ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗHOBBIES

Δωρεάν μάθημα αργεντίνικου τάνγκο στου Μακρυγιάννη

Την Κυριακή 19/1 το Tangart μας περιμένει να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα στο τάνγκο, σε ένα μάθημα δωρεάν, ανοιχτό για όλους.

Δωρεάν μάθημα αργεντίνικου τάνγκο στου Μακρυγιάννη

Θέλεις να κάνεις τα πρώτα σου βήματα στον πιο ερωτικό χορό του μικρού μας πλανήτη; Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου στις 17.30 μπορείς να το κάνεις δωρεάν, στο Tangart στου Μακρυγιάννη, στο 4 της οδού Νάκου.

Το μάθημα διαρκεί μία ώρα, μέχρι τις 18.30, ενώ αμέσως πριν το μάθημα στις 16.00 θα προβληθεί σχετική ταινία, επίσης με ελεύθερη είσοδο.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να στείλεις ένα sms στο 6975 368 713 με το ονοματεπώνυμό σου. Αν θέλεις, μπορείς να κρατήσεις περισσότερες από μία θέσεις –απλά γράφοντας στο μήνυμα και το όνομα όποιου έρθει μαζί σου.

Αν… κολλήσεις με το πρώτο σου μάθημα και θέλεις να συνεχίσεις, θα μπορείς να γραφτείς επιτόπου στη σχολή, με την προσφορά που θα ισχύει μόνο για εκείνη τη μέρα.

Στο Tangart συμβαίνουν και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα, όπως:

- Tango Practica κάθε Παρασκευή από τις 21.00 ως τα Μεσάνυχτα, και ανοιχτό μάθημα αμέσως πριν, 20.00-21.00. Το μάθημα είναι για όλα τα επίπεδα και δεν χρειάζεται δήλωση συμμετοχής. Το κόστος συμμετοχής είναι 3€ με καφέ ή τσάι για την practica, συν 2€ αν παρακολουθήσεις και το μάθημα.

- La Milonga del Barrio κάθε Κυριακή από τις 19.00 ως τα Μεσάνυχτα, με κόστος συμμετοχής 5€ με κρασί ή σανγκρία.

- Μαθήματα ισπανικών, με έμφαση προφανώς στους ιδιωματισμούς και τις πολιτισμικές ιδιαιτερότητες της Αργεντινής, με κόστος 25€ τον μήνα. Δηλώσεις συμμετοχής εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SPONSORED LINKS

"Ω, τι μπερδεμένο ιστό πλέκουμε, όταν το πρώτο που μαθαίνουμε είναι να εξαπατούμε."

Sir Walter Scott, Σκωτσέζος συγγραφέας

  • 1967 - Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας ανακοινώνει την πρώτη της επιτυχημένη δοκιμή βόμβας υδρογόνου.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2