Τα καλύτερα πάρτι για το φετινό Halloween

Φοράμε τα πιο μακάβρια κοστούμια μας και ξεχυνόμαστε στην πόλη για χορό στα πιο τρομακτικά Halloween Parties.

H «Ημέρα των Νεκρών» α λα αμερικάνικα – το Halloween δηλαδή – εξαπλώνεται γρήγορα και στην Ελλάδα με την Αθήνα να φιλοξενεί για ακόμα μια χρονιά μπόλικα parties – ευκαιρία για μακάβρια μασκαρέματα και φυσικά χορό.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα. Βάλτε μακιγιάζ, φορέστε τις πιο τρομακτικές στολές σας και ορμάτε!

Α, και για όποιον αναρωτηθεί: Ναι, είχαμε και στο χωριό μας

«All Things Dark: Ten Year Anniversary» στο Cantina Social

 



Δέκα χρόνια από τότε που η D’Arcy Foxx διοργάνωσε το πρώτο θεματικό της πάρτυ στη ρώσικη disco Meteorit, συστήνοντας στο Αθηναϊκό κοινό μια άλλη πλευρά του εορτασμού του Halloween, το “All things Dark” επιστρέφει στο Cantina Social και αφιερώνεται σε όλα τα… πλάσματα της νύχτας. Το πλούσιο πρόγραμμα του event περιλαμβάνει εντυπωσιακά fashion performances, drag acts, προβολές σπάνιων ταινιών τρόμου μικρού μήκους, DJ sets και χορό μεχρι να χαθεί το σκοτάδι. Είσοδος ελεύθερη.

«Spooktacular Halloween» στο Six DOGS

 



Η έβδομη κατά σειρά νύχτα του Halloween από το 2012 στον πεζόδρομο της Αβραμιώτου περιλαμβάνει μουσικές από τους #μόνο_ντέκα και την Matina Sous Peau σε ένα all girl/all-star DJ team, διαγωνισμό στολής από τα attrattivo, Spooky Clown Show από το δίδυμο Askew & Tracy και προβολή της απόλυτης ταινίας τρόμου του Carpenter “Halloween” στο Ξενοδοχείο Μπάγκειον στην Ομόνοια.

Twin Peaks Halloween Party στο Ρομάντσο

 



Ποιος σκότωσε τη Laura Palmer; Όσοι έχουν δει την θρυλική σειρά του David Lunch σίγουρα γνωρίζουν και θα έχουν ντυθεί αναλόγως στο πάρτι στο Ρομάντσο, οι υπόλοιποι καλύτερα να ενημερωθούν εγκαίρως μιας και ο πολυχώρος της Αναξαγόρα θα μετατραπεί σε ένα καθ’ όλα εφιαλτικό πεδίο… χορού. Στα decks με απόκοσμες μουσικές οι Morah, Roman & Saradis και George Dimitrakopoulos. Ώρα προσέλευσης 22.00, είσοδος ελεύθερη.

Big Halloween Party at LAB - 3 Νοεμβρίου

 



Halloween cosplayers, κλήρωση με υπέροχα δώρα, χορευτικό σόου υπό τους ήχους pop, rock και disco μουσικής μαζί με ποτά και ζαχαρωτά, κι ένα ειδικά διαμορφωμένο Halloween Escape Room μας περιμένει στο Lab Underground Club στην Πλατεία Αβησσυνίας. Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00. Τιμή εισόδου: 10 ευρώ.

Νικόλας Γεωργιακώδης

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v