δύο ημέρες πριν στη σελίδα της. Ένα βασικό μάθημα διαρκεί μιάμιση ώρα, προσαρμόζεται στο επίπεδο του κάθε μαθητή, γίνεται σε γκρουπ των 4 ατόμων ανα δάσκαλο και κοστίζει 30€. Η απλή ενοικίαση εξοπλισμού, αν νιώθετε ήδη αυτοπεποίθηση με τη σανίδα, κοστίζει 10€ την ώρα ή 30€ όλη τη μέρα. Όταν η πρόγνωση δείχνει κύμα εκτός Αττικής, διοργανώνουν μονοήμερα σερφ τριπς, συνήθως στην Πελοπόννησο ή την Εύβοια.

ΚΥΜΑ Surf School



To πρώτο ελληνικό e-shop με είδη Surf έχει από το 2016 την δική του… σχολή κυμάτων, η οποία προγραμματίζει εξορμήσεις σε παραλίες τη Αττικής, αλλά και στην Πελοπόννησο, για ακόμα πιο «σκληρά» κύματα. Τα μαθήματα στην Αττική γίνονται στην παραλία της Βουλιαγμένης και στην Ραφήνα, αναλόγως ανέμου και ανακοινώνονται στη σελίδα της σχολής στο Facebook. Κοστίζουν 40€ για το ατομικό και 30€ κατ’ άτομο για ομαδικό. Τηλ. Κρατήσεων: 694 4276638- 694 6247895 - 697 8905465.

Lolos Ski Center



Στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Κατοίκων Βουλιαγμένης, το Lolos ski παραμένει ανοικτό καθημερινά για να υποδεχτεί όσους θέλουν να μάθουν τα μυστικά των water sports, αλλά και να διασκεδάσουν με κάθε είδους φουσκωτά. Από διπλό water ski, μονό water ski, Wakeboard, Wakesurf, μέχρι jet ski, Trickski και Barefoot, η πληθώρα επιλογών θα σας κρατήσει απασχολημένους με τα κύματα για αρκετές ώρες. Το κόστος κυμαίνεται στα 40€ για ένα μάθημα water ski.

Tony Frey Wind Surfing Club



Σταθερή αξία στην παραλία της Αρτέμιδας, στο χώρο του Άλμπατρος, η Tony Frey και η ομάδα της αγαπούν αυτό που κάνουν και αυτό βγαίνει προς τα έξω (ή μάλλον μέσα) στη θάλασσα. Στη σχολή που λειτουργεί εδώ θα ανακαλύψετε τα μυστικά του windsurfing σε ωριαία μαθήματα (35€/ άτομο) ή σε πακέτα των 10 μαθημάτων για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία (270€/ άτομο, μέχρι 3 μαθητές). Νοικιάζουν και εξοπλισμό για SUP, στα 10€ η ώρα.

Μωραΐτης 



Η μεγάλη οργανωμένη παραλία του Σχοινιά προσφέρει απλόχερα σπορ και… θέαμα στον λαό, με μαθήματα wakeboard, windsurf, water-ski και SUP. Παράλληλα μεριμνεί και για όσους θέλουν απλά να νοιώσουν την αδρεναλίνη στη θάλασσα χωρίς… μαθήματα, προσφέροντας βόλτες στα κύματα με πάσης φύσεως φουσκωτά. Η ενοικίαση εξοπλισμού κοστίζει 20€/ ώρα ή 60€/ημέρα, ενώ το μάθημα είναι στα 35€ για ένα άτομο και 25€ για μικρό γκρουπ. Στον ίδιο χώρο λειτουργεί και κατάστημα πώλησης ειδών surf/windsurf.

Santa Cruz Water Sports



Την… Αγία Δυάδα των water sports στον Σχοινιά συμπληρώνει η σχολή Santa Cruz, η οποία επίσης βρίσκεται σε πλήρως οργανωμένη παραλία με ξαπλώστρες και μπαρ, και προσφέρει μαθήματα για να εξοικειωθείτε με water ski, windsurf, wakeboard, wakesurf. Επίσης από εδώ μπορείτε να νοικιάσετε σανίδες SUP αλλά και κανό. To μάθημα wakeboard κοστίζει 35€ και το μάθημα SUP 20€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v