Πάμε για ποτό στο Χαλάνδρι!

Φοβερά κοκτέιλ, ωραίες μουσικές, δυνατές μπάρες και σούπερ ατμόσφαιρα, σε μερικές από τις αγαπημένες μας διευθύνσεις για ποτό στο Χαλάνδρι.
Πάμε για ποτό στο Χαλάνδρι!
Snatch
25ης Μαρτίου 14, τηλ: 21 0689 1262

Το εσωτερικό του είναι ζεστό και φιλόξενο, από πέτρα και ξύλο, η αυλή του είναι χάρμα οφθαλμών για τις μέρες με καλό καιρό, οι μουσικές του είναι όσο ροκ χρειάζεται και τα κοκτέιλ του φοβερά. Αγαπημένο μας, το τεράστιο Spicy Papa, στα 10€. Τα υπόλοιπα κυμαίνονται στα 8€.

Theory
Πλάτωνος 14, τηλ: 21 0680 1633

Σταθερή αξία στην καρδιά του Χαλανδρίου, το Theory με την υπέροχη αυλή, αλλά και το ξύλινο εσωτερικό που μοιάζει με… γυάλινο θερμοκήπιο και απολαμβάνει χάζι στον κήπο, μας κακομαθαίνει με καλοφτιαγμένα κοκτέιλ. Μας αρέσει πολύ το Neptune (Tanqueray Gin, ξηρό βερμουτ, Talisker 10, Seaweed Tincture, μπλε ζελοποιημενο ξύλο βερμουτ) και το Smoky Suburban (Zacapa 23, Bulleit Rye, Tia Maria, μαγειρεμένο με καπνιστό Τσάι lapsang souchong και Angostura Bitters). Τα κοκτέιλ κυμαίνονται στα 9-10€.

Κόκκινη Σβούρα
Αγίου Γεωργίου 17, τηλ: 21 1012 5454

Arty και παρεΐστικη, η Σβούρα γεμίζει τον εσωτερικό της χώρο με πάγκους και άνετα καναπεδάκια και τα βράδια σερβίρει ωραιότατα κοκτέιλ στα 9-10€, όπως το Σέρλοκ με τζιν και μούρα, το Fortune Teller με τεκίλα και smokey φασκόμηλο ή το Big Bad Wolf με ρούμι και spice μανταρίνι. Μαζί, παραγγέλνουμε νόστιμα tapas, όπως μπαλάκια τυριού και προσούτο, patatas bravas, φλογέρες μπέικον και στικ χοιρινού.

Najbarajo  
Ανδρέα Παπανδρέου 38, τηλ: 21 0685 6736

Όταν έχει καλό καιρό, η πολύχρωμη αυλή του είναι ό,τι πρέπει. Αλλά ακόμα και τις χειμωνιάτικες νύχτες, βρίσκουμε καταφύγιο στον όμορφο εσωτερικό του χώρο με τα σκαμπό και το μίνι δωματιάκι πίσω από την μπάρα. Εδώ δοκιμάζουμε ωραία κοκτέιλ όπως το Najbarajo Bunch με ρούμι και passion fruit. Τα κοκτέιλ ξεκινούν από τα 7€, ενώ καθημερινές 18.00-21.00 ισχύει happy hour και οι τιμές πέφτουν στα 6€.

White Monkey
Γυφτοπούλου 6, τηλ: 6972446697

Στο μπαλκόνι, στον πεζόδρομο και στον εσωτερικό του χώρο, το White Monkey μας μεταφέρει σε ‘50s εποχές, με εξωτική ατμόσφαιρα, swing και rock’n’roll μουσικές, και φυσικά, με ψαγμένα κοκτέιλ με σπάνια μπαχαρικά, εξωτικά φρούτα και καρύδες. Με άλλα λόγια, το White Monkey είναι ένα μπαρ που μας ταξιδεύει από το Χαλάνδρι στον Ειρηνικό με τον πιο vintage αλλά οικείο τρόπο.

Spiti bar
Ανδρέα Παπανδρέου 9, τηλ: 21 0683 3677

Είναι μοντέρνο, είναι εναλλακτικό, είναι ένα μπαρ… άκρως σπιτικό σε μια στοά κοντά στην πλατεία. Εδώ ακούμε ηλεκτρονικούς ήχους από διαφορετικούς DJs κάθε βράδυ, πίνοντας ποτά στα 6€ και κοκτέιλ από 8€. Δοκιμάστε τα ωραιότατα Negroni ή το Spicy 50 με βότκα αρωματισμένη με βανίλια και καυτερή πιπεριά, χυμό λάιμ, σιρόπι μελιού και λικέρ elderflower.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v